Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Připadám si taková prázdná jakoby mi něco chybělo…asi nějaká deprese
A víš, že hořčík spíš únavu podporuje?
On jakoby uklidní, určitě tě nenabudí. ![]()
Záleží jaký preparát taky užíváš, někde hořčík maximálně prošel kolem tabletky nebo je ve špatně rozložitelné formě pro organizmus.
Možná máš i malý příjem bílkovin, zkus zařadit do jídelníčku více červeného masa. A přidat železo taky není špatný nápad.
Beru magne b 6 a tam píšou na unavu a vycerpani…tak tomu nerozumim teda ![]()
Souhlasím se železem. Měla jsem to podobně a po nasazení železa se stal zázrak
Je ale fakt, že mně se nedostatek ukázal v krevním obraze.
@Anonymní píše:
Beru magne b 6 a tam píšou na unavu a vycerpani…tak tomu nerozumim teda
Samozřejmě, pokud ovšem ta únava a vyčerpání nepramení z něčeho jiného než nedostatku hořčíku ![]()
No ve stresu jsem prave denne jen co vstanu proto jsem ten horcik zacala taky brat…
A štítnou žlázu a železo nebo třeba taky vit. D Ti doktorka nechala zkontrolovat? Co vše Ti prověřovala v krevním obraze? Potažmo nějaký problém se spánkem, spánková apnoe třeba…
Ale jestli je to únava jen, když máš jít do práce, tak je dost možný, že to s psychikou bude souviset. Jaký máš vztah ke svému zaměstnání?
No to je právě asi můj největší problém že něco musím… A do práce je to nejhorší… Jsem prostě šílený střesar manžel říká že zbytečně všechno moc prožívám
Jestli jsi stresař tak ti hořčík nepomůže, osobní zkušenost
Ideální by bylo zajít za doktorkou jestli ti něco nechybí. A jestli to máš z nervů, tak pak řešit i je
Lyzicku medu nalacno na rano. A dalsie jedlo tak po pol hodine, hodine.
Ahoj volám sos začala jsem po mateřské chodit do práce už to bude rok a začala jsem pozorovat šílenou unavu až jako kolikrát kolabující mi přijde začala jsem zobat hořčík a unava je pořád…zobu jeden denně…asi budu muset přidat…když jsem doma nebo delam co chci super ale jak mam rano vstavat do práce jsem ko…krevní testy delane v červenci 2015 a vše v porádku manzel rika ze to mam v hlave asi jo ale jak si s tím poradit…