Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6512
8.9.07 09:21

praci na tom budu asi taky na stiru jako MaK, protoze v dobe, kdy jsem otehotnela mi koncila smlouva na dobu urcitou - s tim, ze pak podepiseme na neurcito… A myslite, ze jsme podepsali? Prdlacky :( , kdyz se doveneli, ze jsem tehu…

Na zimu premyslim o kombineze, ale mam strach, ze se netrefim do velikosti… a kdyz to zase necham az na pozdejc, tak uz budou zimni veci vybrakovane :?
Zatim jsme poridili jenom podzimni bundicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.9.07 09:23

luci , mne mala spi taky pod perovkou

Kruci, ja sem dneska taky jako prastena pantokem… tusim, ze jsem kojila jenom jednou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
8.9.07 09:30

Ahojky holky :)

Oblečení -mám pro Kačku kombinézu a od sestřenky jsem dostala nádhernou manšestrovou vyteplenou bundu a kalhoty,ještě asi budu muset koupit nějakou podzimní bundu,zatím jí dávám fleesové.

Jogurty- včera mi konečně snědla poprvé přesnídávku a sama na ni otvírala pusenku,jinak to byla tak 2-3lžk a konec.Tak počkám tak 3 týdny,až bude bašit pěkně a zkusím jogurty.Prý jsou dobré bílá Holandia,cjoceňský a ještě nějaký,ten už nevim.Tak zkusim a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.9.07 09:54

Holandia mi moc nechutna, chocensky je mnam, ale moc tucny… A co treba Activia? Anebo Klasik?
Kolik %tuku muze vlastne jogurt pro takove spunty mit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
8.9.07 10:11

Ahojky holky,

tak jsem včera myslela,že dám děťátka spinkat a uděláme si s manžou romantiku a já blbec usnu v křesle!!!!! :oops: :D

No a dneska mě vytočila Aneta…šla přede mnou tak jsem jí čapla do náruče a ona povídá: „co to děláš?“ tak jí říkám: „houby sbírám!!! " a ona na to : "ale já nejsem houbička ty vole!!!!!!!!!!!!“
Tak jsem zůstala koukat a než jsem stačila cokoliv říct a nějak jí to vysvětlit,že se jako tohle neříká tak mi řekne: „neboj,ve školce ty vole neříkám!!!!!“
Tak jsem tak nevěděla jestli se mám smát nebo se rozčilovat. No začala jsem jí to vyvětlovat jako že se to neříká a pak jsem se ptala kde to slyšela a ona že u tatínka a strejdů.....tak jsem říkala,že to není možný,že tohle doma tatínek neříká a ona,že doma né,ale na fotbale to říkají všichni i strejdové!!!!
Tak nevím co ktomu říct.....

Jinak budu prodávat lehátko,protože ten můj lezec z něho vylézá a dneska si chuďátko dal pěkně do nosánku… :oops: tak s ním raději z domu!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.9.07 10:19

Ajko … ja myslim, ze prckove maji mit prave tucne jogurty, i mliko plnotucny, pac toho snedi malo a potrebuji hodne energie. Jinak jsem slysela, ze je dobry Jihocesky a Chocensky. :nevim:

Jani … jak dlouho trvalo, nez mala zacal otevirat pusu?? Abych vedela na co se pripravit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
8.9.07 10:25

Jogurty mají být právě tučné.Ale proč,to nevim.Já třeba jogurty nemusím a bílé už vůbec.Třeba Káča bude po babičce.Taťka totiž jogurty a mlíko nesnáší.

Lu - no trvalo jí to dlouho.Začali jsme zeleninou,kaši měla z láhve.Zelenina jí moc nejela,ale jsem jí vždycky nějakou lžičku do pusy vnutila.No asi po 2 týdnech snědla sama pár lžiček a šmitec.Tak jsem se naštvala,nechala ji po dopo mlíku ne 3h,ale 4h a šli jsme na zeleninu.Ta baštila,že jsem nestíhala.Snědla malou skleničku a den ze dne víc a víc.Ale doteď,ať je to kaše nebo něco jiného,tak jí nejdřív trošku pošpiním ret,ona to oblíže,ochutná a teprve pak začne papat.Že by viděla lžičku a sápala se po ní,to nee.Ale sní velkou sklínku příkrmu,večer 150 kaše a přesnídávky začínáme.Jsem se rozepsala,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.9.07 10:33

Jani … diky, necham Jendu vyhladovet a bude. :lol: Dneska mu dam kupovanou mrkvem od Hami, tak uvidime. Jesti mu pojede vic nez moje varena, tak :arrow: :pocitac: :evil: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
8.9.07 10:48

Lu my jsme minulý týden malé poprvé vařili,jsem to jen rozmačkala-zelenina a rýže - a malá se poblila :oops: :oops: .Tak jsme to rozmixovali,ale to už pusu neotevřela ani náhodou.Tak jsem zkusila sklínku a spadla do ní cela 200g.Takže jí to vyloženě nejelo.Potvůrce.Včera jsem v DM nakoupila spoustu sklínek,ale budeme postupně i zkoušet domácí.Jen nevim,jestli na to budu mít nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.9.07 11:13

Jani … no tak ja mam sklinku jen 125g tak vic holt nedostane, i kdyz bude mit chut, ale myslim, ze to nehrozi. :)

Jo a musim se vam pochlubit :arrow: Jenik zacal vcera sam delat paci paci. 8) Dycky zacne tleskat, ja zacnu povidat Paci paci pacicky…atd… a on na me kouka a tleska. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
8.9.07 12:27

Luci , tak to je Jeník šikulka. Lucinka to neumí ani když jí s těma rukana plácám, u jedný ručičky vždycky pokrčí prstíčky.

