Poradna duly
Jana Čurdová
Stiko - a co ji dat do ruky nejakou hracku nebo neco na zabaveni?
Hele Stiko … normalne kup plastenku a mas to.
My mame takovej bryndak jako tricko bez rukavu, fakt velikej, igelitovej, ten by taky stacil.
Dest … joo tak ja v desti a se sedicim Jendou jeste nejela, dycky lezel a spal. Ale urco by tu plastenku taky tahal. ![]()
Ja uz bych chtela zacit s mrkvi , ale taky chci aby u toho byl manza, je blby dat Jenikovi napoprve mrkev v pet misto v poledne? Neni, ne? ![]()
Dat ji hracku, tak je cela od mrkve a narve ji do puy a me tam nepusti. zkousela jsem i zapnout tv dle rady kamosky aby se soustredila ale zadnej efekt, jak priblizim lzicku, obema rukama to sejme. Dela jakoby rukama rychly kruhy dovnitr obema najednou, to sila
Lu ,
já myslím,že je to úplně jedno ![]()
Kdy začneš??
Je tu ještě někdo,kdo jen a jen kojí
![]()
Počasí
tak vyražte ven,když mají dítka spát…právě,že takový vzduch je nejlepší,když prší…pokud je teda dítko zdravé ![]()
Já ven půjdu 100%,páč bych tady zcvokla…Není nad to se vyvětrat
Mě vadí déšť jen tehdy,když mě náhle překvapí a dětem je zima…
Takhle budem připravení ![]()
štiko u nás je to to samý,ale zkus jí jednou rukou chytit ty její za zápěstí.Já když už mi tečou nervy,tak ji chytím a je klid.Ale většinou jí nadám,ona zaprská a já se řehtám.Jsem moc nepomohla,co?
Já myslím,že je jedno,jestli bue mít mrkvičku v poledne nebo večer…
Stiko ,
tyhle pohyby znám ![]()
Zatím teda ne u jídla…musíš vydržet než si zvykne a zklidní se…pevné nervy…já osobně bych ji krmila nahou,pokud máte chladno - zakrýt plínkou
Anebo ve vaně ![]()
Ja bych jen chtela, aby tu byl manza na tu prvni lzicku, pak uz mu budu davat v poledne. Tak dnes ma prijet driv, tak uvidime.
Uz jsem snesla z pudy zidlicku a ted se susi u topeni.
Pet … taky bych asi jeste jen kojila, ale ja porebuju nastoupit co nejdriv do prace, na pul uvazku bych sla, misto me bude doma dva dny manza, nastesti mu to prace umozni.
Jo takhle to máš..aha ![]()
Já se do práce teda neženu,když vidím,kolik let budu ještě dělat
A bůhví,jestli naše generace vůbec na nějaký důchod bude mít nárok ![]()
Ikdyž u Sáry jsem taky chodila od cca 1,5 roku do práce ![]()
ja se nekdy rehtam a nekdy jsem vztekla chytnu ji za pusu a narvu ji to tam, ale ona to nespolkne potvora a vyprskne na me, nebo udela takovej ten mlejnek, jestli to znate, jak to pomalu leze z pusy no pretrhli by jste ji. uz ani ja ani manza nemame nervy na krmeni, u kase se stridame po par minutach to uz je manza doma, ale ted tu budu sama, no at uz je tu mama a klido ji prenecham vsechny krmeni.
ahoj,
tak já taky hlásím šílené počasí. Nechápu, jak se to někomu, Lu, může líbit.
Žanet ,
jsi si spletla Matěje s Justýnkou, to se musím hned do galerky podívat. A taky tam šoupnu nějaké fotky.
Taky vám ty zvířata cestují všude možně? Já mám deku na zemi a na ní hrazdičku, všude okolo spousta hraček, ale Matěj je nejradši na plovoučce a mlátí nějakou hračkou o zem a to se mu strašně líbí. Naštěstí už nám taky topí, takže ta zem snad není tak studená, ale jinak ho stejně každou minutu chodím dávat na deku.
Lu , myslím, že je úplně jedno, kdy tu mrkvičku dáš. Jenom se Jenikovi možná upraví trošku hovínko, tak s tím počitej na nočník.
Kaše , zkoušela jsem dát Matějovi kaši. Nejdřív banánovou a teď nemléčnou od Nestlé a je to se spaním mnohem horší než jenom po mlíčku, takže u nás kaše asi sežeru já.
Pravidelně se mi po nich totiž okolo třetí vzbudí, fňuká, prdí a nechce vůbec spát, narozdíl ode mě.
Pet … taky bych se nehnala, ale kolegyne jde do duchodu, misto me tam nikoho nemaji a ja pokud dodelam co nejdrive rok praxe a nasledne razitko, tak budu mit docela super misto, vis? A jak ona odejde a ja tam nebudu, tak nekoho najmou a uz budu porad ta druha.
Je to des.
![]()
jo a ještě jsem vám zapomněla říct, že už jsme koupili autosedačku. chtela jsem puvodne ROmera, ale Matej vni rval jako o zivot a v Jane se lebedil a povidal. Takže si ji vlastne vybral on. je bezvadne polohovaci, sice se to polohuje koleckem, ale to je jedno. je modra a mekka. Proste zatim se mi moc libi.
no asi budu zase jen kojit nebo nevim, stejne vetsinu ty sklenicky vyhodim. Manza je desnej estet na stolovani a ted prej ma doma takovy prase, to prej nemuze bejt jeho vyplod ![]()
Zdravím všechny!
Terez - hoď sem prosím odkaz na tu autosedačku. Taky mám vybranou Römer, tak teď nevím.
Honzík baští večer kašičku už 2 měsíce a taky ze začátku se mu zhoršily prdíky.Ale po nějaké době se to spravilo. A i když začal dostávat příkrmy, tak to bylo to samé. A někdy ji jedl krásně a někdy s řevem a u příkrmů se to opakuje. Včera jsem mu uvařila cuketu s bramborem a dělal u toho scény a dnes úplně v pohodě zbaštil půl skleničky kupované rýže s mrkví. Tak se asi urazím, že mu nechutná co maminka uvaří
Takže Štiko nejsi v tom sama, taky mu nadávám, že ho nebudu věčně kojit.
Ještě jsem něco chtěla, ale moje hlava děravá už neví co.
U nás je taky hnusně a zima a prší, ale na chvíli se určitě půjdeme vyvětrat.
Mějte se krásně.
Ter … me taky zajima jakou mate sedacku. A vozite porad proti smeru jizdy?