Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4309
6.9.07 13:15

Lu ,
ještě ji nevozíme, protože to taťka zkoušel a lítali u toho šílený výrazy, takže je zatím v kufru. :lol: ALe máme ji teprve od včerejška, takže dobrý. Ale jestli ji budu chtít používat hned, tak ji musím otočit, protože Matěj nemá ještě ani sedm kilo.
a odkaz zkusím ji někde na netu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
6.9.07 13:17

http://mimi-vyskov.com/…80003F98.jpg

jenom ji mame, modro-modrou. ale je to asi tahle. teda tváří se tak.

http://mimi-vyskov.com/…0003F98.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.9.07 13:28

TEREZ - ta je hezka, takova buclata, musi se v ni hezky sedet. Myslim, ze dobra volba

STIKO - taky jsem dnes u prikrmu nadavala. Vubec nechtela otvirat pusinku a porad mi tam hmatala ruckama, i kdyz jsem ji je druhou rukou drzela,tak se mi vysmekl. Potvurka jedna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
6.9.07 13:42

bohužel jsem ji nemohla prubnout. :lol: :lol: :lol: Ale je opravdu příjemná. A jak už jsem psala, Matějovi se v ní líbilo hned. V ROmeru řval. No sedět v ní bude on, tak doufám, že to nebyl žádnej vrtoch. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.9.07 13:48

Ahojky vsem,
tak s prikrmama mame taky problem,co udelam ja tak to nechce a nedavuje se,ale kupovane mu jedou :cry: Tak by me zajimalo co tam davaj.Malej ted pres den uplne odmita prso a chce ho jenv noci,tak jsem z toho hotova,ale byli jsme vcera u doktora a malej ma chytly nosohltan,ale prej je to jen viroza a nic nam na to nedal :roll: Nevim jak do nej dostat nejake tekutiny,ale varim mu mlicko a cucne si trochu caje,tak snad mu to staci. :( Tady je taky hnusne a zima,ale taky pujdem nachvili ven do toho deste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.9.07 14:12

prikrmech sem cetla, ze se prave nemaji davat moc ty kupovane, pac deti pak ty domaci nechteji. :nevim:

Ter … sedacka pekna, chvalim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.9.07 14:39

Ahoj holčiny,
tak já tu žiji bez myčky, dnes mi vemou sporák a v sobotu postel. No už jsem z toho na prášek a těším se na neděli, jelikož to už budeme jinde.
Musím se s Váma rozloučit a doufám že na mne nezapomenete tak
etetky, děkuji Vám za vše a vzpomínejte v dobrím, pokud to jen trochu půjde, tak na Vás juknu, držte mi palečky ať vše zvládnu :-) :-)

A k příkrmům: Každé dítě je jiné, já teď na začátek dávám kupovaný a Bio - mám lepší pocit a začnu přidávat normoš jídlo, až budeme jen na normoši :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.9.07 14:46

Ahojky,
tak já jsem musela ven už dneska podruhé-do školky-a musím říct že mě ten déšť už leze na nervy.Naprostá katastrofa-kočár,já moknu a Leňa v gumákách,pláštěnce a s deštníkem by si vykračovala jak na procházce :-( .No doufám že zítra už pršet nebude.
Jinak tohle počasí mám taky moc ráda,ale když můžu být doma v suchu a teple.

Štičko co zkusit na krmení tohle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Teda s lepším stolováním to nepomůže,ale aspoň nebudete mít tolik zničenýho oblečení.A taky bych zkusila dát malou do židličky a dát jí nějakou velkou hračku která by ji zabavila,ale nemohla ji strčit do pusy.Pokud nemáte ještě židličku,tak se zkus mrknout po nějaké co má hrací pultík,ten ti do pusy nestrčí.

Zuzi dýni dávala Davídkovi Nane,ale nějakou spešl-a nenapsala mě jak se jmenuje.

Příkrmy já sice Pet dávám,ale po 3 týdnech jsme pořád ve stavu kdy do ní narvu sotva půl malé skleničky a chce prsi,takže bych řekla že v praxi jen ochutnáváme,ale nepřikrmujem.Teď mě dr radila že jí mám do toho dát trochu mýho mlíka,že v 8 měsíci už musí mít něco jinýho než MM.Tak chci zítra premiérově něco uvařit,tak doufám že to bude jíst.Zatím jsem dávala jen kupované protože ze začátku snědla tak 10 pidilžiček a začala se dávit.A v takhle malým množství teda vařit neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
6.9.07 14:50

Jsme zpět od dr,máme náušničky.Nejdřív cvaknutí,pak chvilu nic a následoval hurónskej řev.Pak druhá,kdy jen zvedla výšku a intenzitu :( Hned jsem si ji vzala,tak se uklidnila a uplatila jsem ji mlíčkem.Teď mi před barákem usla,tak chrní v kočáře.Ale na dlouho to není.

Hmm,tak spala 15min a už ji neuhoupu,tak jsem ji dala na chvilku do postýlky a kolem půl 4 jedeme k našim.Jsem doma sama ,tak jsem zvědavka na noc.Včera koupal Mira,tak spinkala krásně.Jestli mi bude brečet jako předevčírem,tak si to budu brát osobně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
6.9.07 15:00

Koukám, že bojujete s příkrmy. Já vařím i kupuju. Například dneska měli uvařené brambory s cuketou a do toho jsem přimíchala malou skleničku rýže s mrkví. Nemají problém sníst cokoli (a mám pocit, že i jakékoli množství :roll: ), a to jsme zpočátku zkoušeli taky třeba jen skleničkové. Jenže to bychom se nedoplatili. Teď většinou vařím plný hrnec (vypadá to jako polívka pro nás :lol: ) a mají to tak na dva, někdy tři dny. Vařit každý den mi přijde blbost, to bych nedělala nic jiného. A když nemám dost čerstvé či bio zeleniny, tak tam právě přihodím na oživení nějakou skleničku.
Jo a dáváte už někdo kukuřičné křupky?

Autosedačka - uvažujete některá o Maxi Cosi Priory XP?

Heli , tak se drž a brzy se nám vrať!!! A přeju pevné nervy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
6.9.07 15:11

Ahoj holčiny,
to je počasí FUJ, v sobotu jsme se vrátili z dovolené v Chorvatsku tam bylo 28 stupňů a teď tady s bídou 10. Dnes ani nejdeme ven.

Jak tak koukám, bojujete s příkrmy. Já nic nevařím, dávám Kubíkovi kupovaný a chci to praktikovat do roku. Nemusím hlídat co mu můžu dát nebo to co bych mu dát měla. Myslím si, že v tom není nic špatného,naopak si myslím podle toho co to obsahuje ingrediencí bych já ani neuvařila. A malýmu to chutná, takže žádný problém. Spíš moc nemusí nic sladkýho. Asi po mamince, to jsem tady asi výjimka, že?????

Taky přeji všem oslavenečkům vše NEJ NEJ NEJ, to ode mě nestíhalky dodatečně.

Jo taky musím pochvátalit všem všechny pokroky, jsou úžasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
6.9.07 15:16

Jo a mám asi blbej dotaz, vozíte už prcky v kočárku v sedě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.9.07 15:20

lani taky máme půl malé sklínky :D

gabi mně malá nesedí a nevozím ji v sedě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.9.07 15:27

Heli - tak to vse zvladni s prehledem a brzo se vrat.

Gabri - Ivca si sedne zatim jen sem tam, spis kdyz se pritahne, takze zatim jezdime v hlubokem kocarku jen s mirne nedzvednutyma zadama, no obcas s hodne, ale vylozene v sednu jeste nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.9.07 15:42

Ten malej hajzlik byl protivnej, tak ho dam spat a on ted hystericky rve v kocare. Co jako chce sakra, je najedenej, prebalenej a ospalej. :evil: :roll: A houpani nezabira a jindy je to ok, ch jo. :roll:

V kocare teda jezdi v sede, kdyz zrovna nespi, pac uz normalne sedi.

Du tam, ach jo. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital