Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
18.4.15 11:07
@vokishka píše:
@Xiraxinek Byl to spíš jen takový pokus. Takže klidně můžou jít tímhle směrem. S tím Kukačkou to taky bylo docela dsrné, tak třeba teď chtějí varovat (hlavně rodiče) takhle.

Jo, přesně takhle mne to taky napadlo. I jako varování pro rodiče… Jako je mi jasný, že puberťáci si do něčeho kecat nenechají a kolikrát zapřou i nos mezi očima, ale taky se stává, že jsou rodiče lhostejní, neptají se, je jim to fuk a pak čumí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.4.15 13:00

Já nějak nevěřím, že jde o o Rozinu… zatím takový pocit nemám, šikana to je, ale nemylsím, si, že by zatím! kvůli takové fotce se zabila.. Myslím, že má s mámou dobrý vztah, že tam to bude, že se to bude nějak řešit…co bude za x dílů nevím, ale teď mi to nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.15 13:03
@Xiraxinek píše:
Hmmm, tak představitelka Roziny řikala, že tohle je jen začátek, že se to bude stupňovat a že to vyvrcholí velkou věcí o které nemůže víc říct…

Tak to snad ne… Ať zlikvidují Růžu nebo Alici, ale Rozinku ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
18.4.15 13:09

@Takyjednasama To je taková čistá duše, ta Rózinka. Tak je docela možné, že to neunese. Už mě to napadlo. :andel:

• Citovat
  • Upravit
6578
18.4.15 13:15
@ivik21 píše:
no tak to bude masakr, jestli to tak skončí 8o

To teda! 8o Zrovna Rozině ani jejím rodičům bych to teda nepřála, to by mě hodně mrzelo. :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.4.15 13:22
@lovesmile píše:
To teda! 8o Zrovna Rozině ani jejím rodičům bych to teda nepřála, to by mě hodně mrzelo. :( :think:

Přesně tak! Už tak jim na každém kroku dávají sežrat, že jsou venkovani :zed:

• Citovat
  • Upravit
6578
18.4.15 13:25
@ivik21 píše:
Přesně tak! Už tak jim na každém kroku dávají sežrat, že jsou venkovani :zed:

Určitě by si pak i vyčítali, že se do té Prahy vůbec přestěhovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.15 13:26
@rokris píše:
@Takyjednasama To je taková čistá duše, ta Rózinka. Tak je docela možné, že to neunese. Už mě to napadlo. :andel:

Tak já budu doufat, že nemáte pravdu. Teď aktuálně mám Maléřovi nejradši, to bych asi Ulici na nějakou dobu vysadila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.4.15 13:29

Holky tak já věří, že ne, mě přijde jako docela chytrá holka.. kdyby ji někdo takto šikanoval cizí to chápu, ale je to holčina ze třídy, stačilo jeden náhled učitele, rodiny a prostě dostane čočku ta co tam ty fotky dává… tak věřím, že si poradí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.4.15 13:33
@Takyjednasama píše:
Tak já budu doufat, že nemáte pravdu. Teď aktuálně mám Maléřovi nejradši, to bych asi Ulici na nějakou dobu vysadila :cert:

Já taky doufám, že Róza to nebude, ale zatím se to jeví celkem logicky, no… :nevim: I jak teď nechce chodit do školy do toho celkem zapadá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
18.4.15 13:39

@Takyjednasama Jo, zrovna toto by si mohli ušetřit.

• Citovat
  • Upravit
18.4.15 13:46

Já myslím, že i když je Róza plachá, má to v hlavě víc v pořádku než ostatní v jejím věku, navíc má moc fajn rodiče… No, uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.4.15 14:00

Holky, všimly jste si, jak Zorce spadl úsměv, když zjistila, že Eddie má holku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
18.4.15 14:03

To teda z edieho je kus na roztrhání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
18.4.15 14:09

@kvaček Taky myslim, ze to Rozina nebude; podle me tam ukazou nejak vychovne jak resit takovou sikanu. Ona je placha a introvertni, ale neni labilni, myslim, ze to s podporou rodiny zvladne.

Ja myslim, ze to buď bude Pesek, ten uz tam ani moc neni; myslim, ze ten (taky vychovne:) by mel dostat raka, vzhledem k tomu, jak si tam furt vyhuluje.
Nebo to bude Mara, nekdo ho zabije v noci v taxiku. :nevim:
A nebo Anca, pujde v noci pri mesicku do lesa na bylinky a nasbira nejaky jedovaty bobule a bude :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí