Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chce to větrat, nech ji třeba volně bez plen na nějaké plence co nejvíce.
Problém je, že proti srůstání je lepší olejíček, ale na opruzeniny zas něco na vysušení
takže omývat černým čajem, větrat osušit papírovým ubrouskem NETŘÍT!!!
na místě, kde hrozí srůst malinko olejem natřít
My jsme taky bojovali se synechií…dokonce jsem byla 2× kvůli tomu na gynde s dcerkou, kde ji to rozrušovala a tam mi poradila paní doktorka právě super figl a to normálně na ukazováček dát lékařskou vazelínu a místo tyčinky normálně projet pipku prstem. A pak ještě občas promazat citatitrinou (Snad jsem napsala správný nazev). Tukam a od té doby máme klid ![]()
Nemám sice holku, ale u nás na opruzeniny přímo zázračně funguje měsíčková weleda. Jeden den namažu, druhý den nevím, že nějaká opruzenina byla.
@Ledová káva píše:
Na opruzeniny je nejlepší Imazol. Volně prodejný.
Souhlasim, jen se nesmi dlouhodobe. ![]()
Jinak my od uplnyho mimina promazavame olejickem proti tomu srustani, kazdej den po koupani. ![]()
Dobrý den prosím o radu včera malá začala strašně brečet myslela jsem že to jsou prdy ale při přebalování jsem zjistila že má načervenale místo mezi otvory a když jsem ji roztáhla pipku abych se podívala tak tam byl bílý výtok a červené, při čůrání ji to asi paly včera jsme byly u Dr a ta nám řekla že je to opruzene a že ji začala trošku srůstat pipka, že ji mám každý den roztahovat pipku aby nesrustala a koupat v heřmánku a dávat sudokrem všechno co mě radila dělám ale malé se to vůbec nelepší nemáte nějaké rady co stim? Děkuji