Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
6.9.07 16:04

ahojte a pěkné odpoledne, pokud možno co nejmíň uplakaných mrňousků!

Příkrmy - dávám jen tak 2 malé lžičky, i tak Jonáš hodně prdíkuje. Doktorka nám včera napsala Sab Simple, 2×10kapek, snad se to zlepší. Příkrmy kupuju, vařit nestíhám ani pro sebe…navíc na ty 2 lžičky denně mi to fakt přijde jako ztráta času, a vařit 3 brambory?? to už snad ani nevyváží spotřebu el., a taky si myslím, že by si netroufli dát do toho něco špatnýho.

K hraní na dece - Jonáše zajímá všechnoo okolo víc, než hračky a deka-nedeka, koberec je lepší, byť chlupatější :? . nejradši má to, co se blejská - mobil, foťák, nohy od stolu. Tuhle taťka hoďku hlídal a malej měl hlínu z květináče až za plenkou, no netuším, jak to dokázali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.9.07 16:24

Hel ty Lucinky jsou holt z nejedlova :D ,ale lepší půl skleničky než nic.Tak hodně síly,brzy ať máš všechno v kupě a určitě se snaž aspoň jednou za čas ozvat,ať víme jak na tom jste.

Gabri my nesedíme,takže v sedě nejezdíme.Ale když bylo teplo a byly jsme venka tak párkrát byla v takovým polosedě aby neprotivčila.

Na zemi na dece vydrži tak 10 sekund.Neleze ale super rychlostí se odkulí nejradší pod televizi nebo pod stolek a tahá za ubrus.Párkrát mě už navštívila i v kuchyni.

No nic venku stále déšť,za chvíly zkončí kouzelná školka tak budu muset jít vymýšlet akci aby nebyla nůďa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.9.07 16:46

Cau kocky,
Lenyo dik za radu, zkusim nekde koupit novej at to nema pouzity.
ted jsme byly venku a je to fakt hnus, koupila jsem si jidlo a maly fleesovou bundicku a taky nejaky kase, treba ji vic pojedou. od sunarky a od nestle, ryzovou nemlecnou. Davam ji ale do vody, nechci ji tam davat mliko a moje uz neodstrikam ani prd.
tatka uz sedi zase v buse, na trajektu si protahl nohy a zitra dopoledne bude na miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.9.07 16:47

Jo jsem zjistila ze nam zacali topit tak to je prima, uz mi tu byla desna kosa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
6.9.07 16:50

Štiko prosím tě neblbne ti MMA???? Já jsem tam měla mezi sledovanými aukcemi nějaké dnešní a zmizely mi a když si dám tu věc co jsem měla ve sledovaných a měli končit dneska opět zařadit mezi sledované tak mi napíše že už je mám mezi sledovanými,ale když si je rozkliknu,tak tam prostě žádné dnešní nejsou!!!! Čumím na to jako blázen!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.9.07 17:25

Listi ja zadne dnesni nepridavala, ale ty co tam mam co sleduju tak mi tam zustali, neslo mi to ale vcera celej vecer a ten muj sloupecek vpravo jeste rano chybel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.9.07 18:21

Tak jsme byli v tom nečase 2 hodiny venku a super,sice jsme byli mokří,ale Luky se krásně prospal,Sárinka si zablbla v kalužích a maminka utratila zase hafo peněz :-)
Koupila jsem malému deku (peřinu) na zem,páč tu máme všude dlažbu a plovoučky a jaksi běhoun v obýváku Luky naprosto ignoruje,tak ať je mu pěkně teploučko a navíc teď už nevydrží ležet,chce jen sedět a sedět - prdím na to,až si sám sedne,beztak to bude co nevidět (omylem už to proběhlo :wink: ) a očividně to jeho zádičkám nevadí…kdyby se mi kymácel a nebyl stabilní,tak si netroufnu,ale on sedí už ukázkově,krásně si tak hraje,takže není co řešit…si to tady pěkně okecávám,tak sory :wink: :-)
Ale kdyby jste viděly,jak je spokojený,díky tomu jsem dnes v klidu uvařila,hačal vedle mě a celou dobu byl v klídečku :potlesk:
Tož tak…

Jinak salmonela se neprokázala,ale zítra budou zas dělat nějaké vyšetření a testy,prý to „jen“ střevní chřipka nebyla,tak ať mají jistotu,tak doufám,že to nakonec nebude nic vážnějšího :( ..Drahý se cítí už líp,zítra chce domů,ale silně pochybuju,že mu to dovolí :?
Nakoupily jsme si ovoce a teď jdu vyhodit dítka do vany,už tam měli být,ale ještě jsme si hráli…

Mám chutě..bohajeho :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.9.07 18:40

Pet … Jenik sedi uplne stejne, uz 14dni. Nesedne si sam, ale jak ho po:,–(im, sedi pevne, nepada a uziva si to. Tak ja taky posazuju. :wink:
Jo a dobre ze to neni salmonela! :)

Sem dala teda jakoze prvni prikrm a snedl asi tri lzicky no a kdyby jste videly ten vyraz… ze zacatku dobry a ke konci se ksichtil a nechtel. :nevim: Tak snad mu to nakonec pojede… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
6.9.07 19:45

Tak u nás se už půl hoďky spinká :D
Nakonec jsme přeci jen vyrazili odpoledne ven do deště a pak jsme se vykoupali ještě i doma…soused nad náma mi fakt dělá velkou radost :evil: Čtyři hodiny v kuse kolem oběda mlátil asi hřebíky do prkýnek pravděpodobně dělá obklady, takže malej nespal a byl pěkně protivnej..Ale teď je tu klídek a pohoda 8)
Aktuálně - http://www.meteleskublesku.cz/?… (chčije a chčije), snad to půjde otevřít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
6.9.07 20:05

Čauky,
tak se přidám do diskuze:

Zuzi - křupky dávám, ale bacha, raději děti svlíknout do naha :D . Jak se rozžvýkají, je to takový lepkavý hnus a měli jsme to všude :roll: .

Leni , taky mi to vodění do školky v dešti leze na nervy. Chodíme přesně, jak jsi psala.

Jo a já v sedě vozím , protože malý už sám sedí.

Peti - tak aspoň, že ta salmonela to není :wink: .

A jídla většinou vařím, ale šmakují mu i koupené. Měl i kedlubnovou omáčku z normálního mléka. Dr. říkal, že troška mléka v omáčce, kterou má občas, mu nemůže nijak uškodit.

Tak a ještě dočtu a pak vložím fotku, jak ten náš malý frajer stojí v postýlce. :wink:

Jo a Heli - dobře to zvládni a brzy se vrať!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
6.9.07 20:28

Heliku , nezapomeneme na Tebe, to se totiž nedá. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
6.9.07 20:37

a v sede nevozim, protoze maly jeste sam nesedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.9.07 21:01

Tak máme taky konečně jedno veřejné vííídeo :pankac:
http://www.onetruemedia.com/shared?…
Omluvte kvalitu,je to točené telefonem :oops:
A kdo jiný mi k němu dopomohl než Jeje ,je prostě skvělá :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
6.9.07 21:10

Příkrmy , tak já dávám kupovaný i vařený z bio zeleniny, páč si myslím, že nic se nemá přehánět a až zase přijdou na to, že kupovaný jsou fuj, tak to nebude tak hrozný :wink:
Pusu Lucka otvírá, ale rukama se po lžíci sápe taky. Moc toho nesní, proto mám dotaz, jak holky ty dvě lžíce ohříváte???
Jo a ten igelit. obleček se nám bude určítě taky hodit

Gabi , já v sedě nevozím bo Lucinka neumí sedět :roll:

Autosedačku , ještě jsem neřešila, ale teď když je Lucka ještě víc nabalená, tak jí to vajíčko je zas o kus těsnější. Snad jí vydrží aspoň do těch 9 kg. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
6.9.07 21:12

Pet ,
hezký video. Krásně se směje. Jsou super dvojka.:lol:
ale co obdivuju víc, je ten totální klid. Já Matěje honím po přebalovacím pultu. neustále je na břiše, takže ho přebalit je opravdu umění. a když ho otočím, tak je během vteřiny úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí