Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To by mě teda zajímalo, co takového dělá s docházkou. Mají vše v počítači, tam se jednim tlačítkem docházka překlopí a dostane sjetinu, se kterou nic nedělá.
Někde jste tu psaly, že Veronika bude mít zánět slinivky, tak čekám, že po tý zabijačce by to mohlo přijít.
Obsahy epizod Ulice - 6. týden 2020
pondělí 3.2. 2020
Nakolik si uvědomujeme varovné signály, které nám dává naše tělo? Co je jen prkotina, nad kterou můžeme mávnout rukou, a co příznak vážné nemoci? Veronika má zdravotní problémy už několik týdnů. Myslí si, že se jedná o žaludeční neurózu ze stresu, v němž v poslední době žije. Dlouho to neřešila, jenže v předešlých dnech jí bylo už natolik zle, že skončila na pohotovosti. Teď zkolabuje přímo na ulici, před salonem, v němž pracuje. A jak se později ukáže, je to vážnější, než kdokoliv tušil. Veronika začne bojovat o život… Co je s Veronikou? Co se odehraje těsně před jejím kolapsem? Kdo a proč má kvůli ní obrovské výčitky svědomí? A jak ovlivní Veroničin kolaps vztahy v rodině?
úterý 4.2. 2020
Kam až může zajít revolta dítěte vůči rodiči a snaha zapadnout mezi lidi, kteří jsou podle něj v pohodě? S Kristýnou je v poslední době doma k nevydržení. Jakmile je s mámou v jedné místnosti, během chvilky by se dala atmosféra krájet. Otevřeně se do mámy naváží kvůli jejímu pití, ovšem ona sama už dávno není žádný svatoušek. Jeden den mámě znovu zabrnká na nervy svým chováním ovlivněným marihuanou, hned následujícího dne pak proti ní začne brojit u táty. S jakým výsledkem? Co Blanku hodně zasáhne? Co si o tom myslí ostatní? A jak se k problémům v rodině postaví Blančin manžel Luděk a její partner Evžen?
středa 5.2. 2020
Jak může zvrátit průběh vyšetřování jedna informace, která je pro zkušené kriminalisty docela podstatná? Jakou lavinu spustí výslech člověka na vysokém postu v komunální politice či inteligentního lobbisty, který dokáže otočit ve svůj prospěch i situaci, jež se pro něj zpočátku nevyvíjí právě příznivě? Karla a Jirka Herman se stále snaží najít pachatele brutálního útoku na Radka Mastného. Nyní narazí na novou stopu, jež je přivede ke zdroji překvapivých informací. Ty a další průběh vyšetřování se ukážou natolik zásadní, že jeden z podezřelých skončí ve vazbě… Proč a kdo půjde do vazby? Jaké důkazy kriminalisté objeví?
čtvrtek 6.2. 2020
Co je pro nás ve vztahu už neakceptovatelné? Hranice toho, co ještě skousneme, se různí podle nátury i míry, nakolik svému partnerovi důvěřujeme. Bedřich neměl nikdy důvod o Alici nějak pochybovat. Od chvíle, kdy se provalilo její tajemství, ale řeší, co dál. Nedokáže se přes to jen tak přenést, je to něco, co je pro něj už hodně za hranou, zvláště když se to týká jeho partnerky. Znamená to konec mezi ním a Alicí? Co u něj rozhodne? A kdo všechno se o Alicině tajemství dozví?
pátek 7.2. 2020
Proč by se měl mít rodič na pozoru pokaždé, když jeho dítě zničehonic naprosto změní své chování? Karla a Mára si začínají dělat velkou starost o Vojtu, jenž s nimi najednou přestane komunikovat. Zpočátku si myslí, že mu není dobře, nebo že je na ně naštvaný. Záhy ale zjistí část pravdy, která je mnohem horší, než čekali, a kvůli které oba uvidí rudě… Co je s Vojtou? Jaké má tajemství? Co Karlu i Máru hodně rozhodí? A jak se k tomu postaví?
@Iv.Sa. děkujeme, někde jsem četla, že to má hodně štvát Šarku, že se Martin bude starat o Vercu, psalo se to v tom smyslu, že Šárka je na větvi a chce dítě ![]()
@finduska píše:
@Iv.Sa. děkujeme, někde jsem četla, že to má hodně štvát Šarku, že se Martin bude starat o Vercu, psalo se to v tom smyslu, že Šárka je na větvi a chce dítě
Tomu bych i věřila, co jiného jí zbývá, aby ho zase trochu přitáhla zpět od ex a původní rodiny. Přemýšlím, jaký je mezi nimi vlastně věkový rozdíl? Martinovi je asi už přes čtyřicet a jí ke třiceti? No nebyl by první, kdo si k puberťákovi pořídí ještě kojence, akorát nevím, jak takovou kombinaci někdo jako on hodlá zvládnout s nervama ![]()
@Šáruší píše:
Ježiš ta Hedvika je blbá.A miluju scénky Blanky s Patrikem.
Souhlas. ![]()
@a12 píše:
A o tom to jek ni se to uplne hodí, ze o puberťákovi mluví jako o petiletym, ale ted u otika v byte o nem mluvila jako o vaskovi a to uz mi nesedelo
![]()
Však on už právě včera se ohradil, ať mu říká Vašek.
P Ř E Š KR T N U T O
Verča se rozešla s Patrikem. Chudák, půlroční snažení a ani si nevrznul.
@Svítící žárovka píše:
P Ř E Š KR T N U T OVerča se rozešla s Patrikem. Chudák, půlroční snažení a ani si nevrznul.
Strašný. Taky jsem to viděla. Nechápu. Chudák Patrik. Místo aby udělali jeden hezky pár. Tak teď budou dávat dohromady Martina a Verunu. Já je nechci zpátky!!! Ať si zůstane Martin se Sarinou
Vercu si nezaslouží.
@Aotearoa píše:
Strašný. Taky jsem to viděla. Nechápu. Chudák Patrik. Místo aby udělali jeden hezky pár. Tak teď budou dávat dohromady Martina a Verunu. Já je nechci zpátky!!! Ať si zůstane Martin se SarinouVercu si nezaslouží.
to je masakr. Byliby hezkej par.
A co Binar? Nebude s ni on? Hlavne ne s Martinem
![]()
@Svítící žárovka
Fakt? Koukám teprve na včerejšek a tam mu říká, jak je ráda, že je, a že jsou spolu…
Jako upřímně, já z ní nějakou velkou lásku k Patrikovi nikdy nějak moc necítila. A vlastně to odůvodnění, co mu k tomu dá, mi naprosto sedí k jejímu chování. Takže vlastně výborně zahraný.
Jsem jediná, která si myslela, že vašik je tak na prvním stupni? Vždyť dřív řešili, že pojedou na dovolenou a budou hp hlídat bozenka a mojmir nebo jak se jmenuje, jsem myslela, že je teď tak tretak. Podle info by mu mělo být teď 17, to nemám pocit že by před těmi cca 3 lety potřeboval hlídání a zabavení aby mohla být hedvika s otikem a měli klid ![]()
@Avocado123 píše:
Jsem jediná, která si myslela, že vašik je tak na prvním stupni? Vždyť dřív řešili, že pojedou na dovolenou a budou hp hlídat bozenka a mojmir nebo jak se jmenuje, jsem myslela, že je teď tak tretak. Podle info by mu mělo být teď 17, to nemám pocit že by před těmi cca 3 lety potřeboval hlídání a zabavení aby mohla být hedvika s otikem a měli klid
Taky jsem si myslela, že před těmi třemi lety mu bylo tak 8, aspoň to tam celou dobu tak podávali
a teď jsem jen koukala, kdo to za Otíkem přišel ![]()