Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56293
17.4.15 23:34

Koukám na úterní díl, docela vtipné. Karel přijde k Adrianě na návštěvu a válí se jí oblečený v posteli 8o 8o
A Maléř je docela roztomilej, jak je na větvi z toho, že je Rozina zamilovaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
17.4.15 23:35

Smrt Roziny mě napadla hned jak se dostala ta fotka na FB. Zovna jsem někde četla ten článek o té holce co se za bila. Zatím to má velmi podobný průběh. Fotka v podprdě, hodně lidí sdílelo,…
Jako spíš by měli ukázat jak se to dá řešit, že je šance jak se z toho dostat a že ten, kdo takovou fotku šíří, bez povolení osoby na ní, může být potrestán.
Myslím, že na to jsou zákony, že se nesmí zveřejňovat fotky lidí(dětí) bez souhlasu zákonného zástupce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
18.4.15 00:07
@Fíková píše:
No Milánek, ten je… Jak Krokodýl Dundee po obrně. :lol:

Ty seš pitomá, jsem se málem počurala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
18.4.15 00:10
@lovesmile píše:
Takhle by to být mohlo… :think: :think:
Nebo zabije Hejlovou (třeba už chce zase v Ulici končit :nevim: )

Maciuchová má ve smlouvě, že její postava neumře, tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
18.4.15 00:12
@Luciferda píše:
Smrt Roziny mě napadla hned jak se dostala ta fotka na FB. Zovna jsem někde četla ten článek o té holce co se za bila. Zatím to má velmi podobný průběh. Fotka v podprdě, hodně lidí sdílelo,…
Jako spíš by měli ukázat jak se to dá řešit, že je šance jak se z toho dostat a že ten, kdo takovou fotku šíří, bez povolení osoby na ní, může být potrestán.
Myslím, že na to jsou zákony, že se nesmí zveřejňovat fotky lidí(dětí) bez souhlasu zákonného zástupce. :think:

Přesně, vadilo mi, že jako příklad ukazují Rozinu, která odmítá fotku nahlásit adminovi, aby nebyla za práskačku :nevim: Já bych to udělala hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.4.15 06:51

Dostala mě BIOAnča, jak chlapům po práci „navařila“ kaši :zed: Je švihlá až na půdu…A jak furt mele o báječné přednášce a že si příště musí vzít sešit a dělat poznámky :jazyk:

O Květině fňukání o samotě a přítelkyni, kterou našla v Nyklovce :roll:, to snad už byl vtip, ne?

• Citovat
  • Upravit
65165
18.4.15 10:29

@Fjodorka to byla myslím Nyklová, ta to má ve smlouvě, říkala to v nějakém pořadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
18.4.15 10:51

Už se to řeší ve Volejte Novu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
18.4.15 10:54

Hmmm, tak představitelka Roziny řikala, že tohle je jen začátek, že se to bude stupňovat a že to vyvrcholí velkou věcí o které nemůže víc říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
18.4.15 10:54

Noa prý to vyústí do velké věci, že by fakt ta sebevražda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
18.4.15 10:56

@vokishka Aha, tak jsem si je spletla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
18.4.15 10:59

@Fjodorka Tak ono je klidně možné, že to tam mají obě. Jednou už Maciuchová skončila si na rok nebo dva a zase se vrátila. Ale vzhledem k tomu, že zrovna Maciuchová patří k nejoblíbenějším postavám v Ulici, tak si myslím, že zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
18.4.15 11:00
@vokishka píše:
Noa prý to vyústí do velké věci, že by fakt ta sebevražda?

Viď? Taky mi to znělo tak jako „divně“ :think: Protože faktem je, že tohle by nikdo nečekal… Řeší se Růža a spol., ale tohle ne no… A sice tehdy Míša spolykala prášky, ale tak to bylo kvůli tomu blbečkovi a přežila to… A spíš to bylo i tím jejím pošahaným EMO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
18.4.15 11:01

@Xiraxinek Byl to spíš jen takový pokus. Takže klidně můžou jít tímhle směrem. S tím Kukačkou to taky bylo docela dsrné, tak třeba teď chtějí varovat (hlavně rodiče) takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.4.15 11:06
@Xiraxinek píše:
Hmmm, tak představitelka Roziny řikala, že tohle je jen začátek, že se to bude stupňovat a že to vyvrcholí velkou věcí o které nemůže víc říct…

no tak to bude masakr, jestli to tak skončí 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí