Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9505
21.1.20 11:42

@finduska nene tam je visici. jen ta samolepka je varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
21.1.20 11:59

Blanka

Preskrtnuto blanka po mensi hadce s kristynou vytahne tajne pod kuchynskou linkou myslim vodku a lupne si pred evzenem to zakamufluje zvykackou pak jde evzen spat a da si znovu a ve ctvrtek prijde herman s karlou k nim na domovni prohlidku najdou na evzenove obleceni skvrny od krve a blanka neco rekla ze tam nasli drogy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
21.1.20 12:12
@Letee píše:
Preskrtnuto blanka po mensi hadce s kristynou vytahne tajne pod kuchynskou linkou myslim vodku a lupne si pred evzenem to zakamufluje zvykackou pak jde evzen spat a da si znovu a ve ctvrtek prijde herman s karlou k nim na domovni prohlidku najdou na evzenove obleceni skvrny od krve a blanka neco rekla ze tam nasli drogy?

Prý asi trávu u Kristýny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
21.1.20 12:13
@a12 píše:
No ono taky jako tam maj samy skritky :mrgreen: velky tam jsou jen matej a bruno, ne? :mrgreen: a ty teda zrovna meli maly holky :lol: ale zrovna mara, otik, david.. Tenkrát jeste kdyz tam byl Štěpán, tak samy skritkove :lol: spis az ted ty mladý kluci jsou vysoký

Ted tam bude vysoký ještě asi Vašek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.20 13:04
@a12 píše:
To se jako hned sestehujou, jo? 8o
Ja teda nechápu, co na ni otika tak přitahuje :think: vzdyt má smysl pro humor asi jako Dan :mrgreen:

No ona ho tenkrát utáhla dost na sex, ne?

A když už jsem u toho sexu, Verča s Patrikem pořád nic?

• Citovat
  • Upravit
2357
21.1.20 13:09

@Svítící žárovka myslim, ze ne. preskrtnuto ve stredu bude verca dekovat patrikovi, ze je jakej je a ze vi, ze to s ni neni jednoduchy. podle me patrik ten prstynek nebere jako zasnubni, ale doufa, ze mu otevre dvere loznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
21.1.20 13:19

Ježiš ta Hedvika je blbá.

A miluju scénky Blanky s Patrikem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61234
21.1.20 13:40
@Aotearoa píše:
Prý asi trávu u Kristýny.

No to je možný, to jsem cetla, ze se ma, dostat do problémů..

@Aotearoa píše:
Ted tam bude vysoký ještě asi Vašek. :)

Jojo, jen mladosi, no :lol: ale zrovna adam od blanky asi dlouhan taky neni, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
21.1.20 16:19
@králíkovna píše:
@Svítící žárovka myslim, ze ne. preskrtnuto ve stredu bude verca dekovat patrikovi, ze je jakej je a ze vi, ze to s ni neni jednoduchy. podle me patrik ten prstynek nebere jako zasnubni, ale doufa, ze mu otevre dvere loznice
preskrtnuto verca ten prstynek sunda a vrati do krabicky a ve ctvrtek bylo v ukazce ze ho vraci patrikovi s tim ze ho nemuze prijmout a patrik vykuleny ze to asi spatne pochopil asi ten jejich vztah
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
21.1.20 16:23

Ahoj, mám dotaz. S kým má Hedvika toho kluka? Nějak se nemůžu zorientovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7754
21.1.20 16:36

@Mikea ten tam nikdy nefiguroval.
Edit: ten otec myslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
21.1.20 17:25

Mně přijde vtipné, že “Vašík”, přitom je to Vašek až do futer pomalu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61234
21.1.20 17:38
@PepiKo píše:
Mně přijde vtipné, že “Vašík”, přitom je to Vašek až do futer pomalu :P

A o tom to je :lol: k ni se to uplne hodí, ze o puberťákovi mluví jako o petiletym, ale ted u otika v byte o nem mluvila jako o vaskovi a to uz mi nesedelo :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
21.1.20 18:03
@Letee píše:
preskrtnuto verca ten prstynek sunda a vrati do krabicky a ve ctvrtek bylo v ukazce ze ho vraci patrikovi s tim ze ho nemuze prijmout a patrik vykuleny ze to asi spatne pochopil asi ten jejich vztah

preskrtnuto to jo, to jsem videla, ale myslim, ze tim chtel patrik rict "myslim to fakt vazne takze ten sex by to fakt uz chtelo " :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
21.1.20 18:06
@a12 píše:
A o tom to je :lol: k ni se to uplne hodí, ze o puberťákovi mluví jako o petiletym, ale ted u otika v byte o nem mluvila jako o vaskovi a to uz mi nesedelo :cert: :mrgreen:

To je pravda, že se to k ni fakt hodi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky