Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
24.1.20 10:55
@Maria37 píše:
Holky. Co je te Veronice? Těhotná být nemůže ne? Panna Marie je snad jen jedna

Zánět slinivky. Všichni si budou vyčítat a stmeli to zpět rodinu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40344
24.1.20 10:59
@zrcadlo píše:
Ano, je to smrtelná nemoc, průměrná doba dožití je 6 let a její mamka se už několik let léčí a je v domově. Už před Vánoci mluvila s Eddiem o tom, že velmi pravděpodobně to jsou její poslední Vánoce.

Fakt? Jako ze Alzheimer je smrtelna nemoc?? Nebo mi neco uniklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
24.1.20 11:31
@Žirafa 69 píše:
Fakt? Jako ze Alzheimer je smrtelna nemoc?? Nebo mi neco uniklo?

Ano, Alzheimer je smrtelná nemoc = nedá se vyléčit, konec je nevyhnutelný. Nemoc jako taková většinou trvá kolem 10let, ale první 4-5 let je často nediagnostikovaná (lehké výpadky paměti ještě nikdo neřeší) a tak se na ni často přijde až když nastanou ta horší stádia, tzn. od té diagnózy do smrti zbývá opravdu okolo 5-6let (a Magdy máma už se několik let léčí a zhoršuje se, může žít třeba 2 roky, ale taky třeba jen pár měsíců).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
24.1.20 11:33

Aaa. Takze to by mohla byt ta smrt v Ulici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
24.1.20 11:34
@zrcadlo píše:
Ano, Alzheimer je smrtelná nemoc = nedá se vyléčit, konec je nevyhnutelný. Nemoc jako taková většinou trvá kolem 10let, ale první 4-5 let je často nediagnostikovaná (lehké výpadky paměti ještě nikdo neřeší) a tak se na ni často přijde až když nastanou ta horší stádia, tzn. od té diagnózy do smrti zbývá opravdu okolo 5-6let (a Magdy máma už se několik let léčí a zhoršuje se, může žít třeba 2 roky, ale taky třeba jen pár měsíců).

To sem taky vubec netusila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.1.20 13:03
@Bubla Bůčková píše:
Zánět slinivky. Všichni si budou vyčítat a stmeli to zpět rodinu :mavam:

Zatím to nevypadá na to, že by Maléř chtěl něco měnit, ta linka je udělaná strašně nešťastně, nepřirozeně, z takové pohodové rodinky udělali paskvil, kdyby se aspoň na obzoru tenkrát objevila nová ženská a on zahořel láskou, tak dobře, ala Šárka, kterou tolikrát předtím odmítl…
Binar zmizel ze scény, k Patrikovi necítí nic kromě nějakého přátelství (to bylo strašně znát od začátku), ještě bych pochopila, kdyby se na obzoru objevil znovu Ryba, tam ta láska byla věrohodná a nějakým způsobem osudová…,ale jo, myslím, že se k sobě zase vrátí, bude to chvilku trvat a nejpozději na konci sezony to skončí tak, že se Martin odstěhuje od Šárky a bude zpět s Veronikou, ale být Veronikou, cítila bych se jako blbka po tom všem si s ním znovu začít.

• Citovat
  • Upravit
12651
24.1.20 13:37

Tak Ryba se má vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.1.20 13:45
@jessikka píše:
Tak Ryba se má vrátit.

8o Fakt? To jsem vůbec nečekala a mile mě to překvapilo, těším se.

• Citovat
  • Upravit
12651
24.1.20 14:01

@Klopotkova jo, určitě jsem to nekde četla… ted to teda nemůžu najít, tak doufám, že nejsem úplně blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40344
24.1.20 15:38
@TopSecret píše:
To sem taky vubec netusila 8o

Ani ja ne. A to jsem se sousedum starala o takto „postizenou“ babicku, ktera zemrela na neco uplne jineho a jeji dcera mi taky nic takoveho nerekla. Jen jsem ji (babi) neznala pred tim, ale zila takto hodne let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40344
24.1.20 15:39
@jessikka píše:
Tak Ryba se má vrátit.

No to jsem zvedava, co vymysleli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61234
24.1.20 15:46
@Žirafa 69 píše:
Ani ja ne. A to jsem se sousedum starala o takto „postizenou“ babicku, ktera zemrela na neco uplne jineho a jeji dcera mi taky nic takoveho nerekla. Jen jsem ji (babi) neznala pred tim, ale zila takto hodne let.

Ono u tech starych to je asi taky trochu nexo jinyho, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14901
24.1.20 15:47
@jessikka píše:
Tak Ryba se má vrátit.

Tyjo tak to doufám, že je to pravda, to by byla pecka, znovu zahučí uragán vášní :D A nejlíp kdyby se vrátil tak měsíc poté, co se Martin znovu nastěhuje k Veronice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
24.1.20 15:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
24.1.20 15:51

Jako ale ta matka zatím jednou zapomněla, kudy jít na tramvaj a že vánoce už byly :roll: viděli jste film : Pořád sem to já? Tam to byla realita, nemohla si vzpomenout, kde mají záchod… Pocurala se' všechno si psala. Tahle opravdu nevypadá na smrt během měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí