Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
5.9.07 08:47

Ahojky všichni :lol: :lol: :lol:
Tak vám se zase po delší době lezu do rozjetý diskuse, ale snad to neva :wink:

Jeje …naše míry v půl roce jsou 72cm a 8100g! Díky 8)

Jinak mám opět dotázek. Tak jsme čahouni, že jsem zjistila, že klasická autosedačka 0-13kg nám začíná být malá. Lezou nám z ní nohy, i když je hlavou úplně nadoraz, což by ani být neměl. :cry: Tudíž nás čeká koupě nové autosedačky :? Jen si nejsem jistá jaké. Jednu jsem si teda vyhlídla, tak vám sem házím odkaz. :) Prosím mrkněte mi na to a písnětě, jak se vám zamlouvá. Díky mooooc :! :oops:
 http://www.beruskakocarky.com/…uct_info.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.9.07 08:53

Oli … jak ze sedacky lezou nohy, tak to neva, nesmi mit nad hlavou min jak 2cm. Jenik ma taky delsi nohy, ale hlava v pohode. Jo a do jednoho roka musi jezdit prcek zady ke smeru jizdy. Tak jestli jde ta vase nova upnou pozadu… Jinak ja bych nekupovala 0-36 ale 9-18 a pak 18-36kg. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
5.9.07 09:02

Ahojky

Tak teda dneska se Kačka večer tak hodinu po uložení furt budila,ale s takovým pláčem 8O 8O Jsem z ní už byla nešťastná.Nakonec pořádně usla a znovu plakala po půlnoci.Naštěstí pak už nee.Tak nvim,co to bylo.Že by,že taťka nebyl doma?…

Jsem si chtěla večer pokecat,ale sem šla raději spát.Ale kukám,tady to taky moc nežilo.Kde jsou ty doby,co se tady za noc prokecalo 10 stránek :-( :-( Všicni chodí na ICQ nebo Skype,soukromníci :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
5.9.07 09:08

MaK, Lu - ráno s pláčem, ale včera už to nebylo tak hrozné, nebrečel doma, že nechce do školky a učitelka říkala, že pak už ani ve školce neplakal. Dnes tam bude prvně obědvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.9.07 09:10

Čauky Luci …vím, že je lepší kupovat je postupně, ale právě jen tam kde je napsaná i sk.0 se dá ta autosedačka poutat právě i proti směru jízdy. A to jsou jen 0-18kg nebo 0-36 kg. :cry: Tak nevím, jestli v nich je velkej rozdíl. :idea: Ty nohy jsem se nakonec dočetla, že fakt nevadí,ale my už máme i tu hlavu skoro po okraj, musím změřit, jak na tom jsme. :? Ah jo. Jo, ale musím říct, že jsou i takový maminy, který 7-mi měsíčnímu prckovi koupí natvrdo autosedačku 9-25kg (Babypoint Zenith), protože mu je vajíčko malý a chudák ještě ani kloudně sám nesedí. Mluvím o kámošce! To už raděj tu 0-36kg, myslím, ne :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
5.9.07 09:12

Ahoj po ránu,
moc toho k dočtení nebylo, tak doufám, že až se rozepíšete, že mi něco neuteče..a když jo, tak se zeptám :D Tiko díky za přání, Peti díky za info k sedátku, už je na pořadu dne, tak se těším a věřím, že se Daníkovi bude líbit ve velké vaně..
Jeje - ve spacím pytli byl Dan zvyklý tak od 2 měsíců a byl to takový náš večerní rituál, že když jsme ho tam dali a zapli druky, tak se zklidnil…no a teď pomohl i v tom, že se už tolik nepřevaluje, takže se tak často neobrací na břicho a netrčí mu nohy z postele :) Jen jsem musela vytáhnout větší a není to ještě ono, takže taky budu pořizovat. Pro rady doporučuji www.grobag.com, já tuto značku koupila na MMB a byla jsem spokojená, tak teď hlídám, jestli se tam zase neobjeví něco pro nás..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
5.9.07 09:21

Ahojky,

tak jsem dneska dostala pochvalu od dr :D ,měly jsme jít na převážení po měsíci,protože předtím za 1 a půl měsíce přibrala 300g a dr se to nelíbilo.Tak teď za měsíc 400g ,tak je to OK,takže ve skoro 7 měsících už máme 6.60kg :D :D :D ,už nejsme vychrtlenci :D .

