Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, prosím zdá se vám to taky moc vysoko? Přemýšlím že nechám zarust a nechat nastřelil znovu. Děkuji 😊
@Lucie Če. píše:
Zdravím, prosím zdá se vám to taky moc vysoko? Přemýšlím že nechám zarust a nechat nastřelil znovu. Děkuji 😊
Nechala bych zarůst, je to opravdu dost vysoko
Me to tak hrozné teda nepřijde, záleží jaký typ nausnic bude nosit, když ji date takové ty co se zacvaknout vzadu a zdobení je podél lalůčku …ono to ucho se dost taky mění (řešila jsem problém, ze měla malá dírku každou totálně jinde, dneska to už neni ani vidět )
Má to hodně vysoko. Nechala bych je nastřelit znovu a před samotným zákrokem si několikrát zkontrolovala, že je tečka na správném místě. A taky bych asi šla jinam.
Mě to přijde v pohodě, nech jí to tak ![]()
Vysoko nastřelenou náušnici si teda představuju jinak.
@Lucie Če. píše:
Zdravím, prosím zdá se vám to taky moc vysoko? Přemýšlím že nechám zarust a nechat nastřelil znovu.
Hele, zpackala jsi to. Tak už se do toho dcerce nemotej. Když bude jednou chtít, nechá si sama nastřelit dírky ( a určitě si pohlídá líp kde budou).
Jste zrůdy
. Fakt nechápu, že to nějaká doktorka udělá. Je to lidská bytost, ne panenka, kterou sis pořídila kvůli fotkám na instagram.
![]()
@Cucajz píše:
Mě to přijde v pohodě, nech jí to tak
Vysoko nastřelenou náušnici si teda představuju jinak.
no výš už by to měla v chrupavce ![]()
@Sisika9 píše:
Jste zrůdy. Fakt nechápu, že to nějaká doktorka udělá. Je to lidská bytost, ne panenka, kterou sis pořídila kvůli fotkám na instagram.
![]()
moje máma byla zrůda ještě v době, kdy ani internet neexistoval