Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám na úterní díl, docela vtipné. Karel přijde k Adrianě na návštěvu a válí se jí oblečený v posteli
![]()
A Maléř je docela roztomilej, jak je na větvi z toho, že je Rozina zamilovaná ![]()
Smrt Roziny mě napadla hned jak se dostala ta fotka na FB. Zovna jsem někde četla ten článek o té holce co se za bila. Zatím to má velmi podobný průběh. Fotka v podprdě, hodně lidí sdílelo,…
Jako spíš by měli ukázat jak se to dá řešit, že je šance jak se z toho dostat a že ten, kdo takovou fotku šíří, bez povolení osoby na ní, může být potrestán.
Myslím, že na to jsou zákony, že se nesmí zveřejňovat fotky lidí(dětí) bez souhlasu zákonného zástupce. ![]()
@Fíková píše:
No Milánek, ten je… Jak Krokodýl Dundee po obrně.
Ty seš pitomá, jsem se málem počurala
![]()
@lovesmile píše:
Takhle by to být mohlo…![]()
Nebo zabije Hejlovou (třeba už chce zase v Ulici končit)
Maciuchová má ve smlouvě, že její postava neumře, tuším.
@Luciferda píše:
Smrt Roziny mě napadla hned jak se dostala ta fotka na FB. Zovna jsem někde četla ten článek o té holce co se za bila. Zatím to má velmi podobný průběh. Fotka v podprdě, hodně lidí sdílelo,…
Jako spíš by měli ukázat jak se to dá řešit, že je šance jak se z toho dostat a že ten, kdo takovou fotku šíří, bez povolení osoby na ní, může být potrestán.
Myslím, že na to jsou zákony, že se nesmí zveřejňovat fotky lidí(dětí) bez souhlasu zákonného zástupce.
Přesně, vadilo mi, že jako příklad ukazují Rozinu, která odmítá fotku nahlásit adminovi, aby nebyla za práskačku
Já bych to udělala hned.
Dostala mě BIOAnča, jak chlapům po práci „navařila“ kaši
Je švihlá až na půdu…A jak furt mele o báječné přednášce a že si příště musí vzít sešit a dělat poznámky ![]()
O Květině fňukání o samotě a přítelkyni, kterou našla v Nyklovce
, to snad už byl vtip, ne?
@Fjodorka to byla myslím Nyklová, ta to má ve smlouvě, říkala to v nějakém pořadu.
Hmmm, tak představitelka Roziny řikala, že tohle je jen začátek, že se to bude stupňovat a že to vyvrcholí velkou věcí o které nemůže víc říct…
@Fjodorka Tak ono je klidně možné, že to tam mají obě. Jednou už Maciuchová skončila si na rok nebo dva a zase se vrátila. Ale vzhledem k tomu, že zrovna Maciuchová patří k nejoblíbenějším postavám v Ulici, tak si myslím, že zůstane.
@vokishka píše:
Noa prý to vyústí do velké věci, že by fakt ta sebevražda?
Viď? Taky mi to znělo tak jako „divně“
Protože faktem je, že tohle by nikdo nečekal… Řeší se Růža a spol., ale tohle ne no… A sice tehdy Míša spolykala prášky, ale tak to bylo kvůli tomu blbečkovi a přežila to… A spíš to bylo i tím jejím pošahaným EMO…
@Xiraxinek Byl to spíš jen takový pokus. Takže klidně můžou jít tímhle směrem. S tím Kukačkou to taky bylo docela dsrné, tak třeba teď chtějí varovat (hlavně rodiče) takhle.
@Xiraxinek píše:
Hmmm, tak představitelka Roziny řikala, že tohle je jen začátek, že se to bude stupňovat a že to vyvrcholí velkou věcí o které nemůže víc říct…
no tak to bude masakr, jestli to tak skončí ![]()