Lucci dík za gratulaci k nočníku,ano byly jsme to my kdo měl premieru.Doufám že to tak začnu odchytávat častěji.

Olši sedačka vypadá dobře bytelně,tak snad bude dobrá,mě by se líbila v té zelenkavé barvě,jenže my máme po Lence tak nic nebude :( .Ale myslím že ji můžeš klidně koupit ,bude mít velký využití a je dobře že je polohovatelná.

Vánoce já už se nemůžu dočkat.Užse strašně těším na cukroví a hlavně na tu radost pod stromečekm.Lucce musím ještě něco vymyslet,ale pro Lendu mám už několik úžasných dárků z kterých bude určitě odrovnana,já tak miluju ty její šťastný očička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.9.07 09:25

Lenyo… mně se taky líbí právě ta zelená :D Mají fakt hezký design. :wink:

Luci …tak jsem Adu do toho vajíčka šoupla a je to marnej boj :? Hlava mu skoro přečuhuje přes okraj, takže bezpečnost pod bodem mrazu! :roll: Chca nechca, je to aktuální. Ale teda kterou :?: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.9.07 09:36

Oli … fakt nevim, ja taky resila jakou pak dal, uz vim, ze koupim 9-18 ale kterou teda nevim. Cekam az to bude aktualni jako u vas. :)

Leni … neboj, to vychytate. :) Myslim nocnik. Nam uz Jenik kadi jen do nocniku, kadi dycky rano, tak to jde vychytat. :wink: A cura do nej taky celkem pravidelne, sem hlavne rada, ze pochopil co na nocniku ma delat. :)

Radi … tak at obed dopadne dobre, nakonec se bude do skolky tesit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
5.9.07 09:46

Olši já nevím co řešíš.Ta co jsi vybrala se dá po směru i proti směru jízdy a vydrží ti dlouho.Když koupíš 9-18 tak zas budeš muset za chvíly kupovat další.Kdyby to byl nějakej vergl,ale tahle vypadá fakt hodně polstrovaně a bezpečně.Takže já na tvým místě nic nerozmýšlím a jdu hned do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.9.07 10:12

Holky v makru je akce na pampersky… je tam takovy balicek :arrow:

• 3× pliny pampers midi nebo maxi
  • 2× pampers ubrousky sensitive
  • 1× prebiocitum detske susenky
  • 1× sunarka detska kase
  • 1× prebalovaci taska
    vsechno za 943,– i s DPH.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.9.07 10:17

OK Lenyo , to jsi mě potěšila :lol: :wink: To jsem potřebovala slyšet :D

Lucci …ten balík v Makru je celkem dobrej, já už jsem ho tam kupovala, přesně takovej, jen ty Pampersky jsou to menší balení. Ale ta taška je dobrá :wink: Ještě balík Pampersek z toho máme. Vydrží to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
5.9.07 10:30

Ahojjjjjj holciny :D

Jupi mam radost velikou :dance: ,prislo mi prave krmitko pro Adika od Zanetky :D :D :D

Zany…dekuju moc moc,si zlaticko :huban: :srdce: :pankac: ,mas ode me sz. :D

Jsem teda fakt zvedava jak se malej na nej bude tvarit :D hnedka odpoledne vyzkousim :pankac:

Olsi…taky me ceka nakup autosedacky,nikdy jsem ji vlastne nekupovala,pac mame auto az ted ,takze taky nevim :nevim: ,ale tahle vypada fakt moc pekne a taky si myslim ,ze je uz na porad :wink: asi taky pujdu rovnou do 36kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
5.9.07 10:33

Hlav tak pak napiš,jak malej vypadal a jak mu chutnalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
5.9.07 10:34

Olšako ta sedačka se mi zdá být dobrá, jen jestli je dost širolká…zkus jít do kamenného obchodu a zkusit, tedy jestli to nebude moc umštendig…taky msuíme co nejdřív nějakou pořídit, to mě napadá, že asi dnes odpoledne místo klidného odpoledne a vybírání dárku k mým narozkám, budeme vybírat sedačku pro Davídka…
My msuíme jet s autem, protože by se nám tam tři nemuseli vejít!!!
Pádíme do školy, zdravíme školáčky, u nás to ještě jde…čekám na prvníi vlnu odporu, zatím je vše jako hra! Ale do školy nakupujeme pytloviny a sháníme obaly, člověk by nevěřil, že co výrobce to jiný obal nebo sešit…a taky se mi nechce do suprošu…
Pa a všem salmonelám ať odzvoní! N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital