Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
17.4.15 19:53

Z Květy mě asi brzy jebne, protože z diblíků mám osypky a ona diblíkuje čím dál víc :twisted:, a ještě evidentně chystá levárnu na Nyklovou. A včera mě totálně dostala ta scéna, jak se srdceryvně u Nyklovky dovolávala jejího přátelství. Proboha, jak může být bývalá milenka jejího manžela kamarádka, navíc se viděly tak 20× v životě, z toho 15× za poslední týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
17.4.15 19:55
@rokris píše:
Tak to já bych asi upadla. :* :mrgreen:

on jak je vysokej, měl tam vtipnou roli, byl v kůži, s kytarou, no prostě úplně můj tip :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
17.4.15 19:57
@cell píše:
on jak je vysokej, měl tam vtipnou roli, byl v kůži, s kytarou, no prostě úplně můj tip :pankac: :pankac:

Závidím, ale přeju. Pěkný zážitek.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
17.4.15 19:58

@Fíková :lol: :lol: :lol: hláška večera :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1354
17.4.15 20:00

@cell Zach se mi taky vždycky líbil, už když hrál v ordinaci a c ženy v pokušení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
17.4.15 20:05

Holky, on má někdo v ulici zemřít, co? Já jen, že teďka ve zprávách nakousli něco, že zítra ve volejte novu budou probírat ulici a kyberšikanu a že ta i často (nebo někdy :think: ) končí smrtí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
17.4.15 20:08

@Xiraxinek a neříkali to spíš ve spojitosti s tou holčinou, co se před pár dny zasebevraždila? Údajně v tom byla kyberšikana :think: ale jestli začne být Ulice umírající jako Ordinace, tak to snad ne :roll:

Příspěvek upraven 17.04.15 v 20:08

• Citovat
  • Upravit
1354
17.4.15 20:08
@Xiraxinek píše:
Holky, on má někdo v ulici zemřít, co? Já jen, že teďka ve zprávách nakousli něco, že zítra ve volejte novu budou probírat ulici a kyberšikanu a že ta i často (nebo někdy :think: ) končí smrtí :nevim:

to by musela být Rozina, tu šikanují přes facebook, ale to doufám teda že :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
17.4.15 20:10

@Bunny puella To právě že ne, kecali o Výměně manželek, že budou zítra rozhovory a pak, že se bude rozebírat Ulice, kde je aktuálně kyberšikana a pak právě to, že většinou bývá řešení i smrtí…

@Didlinka33 no přemýšlím, že tohle v Ulici ještě nebylo, ne? Jakože sebevražda studenta skrze tohle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.4.15 20:10
@Samamama píše:
Z Květy mě asi brzy jebne, protože z diblíků mám osypky a ona diblíkuje čím dál víc :twisted:, a ještě evidentně chystá levárnu na Nyklovou. A včera mě totálně dostala ta scéna, jak se srdceryvně u Nyklovky dovolávala jejího přátelství. Proboha, jak může být bývalá milenka jejího manžela kamarádka, navíc se viděly tak 20× v životě, z toho 15× za poslední týden.

Zrovna dneska jsem si říkala, že takhle stará osoba už by neměla mít dlouhé lokny. Asi mám nějaký předsudky, ale představovala bych si od jistého věku decentnější účes a mohla by mít i šmrnc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.4.15 20:13
@Xiraxinek píše:
@Bunny puella To právě že ne, kecali o Výměně manželek, že budou zítra rozhovory a pak, že se bude rozebírat Ulice, kde je aktuálně kyberšikana a pak právě to, že většinou bývá řešení i smrtí…@Didlinka33 no přemýšlím, že tohle v Ulici ještě nebylo, ne? Jakože sebevražda studenta skrze tohle :think:

to ne, ale mě přijde jako rozumná holka :think: jen jí teďko dostalo, jak se zachoval ten bl.bec Dominik :zed: ale určitě to sebevraždou řešit nebude..Spíše na to asi budou jen upozorňovat, jak je to nebezpečné a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
17.4.15 20:14
@KPKristy píše:
Zrovna dneska jsem si říkala, že takhle stará osoba už by neměla mít dlouhé lokny. Asi mám nějaký předsudky, ale představovala bych si od jistého věku decentnější účes a mohla by mít i šmrnc :nevim:

a zrovna já jsem si říkala, jak je super, že má dlouhé vlasy a nejde s davem natupírovaných helem s vystříhaným krkem :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
23081
17.4.15 20:15
@Didlinka33 píše:
to ne, ale mě přijde jako rozumná holka :think: jen jí teďko dostalo, jak se zachoval ten bl.bec Dominik :zed: ale určitě to sebevraždou řešit nebude..Spíše na to asi budou jen upozorňovat, jak je to nebezpečné a tak

No snad ne no… Ale víš jak, člověk v zoufalosti… Navíc je v jiném prostředí, byla zvyklá si tam u nich, teďka je v Pze, tam tahle čubka… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
17.4.15 20:15
@Didlinka33 píše:
to ne, ale mě přijde jako rozumná holka :think: jen jí teďko dostalo, jak se zachoval ten bl.bec Dominik :zed: ale určitě to sebevraždou řešit nebude..Spíše na to asi budou jen upozorňovat, jak je to nebezpečné a tak

taky si myslím. Jako, sebevražda mladé holky, to už by bylo asi moc :? Nebo aspoň mě by se na to dívalo špatně :?

• Citovat
  • Upravit
23081
17.4.15 20:16
@Bunny puella píše:
taky si myslím. Jako, sebevražda mladé holky, to už by bylo asi moc :? Nebo aspoň mě by se na to dívalo špatně :?

Hele tak moc by to asi bylo, ale je to něco, co se děje reálně v životě a tady v seriálu to ještě nebylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí