Umělé nehty/tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.1.23 20:56

Umělé nehty/tipy

Ahojte, má tady někdo zkušenost s umělými nehty? Myslím tím to, že si umělý průhledný nehet nalepíte lepidlem a poté lakujete. Máte nějaký tip kde objednat, jestli to dobře drží a která značka je nej? Děkuji a přeji hezký den všem!😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
24.1.23 21:18

Když jsem si dělala gellak, tak jsem si vše objednávala z NaniNails. Takovej průměr a stačilo to. Kdybych chtěla tipy, vyzkoušela bych je z tama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
24.1.23 21:31

A potřebuješ to? Nestačí vlastní nehty a na nich gel lak? Vždyť to zpevní dost vlastní nehet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
24.1.23 21:31

U těch tipů jde spíš o lepidlo. Aspoň z mého pohledu. Dřív jsem si nehty takto prodlužovala pod gel.

Jinak hodně objednávám z naninails. Docela velký výběr a řekla bych i přijatelná cena.

Ty tipy pak stejně musíš odzkoušet, aby ti padly na nehty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
24.1.23 21:34

@Kelsey Může mít blbý tvar a strukturu nehtů. A za sebe říkám, že gellak není všespásný. Mě třeba jediné co fakt nehet zpevnilo byl gel. A to už je práce na X hodin… Nebo chodit k nehtařce a to zas leze do peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
24.1.23 21:50

Klasické starší umělé tipy jsou na prd. Ty fakt nedoporučuju. Ale teď nedávno se začaly dělat gelové tipy. Nelepí se standardně lepidlem jako dřív, ale gelem, nebo gellakem. Výhoda je, že jsou příjemnější na nošení, než ty klasické, dobře se pilují a hlavně se dají odstranit rozpuštěním. A co je důležité, tak lepidlo ti nenaleptává nehet. Dají se koupit ve všech možných tvarech a délkách. Na příležitostné nošení mi tohle přijde jako nejlepší varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
25.1.23 20:11
@KeckaJ píše:
@Kelsey Může mít blbý tvar a strukturu nehtů. A za sebe říkám, že gellak není všespásný. Mě třeba jediné co fakt nehet zpevnilo byl gel. A to už je práce na X hodin… Nebo chodit k nehtařce a to zas leze do peněz.

Přesně tak., Ja chodim na nehty a vyjde to na cca 600,– měsíčně, což ještě jde a mám klid. Nebaví mě nehty pilovat a lakovat a dost se mi štěpily, tak to vše vyřešily gelovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.1.23 20:38

Taky chodím na nehty. Tak jsem to i myslela. Ne, že má doma pitvořit něco sama. Ale mám to na svých nehtech. Nalepovací nic nepotřebuji. Stačí, že to umí vytvořit nehtařha pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
25.1.23 21:26

@Kelsey @lucynka25 Jo, ale pro někoho je lepší si za těch 600 koupit tipy a lepidlo. A mají to i na půl roku…

A ještě mě napadlo, jsou zaměstnání, kam nesmíte mít dlouhé nebo lakované nehty. Takže sem tam na víkend je to alternativa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
25.1.23 21:50

@KeckaJ to určitě ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.24 16:31

Zkoušela jsem nalepovací nehty a během dvou dní byly zničené, to se hodí asi jen na ples nebo prostě na takové akce a druhý den sundat.
Jinak umělé u nehtařky jsem nikdy neměla chci se zeptat, jestli je lepší akryl nebo gel? Nelíbí se mi ty tlusté nehty a to je, tuším, gel?

• Citovat
  • Upravit
21.5.24 07:09

Dobrý den mám 3 děti dvě nemocné vývojově tudíž jsou vseci na plena včera jsem se nechala ukecat jít poprvé na nehty mám je krátké ale bolí prý bolest za chvíli přejde ale fakt mám strach s nimi cokoliv dělat vysvlekat děti problém hrozny prebalovat též dneska musím umýt nádobí a udělat něco k jídlu a mám z toho též hrozny depky že si ty nehty někde ulomim i s mým nehtem atd 🤣 🤣 🤣 poraďte prosím. Děkuji Péťa 🙈 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák