Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tarjei píše:
Staci dat klec s klukem vedle aby se videli a trapit se nebude. Ty samicky opravdu kojeni vyrazne vycerpa.
To mi paní taky radila. Že nemusí být spolu celou dobu. Že jí mám dát prostor a klid na mladé
ale tak já jim nechám mladé tak dvakrát počítám a pak bych nechala samečka asi vykastrovat. Aby pak spolu mohli být normálně. Ta kastrace by snad jejich vztahu uškodit neměla…Teda aspoň podle toho, co jsem četla a co říkala ta paní
nebo jsem si místo té holčičky mohla vzít dva kluky, když další holku neměla…ale tam mě varovala, že by mohlo později dojít na rvaní a to bych asi šílela ![]()
@Tarjei Prosím tě ty vypadáš jako zkušená chovatelka
mohla bys mi poradit? Moje morčice bude mít poprvé miminka, jak se pozná, že už se to chystá k porodu? Je tlustá neskutečně, břicho veliké už cca 3 týdny, poslední týden ho má tvrdé, kůžičku slaboučkou na bříšku. Píše se, že začne polehávat a méně jíst, ale ta moje baští neskutečné kvantum žrádla a vypadá celkem aktivně. Máš nějaké vypozorané znaky o blížícím se porodu, podle kterých bych to mohla odhadnout? Už jsem raději oddělila samečka. Díky moc
@Reynna ooo diky za duveru
Pozoruju uz to furu vrhu a pokazdy je to jiny ![]()
@Reynna kdyz ji vyndas a budes pozorne poslouchat, tak uslysis jak miminka skroustaj zoubkama, to jen na zkraceni cekani. Pohyby jsou citit od dvou tydny pred porodem. Rozpeti trvani brezosti je velky. 59-73 dni…
@Tarjei zoubama mrnouskove chroupou, to uz jsem si vsimla. Je to naprosto bozansky a ani se nemusim nejak zaposlouchavat, je to slyset uplne zretelne
uvidime, ut to musi byt kazdym dnem
@Reynna super. Do tydne budou venku, spis driv. Kdyztak napis sz, dam Ti na sebe tel, kdybys chtela s necim urgent poradit.
Diky moc, jsi hodna. Ale blby je ze zitra odjizdim a budu do soboty pryc, takze to pravdepodobne prosvihnu. Dala jsem manzelovi instrukce, snad to dobre dopadne.
Podle toho kde jste ho koupili jestli,
A co jedlo,
Jestli dostávalo pečivo tak to mohlo být tim ![]()
@gnose296 píše: Více
Morče je pod drnem už 8 let, diskuse byla založena v roce 2016 a není aktivní