Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aanysek píše:
Taky jsem si myslela, že před těmi třemi lety mu bylo tak 8, aspoň to tam celou dobu tak podávalia teď jsem jen koukala, kdo to za Otíkem přišel
No však to byl taky záměr, ne??
ona se i k Otíkovi chová jak k dítěte, tak mi to tam sedi, ze u puberťákovi mluvi jak o batoleti
@Svítící žárovka Asi jo, nějaká vášeň z ní cítit nebyla, ale doufala jsem, že se to časem vyvine. Je mi ho líto…
@Leopoldina píše:
@Svítící žárovka Asi jo, nějaká vášeň z ní cítit nebyla, ale doufala jsem, že se to časem vyvine. Je mi ho líto…
Jo, nebyla, jiskřilo to jen z něj ![]()
Navíc jak on krásně vyslovuje to „Verunko“
a pak přijde to Frgalovo buranské „Verčo!“ ![]()
@aanysek píše:
Taky jsem si myslela, že před těmi třemi lety mu bylo tak 8, aspoň to tam celou dobu tak podávalia teď jsem jen koukala, kdo to za Otíkem přišel
Kdysi měl tak 10/12 let, co si pamatuju
![]()
@Svítící žárovka píše:
@LeopoldinaJako upřímně, já z ní nějakou velkou lásku k Patrikovi nikdy nějak moc necítila. A vlastně to odůvodnění, co mu k tomu dá, mi naprosto sedí k jejímu chování. Takže vlastně výborně zahraný.
Ja to jeji oduvodneni taky chapu ona furt nemuze zapomenout na martina asi to chce jeste cas a zahrala to vyborne…
Preskrtnuto zitra herman a spol. najdou v byte blanku u deti marihuanu v malem mnozstvi a po byte poschovavanych 6 rozpitych flasek alkoholu v loznici 2 evzen blance rekne ze ma problem s pitim blanka ze neee ac prave prijde od verci ze salonu kde popijela viiino…
@TopSecret píše:
![]()
to je masakr. Byliby hezkej par.
A co Binar? Nebude s ni on? Hlavne ne s Martinem![]()
Ale zase Filipovi, na zklidnění hormonů, bych rodinné zázemí s oběma rodiči přála. Mně je mých holek/dcer líto, že ho ztratily, i když to fakt udržet nešlo
A i když to jsou už baby v letech
oslovuji ji je zdrobněle
![]()
Ta změna těch povah je tam fakt jak na houpačce. To mi řekněte, jestli je fakt možný, že se milá pohodová příjemná holka, které je už skoro 17 let, takže tu pubertu má pomalu za sebou, změní v totální nánu na pěst.
To už je po Filipovi druhý skřet, co nemá špetku úcty a respektu k rodičům. To je jako fakt běžný jev?
@Šáruší píše:
Ta změna těch povah je tam fakt jak na houpačce. To mi řekněte, jestli je fakt možný, že se milá pohodová příjemná holka, které je už skoro 17 let, takže tu pubertu má pomalu za sebou, změní v totální nánu na pěst.To už je po Filipovi druhý skřet, co nemá špetku úcty a respektu k rodičům. To je jako fakt běžný
Příspěvek upraven 23.01.20 v 23:15
Preskrtnuto
Dominika je ostříhana, vůbec se mi to nelíbí. Přijde mi to vážně příšerné. ![]()
Vašíkovi bylo 12, když Hedvika do seriálu přišla. Nevím, jak je to dlouho. Ty 4 roky to už možná budou, ne?
Hele, tak to sedí. Našla jsem, že Hedvika do seriálu vstoupila na jaře 2016.
@finduska píše:
@Iv.Sa. děkujeme, někde jsem četla, že to má hodně štvát Šarku, že se Martin bude starat o Vercu, psalo se to v tom smyslu, že Šárka je na větvi a chce dítě
čtvrtek 30.1. 2020
Co je na vztazích nejdůležitější? Na čem opravdu záleží, a co je pouze bonus, díky kterému se cítíme ve vztahu lépe a bezpečněji, díky kterému máme pocit, že tomu druhému na nás opravdu záleží? Šárka o Martina hodně stojí. Je její velkou, osudovou láskou, jíž je ochotna leccos obětovat. I ona má ale své meze, i ona chce, aby se jejich vztah vyvíjel dál, aby měla jistotu, že Martin je pouze její. Důkazem toho je pro ni Martinův rozvod a zpřetrhání jeho vazeb s Veronikou. Přestože to vypadá, že se dnes konečně dočká a splní se jí její velké přání, nakonec se vše nečekaně zvrtne… Co Šárka nevydýchá? Jak na to zareaguje Martin? A co je pro Šárku jen nepříjemným potvrzení faktu, že věci nejsou tak, jak si ona přeje?
@Aotearoa píše:
PreskrtnutoDominika je ostříhana, vůbec se mi to nelíbí. Přijde mi to vážně příšerné.
Me taky vypada jak kluk jako karle ty kratke vlasy slusely u dominiky se mi to vubec nelibi…
@Aotearoa píše:
PreskrtnutoDominika je ostříhana, vůbec se mi to nelíbí. Přijde mi to vážně příšerné.
Mě se to náhodou líbí. Karla se mi taky víc líbila, když měla ty krátký vlasy.