Příkrmy , tak mi dneška dali poprvé a opravdu jen ochutnávala. Vždycky z té lžičky jen ulízla a pak chvíli dělala ksichtíky. Lžičku si do pusy pořádně strčit nenechala. Takže možná snědla půl lžičky :roll: Bere to opravdu s rozvahou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
8.9.07 12:53

ahoj etety

po dlouhe dobe jsem se k vam vratila chybely jste mi, byli jsme na skoro mesicni dovolene.
No a ted to rozdychavame, mala si zvykla na to byt porad s nama , tedkom nam to dava pekne vyzr.t… :roll:

Jak jste se vsechny mely ? A co noveho u vasich deti ?
A co noveho na diskusi ?
Nemuzu docitat, prosim o nejake shrnuti.

ztratila jsem hesla na stranky, posle mi je nektera dobra duse, pekne prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.9.07 13:58

cau kocky,
teda jestli ja nedostanu pri tom krmeni infarkt, tak to bude zazrak, ja ji fakt pretrhnu :twisted: . to se fakt neda, dneska jsem krmila hodinu a snedla ctvrt sklenicky. samozrejme hned prvni lzicku mi vyrazila, pres to ze jsem ji drzela zuby nehty aby se ji to nepovedlo, ze se mi nechtelo ji svlikat do naha a je tady zase vsechno vohozeny :? . Fak nevim co s ni, je to proste osobnost a od porodu mi dava peknou skolu. vzdycky jsem uz pak vztekla a jsem na ni neprijemna a pak me to mrzi, treba ji asi vic agresivne myju tu papulu, ale fakt uz to je psycho. Prece nemuze byt jen na MM, to ji nestaci ne? Premyslim, ze zkusim to ovoce, jestli ji nebude chutnat aspon to. blby je, ze to ani neochutna a hned prska a vyrazi lzicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
8.9.07 14:09

stiko
koukala jsem na fotku a je to fakt narez…
Elen taky neji nejak ukazkove a kdybych ji nechala delat co se ji libi tak by mela jidlo vsude. Nasla jsem figl jak na ni a to je nas pes. Sedi pred ni a ona se kouka a rehta a ja vzdycky kdyz se smeje a otevre pusu tak v ni pristane lzicka. A co uz v puse ma to spolkne:-) ale je to vzdycky boj na pul hodiny minimalne :-)
Ja si z toho delam srandu.
No a konecne mame pro ni zidlicku tak je to jednodussi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.9.07 14:11

Ahojky,

tak jsem se konečně od rána zastavila.Lucka vstávala v 6 a pak začala pěkně usínat,tak jsem si myslela jak si přispíme a ..prd velebnosti.V 7.30 nám začal po střeše dupat klempíř a bylo po spánku.Švíci totiž zatíkalo a tak to přišel opravit a bylo to jak na potvoru oplechování hned vedle ložince.
No ale teď už sedím pěkně napapaná,měly jsme nudlovou polívku a pečený bramborový ježky a tzaziki :-) .Teď už mám všude ulizíno a popíjím kafíčko a papkám lotusky :D .

Žanet ty nám opravdu to deštivý studený počasí závidíš 8O :?: Tak to už musíš mít sluníčka asi hodně plný zuby.

Lu mě dr radila že mám ze začátku Lucce do jídla přidávat MM aby v něm cítila známou chuť.A kupovaný příkrmy měla samozdřejmě mixovaný,ale od včerjška má maminčinu polívečku a tu má jen namačkanou.Čím dřiv si zvykne na kousky tím líp,ale ty samo začni nejdřív tím mixlým.

Práce no tak já se nikam neženu,páč nemám kam.Během první mateřské nejdřív zavřely provozovnu kde jsem dělala apak zkrachovala celá firma.Takže já budu muset něco shánět a jako vyučná prodavačka s 2 dětma,po 8 letech mateřské a ve věku 37 to asi nebude žádná hitparáda.Já pořád doufám že se mě do té doby podaří udělat nějaký ten svůj obchůdek.A pokud ne tak nějak počítám s tím že skončím někde na úklidu.No času na to je ještě dosta,ale vím jistě že budu preferovat děti.Takže žádná práce dobře placená kde bych je musela omezovat mě určitě nedostane.Pro mě je hlavní být maminka a pak ten zbytek i za cenu toho že bych na tom byla finančně špatně-čož doufám nehrozí.

Jani ahoj zpátky.S heslem ti nepomůžu,já mám unorňata daný v oblíbených takže ho nepoužívám.Ale mělo by být na našm mejlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí