Poradna duly
Jana Čurdová
to jak tam prudce trhne tema rukama k sobe dela pri jidle na lzicku
sem asi neco zvorala, nedava se tam pro ostatni nejaky heslo?
jani me padaly silene a ted uz podrustaj novy vlasky, je to normalni, nez se to telo da zase po tom tehu dohromady, tak to je priblizne zase tech devet mesicu
štiko: díky. Teda řeknu ti, že Kája je fakt tanečnice. Ta opravdu jakoby tančila. A navíc si k tomu ještě zpívá. Je senzační. Tak jí nehubuj, když si bude chtít zatančit i u oběda ![]()
dik Pipi, no ona neni fakt chvili v klidu, ty jeji ruce a nohy jsou hotovy zbrane a lzicku trefi na sto procent ![]()
štiko: já jsem si tak říkala, že kdyby dokázala kroutit vlasama, tak by je taky určitě zapojila
. No myslim, že buď ráda, že ještě nechodí. To budeš pěkně lítat. Víš co? Necvič, Až bude chodit, tak zhubneš natotata. Teda já se tim alespoň uklidňuju ![]()
to je pravda, to muzu bejt rada, ze jeste lezi
, vubec nevim kde to vzala, myslela jsem si nejdriv, ze to delaji vsechny miminka az na rehabce se chlamaly doktorky co to dela, doka ze to i kdyz ma natazeny nohy, furt s nima jakoby plave
az prijede mama tak nahraju krmeni a potom baby radte jak na tu hyperaktivku ![]()
POMOOOOOC,to dítě od rána jen brečí a brečí ![]()
Jsem už zralá na výskok z okna ![]()
Musím ho nechat chvíli vybrečet dál ode mně,jinak budu zlá…a to nesmím (prý
)
Stiko ,
já nic nevidím ![]()
pet a prihlasila ses tam mym jmenem? ja nevim co s tim, musim pockat na jeje
čus
Luci tyjo,tak to jste měli pěkný výlet
,hlavně,že jste to zmákli
Stiko mě to video taky nejde ![]()
Pet zuby nebo co
?Drž se ![]()
Tak jsem v poledne zjistila že už nejsme ďásňáci
,máme zuby a hned dva
.Safraš tak dlouho ji trápily oteklý dásně a teď už tak týden nic tak jsem po zubech ani nepátrala a dneska náhodou koukám a jsou tam,tak ani nevím kdy vylezly.