Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Preskrtnuto blanka po mensi hadce s kristynou vytahne tajne pod kuchynskou linkou myslim vodku a lupne si pred evzenem to zakamufluje zvykackou pak jde evzen spat a da si znovu a ve ctvrtek prijde herman s karlou k nim na domovni prohlidku najdou na evzenove obleceni skvrny od krve a blanka neco rekla ze tam nasli drogy?
@Letee píše:
Preskrtnuto blanka po mensi hadce s kristynou vytahne tajne pod kuchynskou linkou myslim vodku a lupne si pred evzenem to zakamufluje zvykackou pak jde evzen spat a da si znovu a ve ctvrtek prijde herman s karlou k nim na domovni prohlidku najdou na evzenove obleceni skvrny od krve a blanka neco rekla ze tam nasli drogy?
Prý asi trávu u Kristýny.
@a12 píše:
No ono taky jako tam maj samy skritkyvelky tam jsou jen matej a bruno, ne?
a ty teda zrovna meli maly holky
ale zrovna mara, otik, david.. Tenkrát jeste kdyz tam byl Štěpán, tak samy skritkove
spis az ted ty mladý kluci jsou vysoký
Ted tam bude vysoký ještě asi Vašek. ![]()
@a12 píše:
To se jako hned sestehujou, jo?
Ja teda nechápu, co na ni otika tak přitahujevzdyt má smysl pro humor asi jako Dan
No ona ho tenkrát utáhla dost na sex, ne?
A když už jsem u toho sexu, Verča s Patrikem pořád nic?
@Svítící žárovka myslim, ze ne. preskrtnuto ve stredu bude verca dekovat patrikovi, ze je jakej je a ze vi, ze to s ni neni jednoduchy. podle me patrik ten prstynek nebere jako zasnubni, ale doufa, ze mu otevre dvere loznice
Ježiš ta Hedvika je blbá.
A miluju scénky Blanky s Patrikem. ![]()
@Aotearoa píše:
Prý asi trávu u Kristýny.
No to je možný, to jsem cetla, ze se ma, dostat do problémů..
@Aotearoa píše:
Ted tam bude vysoký ještě asi Vašek.
Jojo, jen mladosi, no
ale zrovna adam od blanky asi dlouhan taky neni, ne? ![]()
@králíkovna píše:preskrtnuto verca ten prstynek sunda a vrati do krabicky a ve ctvrtek bylo v ukazce ze ho vraci patrikovi s tim ze ho nemuze prijmout a patrik vykuleny ze to asi spatne pochopil asi ten jejich vztah
@Svítící žárovka myslim, ze ne. preskrtnuto ve stredu bude verca dekovat patrikovi, ze je jakej je a ze vi, ze to s ni neni jednoduchy. podle me patrik ten prstynek nebere jako zasnubni, ale doufa, ze mu otevre dvere loznice
Ahoj, mám dotaz. S kým má Hedvika toho kluka? Nějak se nemůžu zorientovat ![]()
Mně přijde vtipné, že “Vašík”, přitom je to Vašek až do futer pomalu ![]()
@PepiKo píše:
Mně přijde vtipné, že “Vašík”, přitom je to Vašek až do futer pomalu
A o tom to je
k ni se to uplne hodí, ze o puberťákovi mluví jako o petiletym, ale ted u otika v byte o nem mluvila jako o vaskovi a to uz mi nesedelo
![]()
@Letee píše:
preskrtnuto verca ten prstynek sunda a vrati do krabicky a ve ctvrtek bylo v ukazce ze ho vraci patrikovi s tim ze ho nemuze prijmout a patrik vykuleny ze to asi spatne pochopil asi ten jejich vztah
preskrtnuto to jo, to jsem videla, ale myslim, ze tim chtel patrik rict "myslim to fakt vazne takze ten sex by to fakt uz chtelo " ![]()
@a12 píše:
A o tom to jek ni se to uplne hodí, ze o puberťákovi mluví jako o petiletym, ale ted u otika v byte o nem mluvila jako o vaskovi a to uz mi nesedelo
![]()
To je pravda, že se to k ni fakt hodi
![]()