Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
7.9.07 10:56

Tiko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.9.07 10:56

Lu tak to jo,takze komorni zalezitost, ale i tak uzijte si to. O to vsak nemam starost :lol:

JO a k vareni o vikendu - no dnes uz mam navareno zapekane lilky s parmezanem a rajcaty a k tomu bramburek, no zitra bereme babi na obed ven a vecer asi jen neco z domacich zasob a v nedeli pry bude varit manza (tudiz hadam mezi dveam variantama : 1) koupi neco naproti v restauraci 8) 2) spagety s tunakem) a co se tyce programu, vse se podridi pocasi, v planu byla Plzen, ale moc to nev idim. Tak mozna jen tak valecka doma a dodelavani vsech moznych restu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
7.9.07 11:23

ahojky,

o vikendu jedeme k mym prarodicum, takze tenhle vikend nevarim. Bude strasne moc dobrutek. :lol: :lol:

Autosedacka, já taky chtěla isofix, jsem všude četla, jak je to nejbezpečnější, ale pak jsem zjistila, že na to auto musí být uzpůsobené, tzn. že musí být novější a to naše Felicie z roku 2000 opravdu není. A jinak to Chicco zenith mi nabizeli taky. Jsou pry na tom kvalitou stejně s Jane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
7.9.07 11:41

Jejíku, dnes jsem zakoupila metrový pytle křupek, cca 35,– Kč, ve zdravé výživě, a podržte se Davidovy náramně chutnali…co taky ne, mu chutná vše!
Zuzi, dýně se má dávat jako jedna z prvních zelenin, je to docela čisté, tedy alergenů prosté…
Mak, nějak nás váhově doháníte, to bude asi tím jménem!
Petis co říct na naše zdravotnictví, a co vůbec muži je? Asi sjsem to přehlídla…co Sára, Vítek jde mírně rozpačitý, tvrdí, že kreslit si může ve školce…a nechutnají mu obědy…a nezapíná si zip…a nějaký kluk mu ukázal, že mu dá do držky, už dvakrát…tak to jen telegraficky, Anny je asi spokojený, myslím, že je furt nasoslá na paní učitelce, vždyť se taky po ní jmenuje!

Sedačku vyřešíme o víkendu, myslím, že to bude zlatá střední cesta!

N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.9.07 12:01

Tak jsem dohnala restík v galerce - docela fuška okomentovat 54 fotek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.07 12:03

dobre poledne! :)
misto abych dala najist koblizkovi tak tady vysedavam! Macecha fakt! :D

Holky a jmenuje se to ofiko kukuricne krupky? Jdu dneska do mesta, tak bych se zastavila v tej zdrave vyzive (doufam, ze je tam, co si myslim ze je :D)

Tiko: dost dobre myslenkove pochody :)
A jsem take vice nervoznejsi v noci, kdyz se nahododou vzbudi a ma plne pilno povidat :) To je tou noci a tichem a tmou.. unavou. Zkratka vsechno dohromady!

PET: Prisel ti spaci pytel?? Mne rano volali z PPlky a behem hodiny jsou tady :D

Tak ja jdu krmit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.9.07 12:06

Nane ,
vařím teď doma,zatím,ale zvykání nám nastane…
Sára zatím chodí natěšená,je děsně důležitá,když mluví o škole,cítí se být velká holka 8)
A drahouš měl střevní potíže - ve zkratce :wink: Už je to dobrý,měli podezření na salmonelu,naštěstí není (asi,od chlapů se tak něco dozvědět :roll: ) a dnes ho pouští z nemocnice..
Tož tak…
Přeju,ať se Vítkovi začne ve škole víc líbit…až se začnou učit,tak ho to třeba chytne - nebo odradí ještě víc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.07 12:07

Ty vole to to leti :( Sem si uvedomila, ze je sedmeho!
Dneska sedmeho vecer za sedm minut pul sedme nam bude sedm mesicu… NO zase si vzpominam na porod :-)
Take si vzdycky vzpomenete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.9.07 12:07

Mě neeeeeeeeeeeeeeee :-( :-( :-(
Já to ale platila o den později,tak asi proto…a taky nemáme účet v E-bance…no už teď se těším na pondělí…
Dej hned vědět,jaká byla noc v něm,ju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
7.9.07 12:36

Tak se honem utíkám pochlubit.Dneska jsem poprvé vařila Lucce,dostala brambory,mrkev,petržel a fazolky.Namačkala jsem jí to,už žádná mixovaná strava a tůůůůůůůze jí chutnalo :-) .Dokonce poprvé sama otvírala na lžičku pusinku :dance: a taky množství bylo určitě víc jak půl malé skleničky a sezobala úplně všechno :-) .Hurá,máme tam ještě na zítra tak doufám že to tady nezakřiknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.9.07 12:37

Leni … tak to gratuluju. Jenik mel dnes podruhe mrkev a nejede mu teda vubec. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.07 12:46

Pet: no tedka prisel, jen jsem ji cvicne do toho dala a moc se ji to nelibilo, ale ona uz byva v tuhle dobu protivka bo uz chce spinkat a mama misto aby se chystala ven sedi u PC :D
no ale pracuje se na tom postupne :D
Kazdopadne sem ho fikla do pracky, tak pak uvidme, jak se ji bude libit noc.
Jo a taky nemam ucet u e banky a platila jsem to o den pozdeji nez jsem to objendnala - sem to nejak jak jsem se s vama zakecala zapomnela totiz zaplatit :D Ale mozna ze je moje banka rychlejsi, cert vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.07 12:48

Tak Tereza mi poprve usla na brisku!
ona totiz dneska prisla na to, ze kdyz uz ji boli za krkem, ze si hlavicku muze polozit a ze ji to ulevi..
no a tedka tam tak porad poplakavala a najednou klid, tak mse se byla podivat a az sem se lekla ze se ji neco stalo.. a ona usla! :D
hm, takze tedka mi to zacne v noci ne? Jak ste rikala, ze se tim probouzeji a chcou otocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.9.07 12:48

Ja oto asi nemuzu poslat naraz!!! FAKT DEBZA!
Chci vam rict, ez timto vas vypinam, bo kdyz je klid, jdu se najist a vykopat nas ven :D
Pry je tam ale silny vitr :(
ale ja musim no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
7.9.07 12:56

Ahoj holky,

Radko , ještě k těm křupkám - nedáváš je třeba do jídla na zahuštění? Já když občas něco rozmixuju a zdá se mi to řídké, tak přihodím dvě tři křupky a trošku to zahustím. Doufám, že nedělám kravinu :oops: . Jinak do ruky už jsme zkoušeli a jak píšeš… bylo to všude a je to příšerné lepidlo :lol:
Jeje já je koupila ve zdravé výživě, je možné že byli v té lékarně (u nás je v lékárně nemají :? )

Pet , video super. Ten smích znám :lol: , v ten okamžik bych je fakt láskou sežrala :lol: :lol: :lol:

Štiko - k aukcím - nikdy nemůže vyhrát vyšší přihozená částka v poslední vteřině, protože se aukce prodlouží o další dvě minuty pokud by jsi přihodila v poslední minutě… tudíž by se prodlužovalo… atd atd… fakt si zbytečně zvyšuješ ceny

Ali , Adík je šikulka! To my teda ještě takhle nelezeme. A míry máte super!!!

Aliku , kobru máme na postýlce a je super. Kluci jí strašně rádi tahají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital