Umělé oplodnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1655
29.5.17 11:05

@robatko23 Záleží kolik je jí let. My jsme čekali rok a 3/4 než jsme šli na kliniku a dnes toho těžce lituji. Kdybych mohla vrátit čas, šli bychom tak po půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.5.17 11:28
@Anonymní píše:
Ahojky vsechny, chtela bych se zeptat, kdyz mam pojisteni normalne u VZP, a chtela bych jit na umele oplodneni, plati se za to neco? Jsem vdana uz 8 mesicu a zadny vysledek.Tak nevite nekdo neco?:) Dekuji

svatba není zárukou otěotnění. Průměná doba snažení je okolo roku. Počítej, že IVF stojí cca 25-30 tis. Ceny jsou různé i podle toho co by CAR doporučil a jaký má ceník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.5.17 11:29
@Claire00 píše:
@robatko23 Záleží kolik je jí let. My jsme čekali rok a 3/4 než jsme šli na kliniku a dnes toho těžce lituji. Kdybych mohla vrátit čas, šli bychom tak po půl roce.

jojo čas bohužel nejde vrátit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
29.5.17 11:56

@Ginuš :hug: Alespoň se nám zadařilo jedno miminko :kytka:. I když Ginuš Ty toho máš za sebou strašně moc. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.5.17 12:02

@Claire00 kdyby člověk věděl jaká cesta je nejlepší. Kdybych věděla to co dneska, tak bych šla na IVF daleko dříve a ušetřila si spoustu trápení. Přesně jak píšeš, máme děti a to je to nejdůležitější. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.17 07:35

@Claire00 a to se hradime sami?:)dekuju

• Citovat
  • Upravit
1655
5.6.17 22:01
@Anonymní píše:
@Claire00 a to se hradime sami?:)dekuju

Ano hradíte. Pojištovna hradí vše ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.3.21 14:08

IVF

Dobrý den a ahoj všem,

prosím o radu, snažíme se otěhotnět a nejde to. Navštívili jsme kliniku, první co udělají je inseminace, ta se pry neplatí. Po případném neuspěchu bude IVF.
Zeptala jsem se doktorky za kolik to asi bude peněz. Odpověď byla asi přes 70tisíc jen my a spoluúčastní se pojišťovna - každému s kým se o tom bavím se to zdá přemrštěné. Ptám se tedy kolik jste případně platila některá z Vás. Jsme obyčejný lidi, dítě moc chceme, ty peníze si klidně půjčíme, ale je to jen na jeden pokus… to se nemusí vůbec podařit.
Je to normální cena nebo je to přes čáru? kamarádka prý platila něco jen do 30tisic před rokem - a to za nadstandartní věci aby byli úspěšnější co nehradí pojišťovna. Takže to samé co my… ale nám bylo řečeno přes 70tisic.

Děkuji moc Mel… jsem z toho dost smutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6012
8.3.21 14:13

Sestra podstoupila 1 IVF, bylo odebráno 5 vajíček, z toho 3 v pořádku, takže šla 3×, ani jednou se nepodařilo. Za tento postup platila něco kolem 30 tisíc, následně otěhotněla přirozeně, takže k dalšímu IVF nedošlo.
Každopádně jsem neslyšela, že by někdo za 1 IVF platil 70 tisíc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.3.21 14:14

Ono záleží na procedůrách, které potřebuje. Záleží jaký je důvod neplodnosti. Může to stát 20tisíc, ale taky několikanásobně více.

• Citovat
  • Upravit
6
8.3.21 14:52

Zatím u nás nevědí žádnou příčinu, dnes nám vzali krev a pak se uvidí. Prostě ta cena mě dostala. Volala jsem i na svou pojišťovnu a tam taky řekli, že je to divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.21 15:06

Divný to je, my se chystáme letos na ivf, na ten základ, oplodnění bude s dárcem, takže ještě 5000 navíc a doktorka nám to napočítala, že bychom se měli vejít do 20000Kč. Ivf hradí pojišťovna a my budeme připlácet za dárce a platí se stimulační léky. Jinak nic. Takže ano, divné to opravdu je.

• Citovat
  • Upravit
6
8.3.21 15:08

Na jaké klinice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.21 15:17

Já mám za sebou dost cyklu. Platila jsem průměrně asi 58 tisíc za jeden. Někdy 68… ale je v tom spoustu metod navíc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.21 15:19

My platili neco kolem 70tis, ale s tim, ze pritel potreboval chirurgicky odber TESE (jen ten stal 18tis.), ja vyssi davky hormonu, nechali jsme si udelat genetiku nas dvou (cca 9tis.), vysetreni spermii (cca 9,5tis)+ pak ten zbytek, co bylo potreba, takze jsme se na tech 70 dostali… Pokud by u partnera nebyl problem, tak bychom platili mnohem min :oops: bylo to prvni IVF a podaril se hned prvni pokus, takze kdybychom nebyli hned napoprve uspesni, platili bychom jeste vic :zed: jo a samozrejme jsme to meli za spoluucasti pojistovny :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex