Úmrtí miminka - cestování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17006
22.2.23 20:58

Vis, drbny jako ty mi pripominaj moje kolegyne pred 10 lety. Porodila jsem ve 26.tydnu a chlapecek po mesici umrel. Ty nechutnosti, co jsem se zpetne o sobe a sve vine dozvedela, staly za to..Tak napriklad - uklouzla jsem na ledu a diky tomu byl ten porod. Nebo jsem porodila driv, protoze jsem mala a drobna..Nebo jsem malo jedla a deti nemely dost zivin.
A jeste horsi kecy - malemu jsem pry zanesla do inkubatoru infekci. Nebo umrel, protoze jsem tam nebyla s nimi..

Pravda? Tu mohl znat kazdy, kdo by se zeptal -
gynekologicka infekce + vicecetne tehotenstvi..
A umrel, protoze mel nezrale srdicko a byl slaby.

Takze prosim, prokaz tomu andilkovi urcitou uctu a nech ho spat, protoze ti rodice uz si vytrpeli dost..A ver mi, ze i tyhle drby se dozvi a budou nenavidet kazdeho, kdo nad nimi bude jen premyslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
22.2.23 21:04

Ještě že jsi to napsala nikdy s dítětem nepojedu na dovolenou!! Určitě by umřelo až bude dítě dospělé může jet na dovolenou samo ale je teda dost možný že umře když už se to jednou takhle stalo. Je potřeba osvěta a lidí b prostě vůbec neměli jezdit na dovolenou umřít můžeš i jako dospely.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
22.2.23 21:07
@Anonymní píše:
Bohužel pro ně je pozdě. :( :,(
Ale je dost ostatních, kteří o tom můžou přemýšlet. To je smysl mého příspěvku.

Vidis, a ja z tveho prispevku zadnou starost o deti necítím. Spis ses proste drbna a tohle ti přijde zajímavý.
Vypovedni hodnota 00 nic, nevis, co se stalo a nikomu nepomahas.

Co kdybys misto radobydobrocinnosti na emimino nejak prospela te postizene rodine?

• Citovat
  • Upravit
17006
22.2.23 21:08

Mimochodem - dalsi syn na 6 let, v lete v italske nemocnici nepoznali boreliozu a zanet mozkovych blan (diky bohu byl fyzicky relativne ok a zvladl presun klasickou linkou do čr).Poprve byl mimo čr..Kdy je podle tebe ta hranice? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
22.2.23 21:08
@Králičice píše:
Vis, drbny jako ty mi pripominaj moje kolegyne pred 10 lety. Porodila jsem ve 26.tydnu a chlapecek po mesici umrel. Ty nechutnosti, co jsem se zpetne o sobe a sve vine dozvedela, staly za to..Tak napriklad - uklouzla jsem na ledu a diky tomu byl ten porod. Nebo jsem porodila driv, protoze jsem mala a drobna..Nebo jsem malo jedla a deti nemely dost zivin.
A jeste horsi kecy - malemu jsem pry zanesla do inkubatoru infekci. Nebo umrel, protoze jsem tam nebyla s nimi..

Pravda? Tu mohl znat kazdy, kdo by se zeptal -
gynekologicka infekce + vicecetne tehotenstvi..
A umrel, protoze mel nezrale srdicko a byl slaby.

Takze prosim, prokaz tomu andilkovi urcitou uctu a nech ho spat, protoze ti rodice uz si vytrpeli dost..A ver mi, ze i tyhle drby se dozvi a budou nenavidet kazdeho, kdo nad nimi bude jen premyslet..

Tohle je tak zly. :srdce:
Co na to rict?

Karma je zdarma

• Citovat
  • Upravit
17006
22.2.23 21:11

@andrasteia - ja jim nic zleho nepreju..Proste jen jeste nemely deti a nechapaly, ze nektere drby jsou proste mimo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
22.2.23 21:20
@Králičice píše:
@andrasteia - ja jim nic zleho nepreju..Proste jen jeste nemely deti a nechapaly, ze nektere drby jsou proste mimo..

Ale hodnotit tohle? To je fakt moc. To neni o tom, ze jeste nemely deti. To je dno

• Citovat
  • Upravit
14631
22.2.23 22:04
@Anonymní píše:

Tak určitě, ty víš prd, co se vlastně stalo, my nevíme, kde se to stalo a co tam dělali, takže teď všichni zcela jasně víme, čeho se máme vyvarovat. To úplně dává smysl. Děkujeme za osvětu a můžeš si na nástěnku připíchnout hvězdičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
22.2.23 22:20
@Anonymní píše:

Kamoška jela s půlročním dítětem k moři (nevím zda autem nebo letadlem), ale fotky kde je šťastná ona, partner a dítě, které bylo nadšené z velké vody apod…
Takže kdybych se někdy v budoucnu rozhodovala o dovolené s malým dítětem… Vzpomenu si na kamošku než na tvůj anonymní nic neříkající příspěvek, kdy o rodině v okolí asi moc neznáš okolnosti…
Takže doopravdy diskuze dost o ničem a mě tvá diskuze neodradila

• Citovat
  • Upravit
76926
22.2.23 22:22
@Anonymní píše:
Radši anonymně, téma je dost citlivé.
Stalo se teď v mém okolí, že se rodina vydala na dovolenou s malým miminkem. Mozna mu nesvědčila změna prostředí, tlaku, teploty, možná nic z toho nebylo příčinou jeho úmrtí brzy po příjezdu tam. Ale co kdyz… Dítě bylo na první dobrou zdravé, velké, veselé. Mozna jen, jestli máte zkusenosti nebo třeba jen odradim někoho, kdo uvažuje o dovolenre, kde by dítě třeba nezvládlo rychnlou adaptaci.

nicneříkající omáčka hezkých slov, celé sis to vymyslela, abys byla zajímavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76926
22.2.23 22:24
@Anonymní píše:
Radši anonymně, téma je dost citlivé.
Stalo se teď v mém okolí, že se rodina vydala na dovolenou s malým miminkem. Mozna mu nesvědčila změna prostředí, tlaku, teploty, možná nic z toho nebylo příčinou jeho úmrtí brzy po příjezdu tam. Ale co kdyz… Dítě bylo na první dobrou zdravé, velké, veselé. Mozna jen, jestli máte zkusenosti nebo třeba jen odradim někoho, kdo uvažuje o dovolenre, kde by dítě třeba nezvládlo rychlou adaptaci.

@admin - zneužití anonymu, anonym nepíše nic intimního ani citlivého o sobě ani o nikom jiném, neurčité fráze, které mají bezdůvodně vyděsit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.2.23 22:33

Anonymní jsi trapná a ubohá. Kdyby docházelo k úmrtím malých dětí na zahraničních dovolených, jistě by o tom lékaři rodiče informovali. Nic takového se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.23 22:41

Kamoš měl těžkou bouračku v 15 letech. Stálo se to v obci kde on a jeho rodina žijí a kde žijou i místní drbny.
My jsme měli info přímo od jeho maminky příp. od babičky, jak na tom je. Ale drbny neměli info od nikoho, ale horory uměli vytvářet pořádně.
Některé už ho pohřbívali, ostatní že bude mrzák, ležák, nebude nikdy v životě mluvit a další hnusárny.
No bylo to šíleně, když jsme to od některých slyšeli. Chudák maminka a rodina, která měla syna v nemocnici, kde bojoval o život a do toho poslouchali tyhle hnusy.
Kamoš se z toho dostal a je v pohodě, bez následku.
Ale prosím tě pro klid dotyčné rodiny a i pro tebe. Vezmi, zavři za sebou zevnitř dveře svého domů (bytu) a řeš pouze svůj život a ostatní nech žít. Bude se i tobě samotné lépe žít.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
22.2.23 23:33
  • Citovat
  • Upravit
4072
23.2.23 08:24
@Anonymní píše:
Anonymně proto, že se jedná o konkrétní lidi.
I kdyby to byl syndrom náhlého úmrtí, co to vlastně je? Příčina, projevy? Ani lékaři se neshodnou. I dospělý má kolikrát co dělat, aby zvládl pro něj náročný přesun někam, kde si musí zvyknout.

Syndrom nahleho úmrtí absolutně nesouvisí s tím, jestli je dítě tady, v Řecku nebo USA. :roll: Fakt jsi hloupá, kdyz to spojujes. Ale ono je lepší to dát rychle za vinu rodičům, než si přiznat, že tyhle věci nikdo ovlivnit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí