Únava i s horčíkem

Anonymní
9.3.16 16:16

unava i s horčíkem

Ahoj volám sos začala jsem po mateřské chodit do práce už to bude rok a začala jsem pozorovat šílenou unavu až jako kolikrát kolabující mi přijde začala jsem zobat hořčík a unava je pořád…zobu jeden denně…asi budu muset přidat…když jsem doma nebo delam co chci super ale jak mam rano vstavat do práce jsem ko…krevní testy delane v červenci 2015 a vše v porádku manzel rika ze to mam v hlave asi jo ale jak si s tím poradit…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.3.16 16:25

Připadám si taková prázdná jakoby mi něco chybělo…asi nějaká deprese

• Citovat
  • Upravit
11700
9.3.16 16:32

A víš, že hořčík spíš únavu podporuje? :) On jakoby uklidní, určitě tě nenabudí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.3.16 16:36

Záleží jaký preparát taky užíváš, někde hořčík maximálně prošel kolem tabletky nebo je ve špatně rozložitelné formě pro organizmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.3.16 16:36

Zkus spíš železo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
9.3.16 16:40

Možná máš i malý příjem bílkovin, zkus zařadit do jídelníčku více červeného masa. A přidat železo taky není špatný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.16 16:48

Beru magne b 6 a tam píšou na unavu a vycerpani…tak tomu nerozumim teda :think:

• Citovat
  • Upravit
1226
9.3.16 16:52

Souhlasím se železem. Měla jsem to podobně a po nasazení železa se stal zázrak :-) Je ale fakt, že mně se nedostatek ukázal v krevním obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
9.3.16 16:53
@Anonymní píše:
Beru magne b 6 a tam píšou na unavu a vycerpani…tak tomu nerozumim teda :think:

Samozřejmě, pokud ovšem ta únava a vyčerpání nepramení z něčeho jiného než nedostatku hořčíku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
9.3.16 16:54

Taky jde o to. Koli hodun spíš, jídlo, jestli jsi ve stresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.16 17:03

No ve stresu jsem prave denne jen co vstanu proto jsem ten horcik zacala taky brat…

• Citovat
  • Upravit
2663
9.3.16 17:11

A štítnou žlázu a železo nebo třeba taky vit. D Ti doktorka nechala zkontrolovat? Co vše Ti prověřovala v krevním obraze? Potažmo nějaký problém se spánkem, spánková apnoe třeba…

Ale jestli je to únava jen, když máš jít do práce, tak je dost možný, že to s psychikou bude souviset. Jaký máš vztah ke svému zaměstnání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.16 17:19

No to je právě asi můj největší problém že něco musím… A do práce je to nejhorší… Jsem prostě šílený střesar manžel říká že zbytečně všechno moc prožívám

• Citovat
  • Upravit
23966
9.3.16 17:29

Jestli jsi stresař tak ti hořčík nepomůže, osobní zkušenost
Ideální by bylo zajít za doktorkou jestli ti něco nechybí. A jestli to máš z nervů, tak pak řešit i je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.16 17:49

Lyzicku medu nalacno na rano. A dalsie jedlo tak po pol hodine, hodine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí