Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
5.9.07 22:47

koukam, ze jsem tu sama, co asi chudak petiska a kde je bystrouska, tak dobrou koceny a dekujuza pokec :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
5.9.07 22:49

ja tu porad jsem ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.9.07 22:51

tak to je fajn, mate krasny maly zoubecky, to kaja je stale jen dasnak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.9.07 22:55

Uz jsem trosku klidnejsi, necham si svitit celou noc, bo se bojim tmy a aspon na malou uvidim. Pravidelne je vzhuru od tri do peti a potom je uz trosku svetlo a jsem v klidu. vzdycky zacne kecat a skakat na brise, normalne je jak lachtan, nechapu ze nema omlaceny kolinka. Jsou ty prckove stejne k sezrani a kdyz rekne mama to mam slzy ve vocich. nejvic keca kdyz ji drzim svisle na krknuti a hraje si s mym retizkem, ale dneska mi rehabka vynadala ze ji svisle nemam nosit kvuli zadum, jen vklubicku. je to docela blby, protoze to se rozlozi ta vaha a je lehci nez kdyz ji drzim v klubicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.9.07 22:56

mam desnej hlad, vecerela jsem boruvkovej jogurt a tycinky, bo mi zplesnively rohlajzy :twisted: za dva dny. budu muset jit od kompu, hrozne me boli ten krk, tak dobrou, ppapapapapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
5.9.07 23:27

Hm, tak to ja se tez ted zivim. Rohlik se salamem a ted jeste navic jogurtik :)

Nevim kdy ale v dohledne dobe planuji ze preinstaluji pc, mam ho tak zaneseny vsim moznym bordelem, ze to uz nezvlada chudak .. takze asi rozhodne den dva nebudu :D budu vam chybet? :D
V YMNE JO! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
5.9.07 23:33

Štičko , Lucinka má v pokojíčku tabuly a na ní nám táta vždycky udělá čárky na kolik dnů odjíždí a my každej den jednu smažem - uvidíš, utíká to rychle. Tentokrát mám v plánu než se vrátí naučit Lucinku překulit se z břicha na záda, říkat táta a naučit jí vzorně papat zeleninku :lol: - tak myslím, že práce máme dost, že se nudit nebudeme :-D :potlesk:

VŠE NEJLEPŠÍ KAČENCE K PŮLROČNINÁM :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.9.07 00:51

ALI: tak to mate opravdu co delat :)
Nam tatka vzdykc rano kdyz odchazel a Terez byla vzhuru rikal: tak bud hodna Terezko na maminku a do vecera se nauc rikat tata :)
A jednou to opravdu zacala rikat :D byl priposranej :)
Stejne jako babicky, kdyz rikala BABA :)
Jenez to vzdycky tak tyden, max dva. Akorat OGI ma od dvou mesicu :)
Jinak kazdym tydnem je hitem neco jineho :D Tedka mame BUBUA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.9.07 02:09

Ty voe!
Venku je to jak na Sibiri. Silenej vitr a dest :(
A vzhledem k tomu ze nam na baraku stale nedodelali tu strechu tak se bojim kazdeho deste.
Minuly tyden nam teklo do obyvaku a kuchyne a dneska stoupackou do predsine.
A to jsme na tom jeste asi dobre, bo jsme posledni poradne „neodkryty“ byt, takze celkem jeste dobry…bo ted koukam, ze sousedi na patre maj poplach a lezou na strechu.
Ty jovka, jestli tu budou zvonit, tak mne vazne jebne, bo zacne stekat pes a vzbudi mi Terezku :(

Taky je hodin jak na kostele..tak bych mela koncit.
Ale se*e se mi pocitac tak to chci preinstalovat a tak od osmi zalohuju a zalohuju a uz mne to neba! :(

Tak se omluovam za nocni vylev ale ja se musela podelit :)

Tak brou! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
6.9.07 02:49

Ahoj :-)
Tak vam uz zacina podzim. Tady je to taky citit, sice je vedro porad, ale uz ne takove :-)

OLSANKO - sedacku jsem dnes vyresila, objednala jsem tuhle: http://www.specialtybaby.com/…vodeco2.html. Je podobna jako ta cos davala ty. Konvertibilni. Zatim ji jeste nepotrebujeme, ale uz brzo.

LUCI - teda ja fakt cumim, ze Jenik uz chodi normalne na nocnik, to jsi fakt sikula! A Jenula taky!

TIKO - ajaj, zuby jsou nejhorsi bolest, ze? At to brzo prejde, vem si Paralen.
My jsme taky zacali kasi.

ALI - jsem zvedava, jak bude Adika krmitko bavit, koukni, jak vali s krimitkem Giovi: http://www.youtube.com/watch?…

TEREZ - dej prosim nejake nove fotecky Matyska do galerky, ja jsem si ho spletla s Justinkou 8O :roll: :D

JEJE - Terka krasne papa! Danny mi rika, jak se muzes divat jeste na neci jine dite, dyt to nase je az az :D A ano budes mi moc chybet :D

KACENCE dodatecne vsechno nej ;-) A dnes jsem si JANI cetla, ze ty jsi zdravotni sestricka, tak to se na tebe muzeme obracet s veskeryma zdravotnima problemkama, ze jo? ;-)

STIKO - nas tatka byl taky dnes pryc, ale ja jsem si to docela uzila, byla to docela pohoda. Kdyz je tu, tak mu porad zvoni telefony nebo po mne neco potrebuje :-) Ale taky si pohraje s malym nebo ho pohlida, kdyz pumpuju. Tak to vydrzte. A bubaku se nebojte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.9.07 06:58

Dobre rano.

Mladej je vzhuru od peti. :roll: Boze, ja chci spavý díte!!! :-(

Zanet … s tim nocnikem… ja si myslim, ze kdyby Jenik ten pulrok kadil jen do pliny, tak mu ted tezko vysvetlim, co ma na nocniku delat. Takhle byl zvyklej na signal tlacit, takze ho jen po:,–(im, reknu a on pokazde fakt tlaci. Nekdy si jen uprdne, ale chvalim ho vzdycky. :wink:

Terez … uzijte si koupalko, je to prima, alespon nam se to libilo moc.

Mam v planu jet dneska nakoupit nejaky oblecky, taky nema Jenik co na sebe. Jenik prave na zemi triska hrackou o zem, takze babi pod namu uz urcite nespi. :-) :-) :-) To tak, kdyz nespim ja, tak nikdo. 8) :potlesk: :-P Pekne tu leje, u vas taky? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.9.07 07:05

Holky jako stalymu zakaznikovi DM mi prisel mail se slevovyma kuponkama, co si vytisknu a pouziju. Je jich teda jen pet a je tam :arrow:

• javorovy sirup
  • medove vafle
  • olivovy olej
  • ceralni tycinka
  • bezlepkovy chleb

Pokud je nektera chcete, tak preposlu, aby jste si je vytiskly taky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.9.07 07:08

cau kocky, tak prvni noc za nami, kojeni kazdy dve hodiny, ale spala u me v posteli tak se furt prisavala.
tatka ted ceka na trajekt, s tema carkama je to dobry, ja zase v tehu strihala metr do porodu, kterej sem mela pomalovanej srdickama a pusinkama jako maj na vojne :D
tady je teda pekne hnusne, to asi ven nepujdeme ale treba se to vybere.
dneska ji dam mrkvicku od ty aspon neco sni, ale jde blbe dolu i z jejiho tela :D .
vse nej oslaveneckum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.9.07 07:17

kocky, jde vam otevrit mimiaukce na mimibazaru? me ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.9.07 07:49

Stiko … na aukce nechodim, tak nevim. :nevim:

Mleko … mam dotaz :arrow: kdyz teoreticky prestanu kojit treba v osmym mesici, stejnak bych meal davat prckovi nejaky UM aby mel mlecnou davku kazdy den, ne? Nebo se davaji jen ty kase?? 8O :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí