Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56276
17.4.15 20:18

Myslím, že zemře někdo, u koho to nečekáme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.4.15 20:20
@Bunny puella píše:
a zrovna já jsem si říkala, jak je super, že má dlouhé vlasy a nejde s davem natupírovaných helem s vystříhaným krkem :lol: :lol: :lol:

Nemusela by jít s davem a mít natupírovanou helmu. Však je spousta možností, jak mít šmrncovní účes úměrný věku. Dáma v jejím věku by klidně snesla i hladké mikádo :nevim:. Tenhle účes v kombinaci s černě obkrouženýma očima mi u ní přijde docela šmuckoidní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
17.4.15 20:20

Tak mohli by začít šikanovat tu protivnou Lucii a ta se klidně může zasebevraždit..
Dominik taky v rozhovoru psal, jak je to mezi nimi teprve na začátku a teda nevím nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.4.15 20:21
@Moise píše:
Myslím, že zemře někdo, u koho to nečekáme :think:

jo přesně to jsem si taky říkala..Přece jenom čekáme to u Růži a právě proto to ona nebude..pak by taky připadal v úvahu Pešek, už je přece jenom starší..Pořád nad tím přemýšlím, kdo by to mohl být :think: a právě mě taky napadlo, že to bude někdo, koho bychom vůbec nečekali..
Napadla mě nějaká nehoda, nebo právě ta sebevražda, nebo nějaká vražda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.4.15 20:23
@SlecnaSally píše:
Tak mohli by začít šikanovat tu protivnou Lucii a ta se klidně může zasebevraždit..
Dominik taky v rozhovoru psal, jak je to mezi nimi teprve na začátku a teda nevím nevím :nevim:

jo přesně..taky jsem četla ten jeho rozhovor a tam psal, jak má Rozinu rád, že je jiná, než ostatní holky, a že jí chce získat..A teď se z něj vyklube takovej blb, takže si taky myslím, že ještě něco asi bude..Třeba se jí omluví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
17.4.15 20:27
@Didlinka33 píše:
jo přesně..taky jsem četla ten jeho rozhovor a tam psal, jak má Rozinu rád, že je jiná, než ostatní holky, a že jí chce získat..A teď se z něj vyklube takovej blb, takže si taky myslím, že ještě něco asi bude..Třeba se jí omluví :nevim:

Třeba ano..a nebo mlžijou :mrgreen: Ale já bych mu to neodpoustila.Byl ja hladovej vlk a to nemám ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.4.15 20:38

@Didlinka33 A nebude to ta pošahaná Alice? Nebo jak se jmenuje? Jak se zamilovaná do pana majora? Ta třeba neunese to, že se provalí celé to její divadýlko o,, znásilnění,,. U ní by mi to ani nevadilo… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.4.15 20:40
@lovedm píše:
@Didlinka33 A nebude to ta pošahaná Alice? Nebo jak se jmenuje? Jak se zamilovaná do pana majora? Ta třeba neunese to, že se provalí celé to její divadýlko o,, znásilnění,,. U ní by mi to ani nevadilo… :dance:

hmm, to ale není špatnej nápad a dávalo by to i smysl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
17.4.15 20:41

Hlavně, aby to nebyl Kuřízek, Tereza nebo ta Sabina.. pokud by se to o nich provalilo… Rozina je myslím chytrá holka, tohle zvládne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.4.15 20:43
@lovedm píše:
@Didlinka33 A nebude to ta pošahaná Alice? Nebo jak se jmenuje? Jak se zamilovaná do pana majora? Ta třeba neunese to, že se provalí celé to její divadýlko o,, znásilnění,,. U ní by mi to ani nevadilo… :dance:

Takhle by to být mohlo… :think: :think:
Nebo zabije Hejlovou (třeba už chce zase v Ulici končit :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
17.4.15 21:05
@lovedm píše:

Tak tady bych to i uvítala :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64929
17.4.15 21:14

Nejsem si jistá, ale nemluvilo se o nějakém zásadnějším člověku z Ulice? Alice atd jsou nováčci. Mám takový pocit, že to měl být někdo „starý“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
17.4.15 21:27

A co treba Nyklova? :-( je to blby, ale to je zásadnější člověk. To by nikdo necekal. Treba infarkt z čachrů Květy. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.4.15 21:49

Rozina podle mě sebervraždu nespáchá, ona je věřící a u nich je sebevražda těžký hřích :nevim: navíc mladá holka a pokus o sebevraždu tam už byl, jak byla ta Míša od Jordánů (tenkrát byla jako emo). Ale všimla jsem si, že už se tam moc neobjevuje Amálie, tak třeba nechají umřít jí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
17.4.15 21:52
@KPKristy píše:
Osobně jsem zvedavá, kam Lumírovce uklidí, až půjde Bebarová na mateřskou. Nebo bude Lumír docházet za máti se zvěstmi z domova a Světlana bude zalezlá s miminem v bytě, aby nebyla vidět? :lol:

Podle mě není těhotná, včera si lehala do postele a to břicho měla jako krabici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí