Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No že bych řekla, že jako zástup OK klidne ten měsíc, ale ne nastalo.
Musím se ve volném čase učit a bylo by to pro mě těžké třeba dělat 6-12 jít domů, a pak v 18 vyrazit zas do práce a přijít v 10 večer a spat a streda 13-19 a pak zas makat?
Že bych se raději ve volném čase věnovala škole, případně si našla něco na 8 hod v kuse? Ale tu středu bych mohla jen 6 hod no je to blbe, ale zas je mi 34 let a nechci zůstat bez maturity
Ja jsem prostě taková bojácná, jak byste to vedoucí napsali a zdůvodnili, že to chcete nechat tak jak to je?
Dobre, díky.
Sice bych vydělala víc, ale ta škola…i tak bych měla občas přesčasy a vydělala si…klidně tam měsíc dva budu, ale neumím si to představit na rok
pak by už ani kvalita úklidu nebyla dobrá když dělám přes den a ještě chodit večer, kdyby to bylo v kuse tak fajn
Kdybych nestudovala, klidně to beru. Prace mě baví, ale někdy mám ta období únavy, že se do všeho nutim. Šéfové jsem řekla pravdu, že jsem nerozhodná, ale že ten měsíc tam budu. Škola je ještě na hodně dlouho, jsem ve 4. ročníku a je to na 5 let, místo 4, protože je to dálkove.
Vím, že peníze potřebuji… Mám ČID, a těch 6 hod kvůli škole abych tam mohla být každý týden od 13.
Nebo bych musela vstávat hodně brzo a jít do práce na 4 a jít na kanceláře a pak svůj úklid a pak jít domů, ale zase bych se bala, že musím brzy vstávat v noci, měla bych strach že zaspím..
Jinou práci jsem hledat nechtěla, protože jsem tu zvykla a zvládám to i se svými problémy, těžko si někde zvykám…já nevím no, ale šéfové jsem aspoň řekla narovinu, že jsem nerozhodná
Neboj, byla to nabídka, nikdo tě přece nenutil. Normálně ji řekni, že ráda pomůžeš jako záskok, když to bude nutné. Ale trvale bys to nestíhala, protože k práci máš ještě školu. Nemusíš nic dalšího říkat, takto to stačí. Neboj. A jsi dobrá, že už jsi ve čtvrťáku. Obdivuji všechny, co se dají v dospělosti na studium. Držím palce!
@Anonymní píše: Více
Nemusíš zdůvodňovat. Děkuji za nabídku, situace mi vyhovuje tak, jak aktuálně je.
Prostě to zkus a uvidíš.
Fascinuje mě když jsou zdravý lidi unavení z normálního života ![]()
Ahoj. Jsem hodně unavená, nic mě nebaví, jen bych spala. Odběry byly OK.
Musím se do všeho dokopat. Nebaví mě nic jako dřív.
Psychické problémy mám, beru AD dlouhodobě.
Pracuji 6 hod denne, ještě jednou týdně je škola až do 19 hod.
V práci když je možnost, beru přesčasy když někdo chybí tak mám pak víc peněz.
Jenže mi nabízeli abych chodila nastalo ještě 2 hod každý večer od 19 hod po-pá. Dřív než v 19 tam nemůžu, potom je jedno v kolik. Ale od 6 rána tam jsou už lidí v těch kancelářích. Jde o úklid.
Jako zástup jsem tam byla měsíc i měsíc a půl. Teď tam mám jít zas na měsíc a nabízí mě, ať tam jsem nastalo.
Ale já se bojím. Jak to budu zvládat: škola, ta únava a ještě každý večer byt v práci. Šly byste do toho? Já se neumím rozhodovat, ale bojím se, že to bude těžké.