Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neviem ci moja info pomoze. my si platime vsetk sami, kedze uz nespadam do vekoveho limitu poistovne. Za lieky vela neplatime kedze ma stimuluju len Clostilbegydom. Ja mam uz malo vajicok, takze mi lekarka povedala, ze aj keby som si pichala vacsie davky hormonov viac vajicok by sa neuvolnilo. Kazdy cyklus mam cca 5 takze nezamrazujeme kedze z 5 su nakoniec 2 a nakoniec prezije po oplodneni len jedno embryo. U mna riesia este stitnu zlazu, lebo mam kranicne hodnoty. Pred ET sme si priplatili za to glue a narezanie myslim, ze to volaju embryo hatching. No cele aj s liekmi nas prvy pokus vysiel na 45000 KC. Teraz sa chystame na druhy pokus tak som zvedava ci bude cena rovnaka.
Drzim palce!
My platili 28 000. Známa platili o hodně víc, ale měli dárcovské vajíčko a nějaké další problémy na její straně.
Dekuju všem za reakce, koukám, že jsou tu cca o polovic nižší částky a když už někdo napíše víc tak je v tom darcovské vajicko nebo chirurgicky brané spermie. Tak nevím co si o tom myslet.
Kazdopádně ještě tento měsíc mě čeká inseminace, tak se budu paní doktorky asi ptát kolik ivf konkrétně stojí a za co se vše platí. A v případě, že by se inseminace nepodařila, tak se budu poptávat po jiných klinikách nebo nemocnicích
. Přijde mi to hodně drahé těch 70 tisic, když mi to jestě platí pojistovna. Kdyby mi řekli 20-30tisic, tak jsem zticha… ![]()
Zdravím, vzhledem k tématu diskuse je asi jasné, jaký mám problém. Nedaří se mi otěhotnět přirozenou cestou, mám určité gynekologické obtíže a lékaři mi už dávají šanci jedině přes IVF, u partnera by mělo být vše v pořádku. Můžete mi doporučit nějakou dobrou kliniku, kde jste byly spokojené? Jsem z Jihomoravského kraje, ale není pro mě problém dojet kamkoli, když to bude stát za to. Chci se svěřit do těch nejlepších rukou
Vím, že to je dost choulostivé téma, ale budu moc ráda, když mi někdo napíše nějakou osobní zkušenost i ohledně toho, jak to všechno probíhá a tak.
@Kulíšek93 vybírejte kliniku kam máte dobrý dojezd. V průběhu ivf tam pak jezdíš každou chvíli.
@Klaudia243 Máte osobní zkušenost? A pokud ano, můžu se zeptat, za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět?
@Kulíšek93 Já vám mohu doporučit IVF kliniku ve Zlíně. Podle recenzí je to nejlepší klinika u nás, dokonce se tam jezdí léčit i pacienti ze zahraničí a my jsme tam teda byli moc spokojení. Pokud jde o ten průběh léčby, tak to je strašně individuální, každý má jiný problém, to se takhle nemůžete s někým srovnávat. Já mám třeba endometriózu a podařilo se mi otěhotnět na druhý pokus. Důležité je ten problém řešit, myslet pozitivně a ono se to dřív nebo později podaří ![]()