Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jura007 píše:
No v Brně BAUHAUS nebo HORNBACH, něco i v obchodním domě Vágner, v posledních měsících i TESCO, no a v e-shopech co do dekoru asi vede značka „5th avenue“…A sakraTeď jsem zjistil, že můj oblíbený papírnický e-shop odešel do kopru…
Super, děkuji, pátrala jsem na netu a nic nenašla
Jsme v zahraničí, ale Hornbach je tu taky, tak se tam zajedeme podívat. Nebo to vezmeme někdy domů přes Brno
Nějaké krabice jse tu našla, ale škaredé… potřebuju je dát taky na skříň do ložnice a obýváku, tam zbývá jediné volné místo ![]()
Treba ted bych potrebovala vymyslet nějaký ulozny prostor do koupelny. Poradíte mi něco do menší koupelny?
@Bubu2828 Takhle to nepůjde. Máte nějaký prostor na zemi (např. na vysokou skříňku), máte vyšší strop, nebo to má být jen jako že polička nad vanu? Bez popisu nejde poradit.
My jsme třeba měli strop cca 260 cm, a dali jsme prostě přes šířku koupelny (1,5m) desku nad dveře na ručníky, lavor, zvon a takové ty věci. Ale do paneláku nebo k podhledu to nepůjde..
@Slečna Ferka Já jsem koupila poličku, takovou tu drátěnou do rohu, ale jen na přísavky a to neudrží ani 3 žínky, vrtat do dlaždiček? Nebo jí přilepit? Nemám tu ani skřínku, jen pod umyvadlem, ale včera jsem koukala, že bývalá majitelka nalepila dlaždičky na ty původní, tak jestli se za ten rantl nedá něco zachytit…?
Vrtala bych do spár. Nelepila, měli jsme ve starém bytě přilepenou poličku a myslím, že jí nesundá nikdy nikdo, jedině se zdí ![]()
Já lepím, ale taky navždy. Jinak vrtáme do dveří ![]()
Ve starém bytě jsem měla pojízdnou krabici pod umyvadlem, krabice na pračce. ![]()
A přísavky mám a drží. Jeb jsem musela dodržet postup. Umýt alkoholem, nandat přícucku a nechat 12hod bez zatížení. Pak nasadit košíček a prázdný nechat dalších cca 12hod.
Pak drží, ne navždy. Ale několik měsíců to vydrží. Jejich pád využívám k mytí dlaždiček ![]()
Myslím si, že krabice například z té Ikei jsou super, mají i hezké a nebo takové závěsné poličky do skříně, to máme taky a na ruzné papíry a knížky i oblečení je to moc fajn ![]()
Já bych ještě vyzkoušel sklady typu: **** mě to docela dost pomohlo ![]()
Edit admin: smazán odkaz