Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maria37 píše:
Holky. Co je te Veronice? Těhotná být nemůže ne? Panna Marie je snad jen jedna
Zánět slinivky. Všichni si budou vyčítat a stmeli to zpět rodinu ![]()
@zrcadlo píše:
Ano, je to smrtelná nemoc, průměrná doba dožití je 6 let a její mamka se už několik let léčí a je v domově. Už před Vánoci mluvila s Eddiem o tom, že velmi pravděpodobně to jsou její poslední Vánoce.
Fakt? Jako ze Alzheimer je smrtelna nemoc?? Nebo mi neco uniklo?
@Žirafa 69 píše:
Fakt? Jako ze Alzheimer je smrtelna nemoc?? Nebo mi neco uniklo?
Ano, Alzheimer je smrtelná nemoc = nedá se vyléčit, konec je nevyhnutelný. Nemoc jako taková většinou trvá kolem 10let, ale první 4-5 let je často nediagnostikovaná (lehké výpadky paměti ještě nikdo neřeší) a tak se na ni často přijde až když nastanou ta horší stádia, tzn. od té diagnózy do smrti zbývá opravdu okolo 5-6let (a Magdy máma už se několik let léčí a zhoršuje se, může žít třeba 2 roky, ale taky třeba jen pár měsíců).
@zrcadlo píše:
Ano, Alzheimer je smrtelná nemoc = nedá se vyléčit, konec je nevyhnutelný. Nemoc jako taková většinou trvá kolem 10let, ale první 4-5 let je často nediagnostikovaná (lehké výpadky paměti ještě nikdo neřeší) a tak se na ni často přijde až když nastanou ta horší stádia, tzn. od té diagnózy do smrti zbývá opravdu okolo 5-6let (a Magdy máma už se několik let léčí a zhoršuje se, může žít třeba 2 roky, ale taky třeba jen pár měsíců).
To sem taky vubec netusila ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Zánět slinivky. Všichni si budou vyčítat a stmeli to zpět rodinu
Zatím to nevypadá na to, že by Maléř chtěl něco měnit, ta linka je udělaná strašně nešťastně, nepřirozeně, z takové pohodové rodinky udělali paskvil, kdyby se aspoň na obzoru tenkrát objevila nová ženská a on zahořel láskou, tak dobře, ala Šárka, kterou tolikrát předtím odmítl…
Binar zmizel ze scény, k Patrikovi necítí nic kromě nějakého přátelství (to bylo strašně znát od začátku), ještě bych pochopila, kdyby se na obzoru objevil znovu Ryba, tam ta láska byla věrohodná a nějakým způsobem osudová…,ale jo, myslím, že se k sobě zase vrátí, bude to chvilku trvat a nejpozději na konci sezony to skončí tak, že se Martin odstěhuje od Šárky a bude zpět s Veronikou, ale být Veronikou, cítila bych se jako blbka po tom všem si s ním znovu začít.
@jessikka píše:
Tak Ryba se má vrátit.
Fakt? To jsem vůbec nečekala a mile mě to překvapilo, těším se.
@Klopotkova jo, určitě jsem to nekde četla… ted to teda nemůžu najít, tak doufám, že nejsem úplně blbá.
@TopSecret píše:
To sem taky vubec netusila
Ani ja ne. A to jsem se sousedum starala o takto „postizenou“ babicku, ktera zemrela na neco uplne jineho a jeji dcera mi taky nic takoveho nerekla. Jen jsem ji (babi) neznala pred tim, ale zila takto hodne let.
@jessikka píše:
Tak Ryba se má vrátit.
No to jsem zvedava, co vymysleli..
@Žirafa 69 píše:
Ani ja ne. A to jsem se sousedum starala o takto „postizenou“ babicku, ktera zemrela na neco uplne jineho a jeji dcera mi taky nic takoveho nerekla. Jen jsem ji (babi) neznala pred tim, ale zila takto hodne let.
Ono u tech starych to je asi taky trochu nexo jinyho, ne?
@jessikka píše:
Tak Ryba se má vrátit.
Tyjo tak to doufám, že je to pravda, to by byla pecka, znovu zahučí uragán vášní
A nejlíp kdyby se vrátil tak měsíc poté, co se Martin znovu nastěhuje k Veronice ![]()
Jako ale ta matka zatím jednou zapomněla, kudy jít na tramvaj a že vánoce už byly
viděli jste film : Pořád sem to já? Tam to byla realita, nemohla si vzpomenout, kde mají záchod… Pocurala se' všechno si psala. Tahle opravdu nevypadá na smrt během měsíce.