Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40344
23.1.20 17:37
@Iv.Sa. píše: … v jiné roli, je tam roztomilý a krásná „Viki“ z Ulice mu sekunduje, komedie Trojí život:https://www.ceskatelevize.cz/…21551212103/

Viděla jsem, i když jen konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14901
23.1.20 17:41

Mně nejvíc vadil ten její stihomam se spolubydlením… Jo, Ota je přesně ten typ, za kterým pálí jedna modelka za druhou a každý den začíná i končí trojkou se spolubydlícími :palec: Chápala bych to, kdyby jejich vztah krachnul kvůli nevěře, ale on si „jen“ nadělal do gatí a pokud vím, tak během jejich odloučení nic moc se ženskýma neměl, kromě té, co mu uhnala infarkt :D Tyjo, ví to vlastně Hedvika? To by okamžitě potvrdilo její verzi erotomana, co by za to i život položil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
24.1.20 07:02

Preskrnuto
Proč nejela Magda na ty hory? Jedinečná příležitost. Maminka by stejně byla radši sama s Tomášem, ne? A ona se mohla odreagovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
24.1.20 08:15

Vysvětlí mi někdo, proč policie dělala šťáru jenom u Evžena, a ne třeba u Pavlíka? A co vlastně hledali? Asi nějaký tupý předmět, kterým přetáhl Mastnýho a pak si ho schoval do kredence. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61234
24.1.20 08:25
@Mirčulka píše:
Vysvětlí mi někdo, proč policie dělala šťáru jenom u Evžena, a ne třeba u Pavlíka? A co vlastně hledali? Asi nějaký tupý předmět, kterým přetáhl Mastnýho a pak si ho schoval do kredence. :)

Protože u pavlika by nenasli nic zajimavyho, jeko je treba chlast a tráva :P za to u lumci by na ne cekalo prekvapko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
24.1.20 08:26
@Mirčulka píše:
Vysvětlí mi někdo, proč policie dělala šťáru jenom u Evžena, a ne třeba u Pavlíka? A co vlastně hledali? Asi nějaký tupý předmět, kterým přetáhl Mastnýho a pak si ho schoval do kredence. :)

PRESKRTNUTO
Přesně to jsem chtěla napsat. Takže Pavel je podezřelý. V kanclu se baví herman s Karlou o tom, jak se Pavel vymlouva, že ho jen shodil na zem, přitom ho něčím praštil. A přitom prohlídka je u Evžena. To je zase deb*bilita. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
24.1.20 08:27

Pumrova je fakt odpozujici ženska. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
24.1.20 09:18
@Mirčulka píše:

ne, to ještě nevěděli, že dostal tupým předmětem, to se teprve dozví. Taky to nechápu, tu linku, jak jedou po Evženovi. Pavlík se přuznal, že ho zmlátil, až upadl, že dostal ránu do hlavy ještě od lékařů nevědí, ale jedou po Evženovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
24.1.20 09:24

Vy to nechápete? To je přece to super tajne vyšetřování, ne? Přece vám neřeknou proč po něm jdou a jaké mají důkazy. Logicky!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
24.1.20 09:37
@Aotearoa píše:
Preskrnuto
Proč nejela Magda na ty hory? Jedinečná příležitost. Maminka by stejně byla radši sama s Tomášem, ne? A ona se mohla odreagovat :nevim:
Protože jí lékař naznačil, že prognóza není dobrá a konec je nevyhnutelný. Jestli jí má do pár měsíců umřít máma, tak prostě od ní nechce odjíždět. Táta už jí taky umřel, uvědomuje si, že její děti nikdy nepoznají její rodiče, to musí být hrozný pocit. Tomáš je fajn, ale umíš si představit, že bude mít ta máma výpadek a třeba nepustí Tomáše dál do bytu, protože pro ni bude cizí? Být Magdou, tak taky neodjedu. 
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40344
24.1.20 10:16

@zrcadlo Propana, copak jeji mama umira??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
24.1.20 10:19
@Žirafa 69 píše:
@zrcadlo Propana, copak jeji mama umira??? 8o

no jo, prognóza není dobrá. Může tu být rok, dva tři, nebo taky do půl roku nemusí být. A na tom vyšetření bylo zase vidět zhoršení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14901
24.1.20 10:27

To bude pecka, až se zjistí, že Mastného někdo přetáhl tupým předmětem, řekněme například… golfovou holí :mrgreen: a Karla s Hermanem si vzpomenou, že u Blanky při prohlídce viděli golfové vybavení :mrgreen: Další body pro Evžena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
24.1.20 10:44
@Žirafa 69 píše:
@zrcadlo Propana, copak jeji mama umira??? 8o

Ano, je to smrtelná nemoc, průměrná doba dožití je 6 let a její mamka se už několik let léčí a je v domově. Už před Vánoci mluvila s Eddiem o tom, že velmi pravděpodobně to jsou její poslední Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
24.1.20 10:51

Holky. Co je te Veronice? Těhotná být nemůže ne? Panna Marie je snad jen jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie