Umělé mléko Humana - zkušenosti

55
12.2.15 10:59

UM Humana - zkušenosti

Ahoj holky, chtěla bych znát vaše zkušenosti a názor na UM a kaše Humana. Přemýšlím, že bych dcerce koupila, ale pro jistotu se ptám…

díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Humana Umělé mléko PRE?

Přidejte zkušenost s Humana Umělé mlék...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41525
12.2.15 11:08
@letuska16 píše:
Ahoj holky, chtěla bych znát vaše zkušenosti a názor na UM a kaše Humana. Přemýšlím, že bych dcerce koupila, ale pro jistotu se ptám…díky za odpovědi :)

Za mě velká spokojenost. Byla mi doporučena jako náhrada za dražší Nutrilon (jedná se o stejného výrobce, ale Humana nemá takovou reklamu, takže cena je nižší, ale složení obdobné). Spolužák pracuje v lékárně a celá jejich rodina je na tom odkojena :-)) takže mu věřím a i my jsme byli spokojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
12.2.15 11:10

Mi se jako jediné mlíko které sem kdy zkoušela blbě rozpouštělo, chut nic moc ale rozhodně lepší než nutrilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.15 11:37

Všechny 3 děti jsou na Humaně odchované a žádné zažívací problémy neměli, dobře jí snášely a dobře prospívaly. Já Humanu doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.2.15 22:32

Ahoj holky, díky moc za odpo..zkusím koupit a uvidíme jak u nas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.2.15 22:35

@Keyllah
teď mě tak napadlo, dcerka jako malá moc nutrilon nesnesla, strašně špatně kadila. Tak aby to neměla po Humaně taky. I když teď už je jí skoro 7 měsíců a taky už zase papáme.. :think: No asi koupím jednu krabku a uvidíme jak to bude dcerka snášet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.10.15 12:57

Pěkné poledne, mléko Humana nám také bylo nabídnuto v lékárně, jako náhrada za nutrilon. Po Sunaru mi malá, ale blinkala a měla zácpu. Humana ji chutná a myslím, že je bez problémů. Navíc mají rozšířenou řadu, určitě pak budu zkoušet i kaše. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.10.15 13:07

Naše dětská lékařka ji sice nezná, ale říká, že pokud se prodává v lékárně, tak je to v pořádku. Po přečtení jejich informačních letáčků zhodnotila toto mléko za nezávadné a vhodné. HUMANA zatím nemá prostě takovou reklamu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
1.2.16 21:15

Je to skoda pr4otoze humana je velmi znama nekolik let a vyborna,, jen neni videt :-((( holky a co beba??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.10.16 22:02

Za nás Humana TOP. Skvěle se rozpouští, chutná nám, neměli jsme s ní zatím žádné problémy, a hlavně sázím na kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.6.17 10:02

Zkušenosti a dávkování

Zdravím všechny!

Mám dotaz k UM Humana1. Syn je na Bebě, ale posledních 14 dnů mu nedělá dobře, proto hledám alternativu. Jakou máte zkušenost s tímo mlékem a jaké je dávkování pro jednotlivý věk?

Moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna