Opruzena hráz 4 měsíční holčička

Anonymní
22.2.23 11:42

Opruzena hráz 4mesicni holčička

Dobrý den prosím o radu včera malá začala strašně brečet myslela jsem že to jsou prdy ale při přebalování jsem zjistila že má načervenale místo mezi otvory a když jsem ji roztáhla pipku abych se podívala tak tam byl bílý výtok a červené, při čůrání ji to asi paly včera jsme byly u Dr a ta nám řekla že je to opruzene a že ji začala trošku srůstat pipka, že ji mám každý den roztahovat pipku aby nesrustala a koupat v heřmánku a dávat sudokrem všechno co mě radila dělám ale malé se to vůbec nelepší nemáte nějaké rady co stim? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22878
22.2.23 11:52

Chce to větrat, nech ji třeba volně bez plen na nějaké plence co nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2981
22.2.23 13:50

Problém je, že proti srůstání je lepší olejíček, ale na opruzeniny zas něco na vysušení

takže omývat černým čajem, větrat osušit papírovým ubrouskem NETŘÍT!!!

na místě, kde hrozí srůst malinko olejem natřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.2.23 16:05

My jsme taky bojovali se synechií…dokonce jsem byla 2× kvůli tomu na gynde s dcerkou, kde ji to rozrušovala a tam mi poradila paní doktorka právě super figl a to normálně na ukazováček dát lékařskou vazelínu a místo tyčinky normálně projet pipku prstem. A pak ještě občas promazat citatitrinou (Snad jsem napsala správný nazev). Tukam a od té doby máme klid :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
22.2.23 16:29

Nemám sice holku, ale u nás na opruzeniny přímo zázračně funguje měsíčková weleda. Jeden den namažu, druhý den nevím, že nějaká opruzenina byla.

• Citovat
  • Upravit
Ledová káva
23.2.23 20:16

Na opruzeniny je nejlepší Imazol. Volně prodejný.

• Citovat
  • Upravit
10923
23.2.23 20:21
@Ledová káva píše:
Na opruzeniny je nejlepší Imazol. Volně prodejný.

Souhlasim, jen se nesmi dlouhodobe. :palec:

Jinak my od uplnyho mimina promazavame olejickem proti tomu srustani, kazdej den po koupani. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí