Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, chtěla bych znát vaše zkušenosti a názor na UM a kaše Humana. Přemýšlím, že bych dcerce koupila, ale pro jistotu se ptám…
díky za odpovědi ![]()
Máte zkušenost s Humana Umělé mléko PRE?
Přidejte zkušenost s Humana Umělé mlék...@letuska16 píše:
Ahoj holky, chtěla bych znát vaše zkušenosti a názor na UM a kaše Humana. Přemýšlím, že bych dcerce koupila, ale pro jistotu se ptám…díky za odpovědi
Za mě velká spokojenost. Byla mi doporučena jako náhrada za dražší Nutrilon (jedná se o stejného výrobce, ale Humana nemá takovou reklamu, takže cena je nižší, ale složení obdobné). Spolužák pracuje v lékárně a celá jejich rodina je na tom odkojena
takže mu věřím a i my jsme byli spokojení…
Mi se jako jediné mlíko které sem kdy zkoušela blbě rozpouštělo, chut nic moc ale rozhodně lepší než nutrilon
Všechny 3 děti jsou na Humaně odchované a žádné zažívací problémy neměli, dobře jí snášely a dobře prospívaly. Já Humanu doporučuju ![]()
Ahoj holky, díky moc za odpo..zkusím koupit a uvidíme jak u nas ![]()
@Keyllah
teď mě tak napadlo, dcerka jako malá moc nutrilon nesnesla, strašně špatně kadila. Tak aby to neměla po Humaně taky. I když teď už je jí skoro 7 měsíců a taky už zase papáme..
No asi koupím jednu krabku a uvidíme jak to bude dcerka snášet ![]()
Pěkné poledne, mléko Humana nám také bylo nabídnuto v lékárně, jako náhrada za nutrilon. Po Sunaru mi malá, ale blinkala a měla zácpu. Humana ji chutná a myslím, že je bez problémů. Navíc mají rozšířenou řadu, určitě pak budu zkoušet i kaše. ![]()
Naše dětská lékařka ji sice nezná, ale říká, že pokud se prodává v lékárně, tak je to v pořádku. Po přečtení jejich informačních letáčků zhodnotila toto mléko za nezávadné a vhodné. HUMANA zatím nemá prostě takovou reklamu. ![]()
Je to skoda pr4otoze humana je velmi znama nekolik let a vyborna,, jen neni videt
holky a co beba??
Za nás Humana TOP. Skvěle se rozpouští, chutná nám, neměli jsme s ní zatím žádné problémy, a hlavně sázím na kvalitu.
Zdravím všechny!
Mám dotaz k UM Humana1. Syn je na Bebě, ale posledních 14 dnů mu nedělá dobře, proto hledám alternativu. Jakou máte zkušenost s tímo mlékem a jaké je dávkování pro jednotlivý věk?
Moc děkuji ![]()