Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z Květy mě asi brzy jebne, protože z diblíků mám osypky a ona diblíkuje čím dál víc
, a ještě evidentně chystá levárnu na Nyklovou. A včera mě totálně dostala ta scéna, jak se srdceryvně u Nyklovky dovolávala jejího přátelství. Proboha, jak může být bývalá milenka jejího manžela kamarádka, navíc se viděly tak 20× v životě, z toho 15× za poslední týden.
@rokris píše:
Tak to já bych asi upadla.![]()
on jak je vysokej, měl tam vtipnou roli, byl v kůži, s kytarou, no prostě úplně můj tip
![]()
@cell píše:
on jak je vysokej, měl tam vtipnou roli, byl v kůži, s kytarou, no prostě úplně můj tip![]()
Závidím, ale přeju. Pěkný zážitek.
@cell Zach se mi taky vždycky líbil, už když hrál v ordinaci a c ženy v pokušení ![]()
Holky, on má někdo v ulici zemřít, co? Já jen, že teďka ve zprávách nakousli něco, že zítra ve volejte novu budou probírat ulici a kyberšikanu a že ta i často (nebo někdy
) končí smrtí ![]()
@Xiraxinek a neříkali to spíš ve spojitosti s tou holčinou, co se před pár dny zasebevraždila? Údajně v tom byla kyberšikana
ale jestli začne být Ulice umírající jako Ordinace, tak to snad ne ![]()
Příspěvek upraven 17.04.15 v 20:08
@Xiraxinek píše:
Holky, on má někdo v ulici zemřít, co? Já jen, že teďka ve zprávách nakousli něco, že zítra ve volejte novu budou probírat ulici a kyberšikanu a že ta i často (nebo někdy) končí smrtí
to by musela být Rozina, tu šikanují přes facebook, ale to doufám teda že ![]()
@Bunny puella To právě že ne, kecali o Výměně manželek, že budou zítra rozhovory a pak, že se bude rozebírat Ulice, kde je aktuálně kyberšikana a pak právě to, že většinou bývá řešení i smrtí…
@Didlinka33 no přemýšlím, že tohle v Ulici ještě nebylo, ne? Jakože sebevražda studenta skrze tohle ![]()
@Samamama píše:
Z Květy mě asi brzy jebne, protože z diblíků mám osypky a ona diblíkuje čím dál víc, a ještě evidentně chystá levárnu na Nyklovou. A včera mě totálně dostala ta scéna, jak se srdceryvně u Nyklovky dovolávala jejího přátelství. Proboha, jak může být bývalá milenka jejího manžela kamarádka, navíc se viděly tak 20× v životě, z toho 15× za poslední týden.
Zrovna dneska jsem si říkala, že takhle stará osoba už by neměla mít dlouhé lokny. Asi mám nějaký předsudky, ale představovala bych si od jistého věku decentnější účes a mohla by mít i šmrnc ![]()
@Xiraxinek píše:
@Bunny puella To právě že ne, kecali o Výměně manželek, že budou zítra rozhovory a pak, že se bude rozebírat Ulice, kde je aktuálně kyberšikana a pak právě to, že většinou bývá řešení i smrtí…@Didlinka33 no přemýšlím, že tohle v Ulici ještě nebylo, ne? Jakože sebevražda studenta skrze tohle
to ne, ale mě přijde jako rozumná holka
jen jí teďko dostalo, jak se zachoval ten bl.bec Dominik
ale určitě to sebevraždou řešit nebude..Spíše na to asi budou jen upozorňovat, jak je to nebezpečné a tak
@KPKristy píše:
Zrovna dneska jsem si říkala, že takhle stará osoba už by neměla mít dlouhé lokny. Asi mám nějaký předsudky, ale představovala bych si od jistého věku decentnější účes a mohla by mít i šmrnc
a zrovna já jsem si říkala, jak je super, že má dlouhé vlasy a nejde s davem natupírovaných helem s vystříhaným krkem
![]()
@Didlinka33 píše:
to ne, ale mě přijde jako rozumná holkajen jí teďko dostalo, jak se zachoval ten bl.bec Dominik
ale určitě to sebevraždou řešit nebude..Spíše na to asi budou jen upozorňovat, jak je to nebezpečné a tak
No snad ne no… Ale víš jak, člověk v zoufalosti… Navíc je v jiném prostředí, byla zvyklá si tam u nich, teďka je v Pze, tam tahle čubka… ![]()
@Didlinka33 píše:
to ne, ale mě přijde jako rozumná holkajen jí teďko dostalo, jak se zachoval ten bl.bec Dominik
taky si myslím. Jako, sebevražda mladé holky, to už by bylo asi moc
Nebo aspoň mě by se na to dívalo špatně ![]()
@Bunny puella píše:
taky si myslím. Jako, sebevražda mladé holky, to už by bylo asi mocNebo aspoň mě by se na to dívalo špatně
Hele tak moc by to asi bylo, ale je to něco, co se děje reálně v životě a tady v seriálu to ještě nebylo ![]()