Poradna duly
Jana Čurdová
ahojte a pěkné odpoledne, pokud možno co nejmíň uplakaných mrňousků!
Příkrmy - dávám jen tak 2 malé lžičky, i tak Jonáš hodně prdíkuje. Doktorka nám včera napsala Sab Simple, 2×10kapek, snad se to zlepší. Příkrmy kupuju, vařit nestíhám ani pro sebe…navíc na ty 2 lžičky denně mi to fakt přijde jako ztráta času, a vařit 3 brambory?? to už snad ani nevyváží spotřebu el., a taky si myslím, že by si netroufli dát do toho něco špatnýho.
K hraní na dece - Jonáše zajímá všechnoo okolo víc, než hračky a deka-nedeka, koberec je lepší, byť chlupatější
. nejradši má to, co se blejská - mobil, foťák, nohy od stolu. Tuhle taťka hoďku hlídal a malej měl hlínu z květináče až za plenkou, no netuším, jak to dokázali ![]()
Hel ty Lucinky jsou holt z nejedlova
,ale lepší půl skleničky než nic.Tak hodně síly,brzy ať máš všechno v kupě a určitě se snaž aspoň jednou za čas ozvat,ať víme jak na tom jste.
Gabri my nesedíme,takže v sedě nejezdíme.Ale když bylo teplo a byly jsme venka tak párkrát byla v takovým polosedě aby neprotivčila.
Na zemi na dece vydrži tak 10 sekund.Neleze ale super rychlostí se odkulí nejradší pod televizi nebo pod stolek a tahá za ubrus.Párkrát mě už navštívila i v kuchyni.
No nic venku stále déšť,za chvíly zkončí kouzelná školka tak budu muset jít vymýšlet akci aby nebyla nůďa.
Cau kocky,
Lenyo dik za radu, zkusim nekde koupit novej at to nema pouzity.
ted jsme byly venku a je to fakt hnus, koupila jsem si jidlo a maly fleesovou bundicku a taky nejaky kase, treba ji vic pojedou. od sunarky a od nestle, ryzovou nemlecnou. Davam ji ale do vody, nechci ji tam davat mliko a moje uz neodstrikam ani prd.
tatka uz sedi zase v buse, na trajektu si protahl nohy a zitra dopoledne bude na miste.
Jo jsem zjistila ze nam zacali topit tak to je prima, uz mi tu byla desna kosa
Štiko prosím tě neblbne ti MMA???? Já jsem tam měla mezi sledovanými aukcemi nějaké dnešní a zmizely mi a když si dám tu věc co jsem měla ve sledovaných a měli končit dneska opět zařadit mezi sledované tak mi napíše že už je mám mezi sledovanými,ale když si je rozkliknu,tak tam prostě žádné dnešní nejsou!!!! Čumím na to jako blázen!!! ![]()
Listi ja zadne dnesni nepridavala, ale ty co tam mam co sleduju tak mi tam zustali, neslo mi to ale vcera celej vecer a ten muj sloupecek vpravo jeste rano chybel
Tak jsme byli v tom nečase 2 hodiny venku a super,sice jsme byli mokří,ale Luky se krásně prospal,Sárinka si zablbla v kalužích a maminka utratila zase hafo peněz ![]()
Koupila jsem malému deku (peřinu) na zem,páč tu máme všude dlažbu a plovoučky a jaksi běhoun v obýváku Luky naprosto ignoruje,tak ať je mu pěkně teploučko a navíc teď už nevydrží ležet,chce jen sedět a sedět - prdím na to,až si sám sedne,beztak to bude co nevidět (omylem už to proběhlo
) a očividně to jeho zádičkám nevadí…kdyby se mi kymácel a nebyl stabilní,tak si netroufnu,ale on sedí už ukázkově,krásně si tak hraje,takže není co řešit…si to tady pěkně okecávám,tak sory
![]()
Ale kdyby jste viděly,jak je spokojený,díky tomu jsem dnes v klidu uvařila,hačal vedle mě a celou dobu byl v klídečku ![]()
Tož tak…
Jinak salmonela se neprokázala,ale zítra budou zas dělat nějaké vyšetření a testy,prý to „jen“ střevní chřipka nebyla,tak ať mají jistotu,tak doufám,že to nakonec nebude nic vážnějšího
..Drahý se cítí už líp,zítra chce domů,ale silně pochybuju,že mu to dovolí ![]()
Nakoupily jsme si ovoce a teď jdu vyhodit dítka do vany,už tam měli být,ale ještě jsme si hráli…
Mám chutě..bohajeho
![]()
Pet … Jenik sedi uplne stejne, uz 14dni. Nesedne si sam, ale jak ho po:,–(im, sedi pevne, nepada a uziva si to. Tak ja taky posazuju. ![]()
Jo a dobre ze to neni salmonela! ![]()
Sem dala teda jakoze prvni prikrm a snedl asi tri lzicky no a kdyby jste videly ten vyraz… ze zacatku dobry a ke konci se ksichtil a nechtel.
Tak snad mu to nakonec pojede… ![]()
Tak u nás se už půl hoďky spinká ![]()
Nakonec jsme přeci jen vyrazili odpoledne ven do deště a pak jsme se vykoupali ještě i doma…soused nad náma mi fakt dělá velkou radost
Čtyři hodiny v kuse kolem oběda mlátil asi hřebíky do prkýnek pravděpodobně dělá obklady, takže malej nespal a byl pěkně protivnej..Ale teď je tu klídek a pohoda ![]()
Aktuálně - http://www.meteleskublesku.cz/?… (chčije a chčije), snad to půjde otevřít..
Čauky,
tak se přidám do diskuze:
Zuzi - křupky dávám, ale bacha, raději děti svlíknout do naha
. Jak se rozžvýkají, je to takový lepkavý hnus a měli jsme to všude
.
Leni , taky mi to vodění do školky v dešti leze na nervy. Chodíme přesně, jak jsi psala.
Jo a já v sedě vozím , protože malý už sám sedí.
Peti - tak aspoň, že ta salmonela to není
.
A jídla většinou vařím, ale šmakují mu i koupené. Měl i kedlubnovou omáčku z normálního mléka. Dr. říkal, že troška mléka v omáčce, kterou má občas, mu nemůže nijak uškodit.
Tak a ještě dočtu a pak vložím fotku, jak ten náš malý frajer stojí v postýlce. ![]()
Jo a Heli - dobře to zvládni a brzy se vrať!
Tak máme taky konečně jedno veřejné vííídeo ![]()
http://www.onetruemedia.com/shared?…
Omluvte kvalitu,je to točené telefonem ![]()
A kdo jiný mi k němu dopomohl než Jeje ,je prostě skvělá
![]()
Příkrmy , tak já dávám kupovaný i vařený z bio zeleniny, páč si myslím, že nic se nemá přehánět a až zase přijdou na to, že kupovaný jsou fuj, tak to nebude tak hrozný ![]()
Pusu Lucka otvírá, ale rukama se po lžíci sápe taky. Moc toho nesní, proto mám dotaz, jak holky ty dvě lžíce ohříváte???
Jo a ten igelit. obleček se nám bude určítě taky hodit
Gabi , já v sedě nevozím bo Lucinka neumí sedět ![]()
Autosedačku , ještě jsem neřešila, ale teď když je Lucka ještě víc nabalená, tak jí to vajíčko je zas o kus těsnější. Snad jí vydrží aspoň do těch 9 kg. ![]()
Pet ,
hezký video. Krásně se směje. Jsou super dvojka.:lol:
ale co obdivuju víc, je ten totální klid. Já Matěje honím po přebalovacím pultu. neustále je na břiše, takže ho přebalit je opravdu umění. a když ho otočím, tak je během vteřiny úplně jinde.