Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14904
21.1.20 09:55
@Aotearoa píše:
Preskrnuto!!!Tak Otik s Hedvikou už je ruka v rukávu, to jsem zvědavá, jak to udělají, když je herečka zase těhotná. :)

No vida a já tady nad ní zrovna kroutím hlavou, že ta její splašenost, se kterou zdrhá z každé schůzky, už mi leze na nervy, ačkoliv samozřejmě je pochopitelné, že má obavy z obnovení vztahu, který tak neslavně skončil, ale ona se chová jak prvnička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
21.1.20 09:59
@Aotearoa píše:
Preskrnuto!!!Tak Otik s Hedvikou už je ruka v rukávu, to jsem zvědavá, jak to udělají, když je herečka zase těhotná. :)

no jak. otehotni i hedvika a pak budou sceny s puklickym jen ze skoly, o domove bude jen vypravet dokud zahradnicka nezacne zas tocit. a to zas bude vsechno v kuchyni, protoze v loznici bude dite zrovinka chrnet.

mimochodem, jak tu byla kritika na matejuv byt, me se ta ekg krivka nad posteli strasne libi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
21.1.20 10:10

@králíkovna me taky, honila jsem to na googlu ale prostě to nikde nemuzu sehnat :think:

• Citovat
  • Upravit
9505
21.1.20 10:13

@finduska pokud bys chtela samolepku na zed tak mohu dat tip na holcinu ktera to vyrabi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9421
21.1.20 10:22
@králíkovna píše:
no jak. otehotni i hedvika a pak budou sceny s puklickym jen ze skoly, o domove bude jen vypravet dokud zahradnicka nezacne zas tocit. a to zas bude vsechno v kuchyni, protoze v loznici bude dite zrovinka chrnet.mimochodem, jak tu byla kritika na matejuv byt, me se ta ekg krivka nad posteli strasne libi :oops:

No oni ložnici neplánují, bude tam mít pokoj Vašík :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
21.1.20 10:25
@králíkovna píše:
Tak aja prej bude mit nejakyho novyho chlapa.tak doufam, ze se do ni jezabouchne herman.spis bych tipla, ze si zacne s pokladnikem.vase nazory?

Někde psali, že má být v Ulici nový fešák, tak možná pro Áju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
21.1.20 10:30
@Venett píše: No oni ložnici neplánují, bude tam mít pokoj Vašík :lol:

To se jako hned sestehujou, jo? 8o
Ja teda nechápu, co na ni otika tak přitahuje :think: vzdyt má smysl pro humor asi jako Dan :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
21.1.20 10:33

@Jedna babička samolepku ne, děkuji :D chtěla jsem to visící na zdi. V Ulici je samolepka? :think:

• Citovat
  • Upravit
a12
61236
21.1.20 10:35
@Iv.Sa. píše:
Někde psali, že má být v Ulici nový fešák, tak možná pro Áju ;)

No hlavně jsem teda zvedava jak ta jeji linka ma pokračovat kdyz ji tam daj i chlapa :lol: zatím mi prijde, ze co je na radnici misto denisy tak je tam zbytečná :lol: ale mohla by jit do vězení a mohli by zas přemlouvat denisu aby se vrátila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
21.1.20 11:15
@a12 píše:
Ja teda nechápu, co na ni otika tak přitahuje :think: vzdyt má smysl pro humor asi jako Dan :mrgreen:

Zatím to tak vypadá. Otik ji ukáže klíče od bytů a ona hned že přijímá a chce s ním bydlet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
21.1.20 11:16
@Aotearoa píše:
Zatím to tak vypadá. Otik ji ukáže klíče od bytů a ona hned že přijímá a chce s ním bydlet. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: aha :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9421
21.1.20 11:20
@Aotearoa píše:
Zatím to tak vypadá. Otik ji ukáže klíče od bytů a ona hned že přijímá a chce s ním bydlet. :mrgreen:

Jo no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
21.1.20 11:21
@a12 píše:
Ja teda nechápu, co na ni otika tak přitahuje :think: vzdyt má smysl pro humor asi jako Dan:

Myslíš mimózu Hedviku, doufám ;) Otík mi docela vtipný připadá. Když včera Hedvika přicházela, vzpomněla jsem si na obryni Stáňu /proti Otíkovi, výškou ;) V Ulici je více výškově nesourodých párů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9421
21.1.20 11:24
@a12 píše:
Ja teda nechápu, co na ni otika tak přitahuje :think: vzdyt má smysl pro humor asi jako Dan :mrgreen:

No mě tak dnes u toho sledování napadlo, proč dávají k sobě vyšší herečku a menšího herce :think: 8o

Jak Karla, tak i Hedvika si libují v objímání chlapa kolem krku a sklánějí se k nim :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
21.1.20 11:31
@Iv.Sa. píše:
Myslíš mimózu Hedviku, doufám ;) Otík mi docela vtipný připadá. Když včera Hedvika přicházela, vzpomněla jsem si na obryni Stáňu /proti Otíkovi, výškou ;) V Ulici je více výškově nesourodých párů…
No jasne, ze hedviku :mrgreen: právě proto, že se k sobě vůbec nehodí.. Ona je prostě nudná..
@Venett píše:
No mě tak dnes u toho sledování napadlo, proč dávají k sobě vyšší herečku a menšího herce :think: 8oJak Karla, tak i Hedvika si libují v objímání chlapa kolem krku a sklánějí se k nim :mrgreen: :P

No ono taky jako tam maj samy skritky :mrgreen: velky tam jsou jen matej a bruno, ne? :mrgreen: a ty teda zrovna meli maly holky :lol: ale zrovna mara, otik, david.. Tenkrát jeste kdyz tam byl Štěpán, tak samy skritkove :lol: spis az ted ty mladý kluci jsou vysoký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí