Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3665
9.9.07 22:46

Jejíku , zapomněla jsem nahlásit míry v 6m: 7,10 kg a 68 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
10.9.07 02:29

Ahoj mamky!

JANI78 - mam stejny pocit :-) skoro vzdycky tu najdu nekoho, kdo resi stejne problemy, asi od toho tu ta diskuze je. Jsem za ni strasne rada.
At se Elence brzo ulevi. Vlasy mi padaly taky, ale uz to prestalo.

AJKO - mam stejny problem - maly mi odmita UM, mozna bych taky mela odjet nekam na dovolenou a tim padem by mu nic jineho nezbyvalo :-) Ale on bohuzel navic nechce skoro nic, musim s nim bojovat porad, nechapu, zavidim ZUZICE, ze ji kluci otviraji pusinku jen vidi flasku… asi delam neco blbe :?

MAK - mam stejny problem - boli me koza, teda spis bradavka, jaujau :-( asi z toho, jak jsem se snazila snizit pocet odstrikavani. Zitra volam doktorce. Snad se nam to brzo uzdravi.
A taky mam pocit, ze ma maly moucnivku, ach jo… :-( Co nas este ceka?
Jo a zachvaty vzteku umime taky… :roll:

ZUZI - s tim spinenim covece nevim, asi bych zasla k doktorce. Se skripanim zubu jeste zkusenosti nemam, ale Giovi ted porad prdi na pusu, to je taky docela otrava (hlavne pri krmeni).

STIKO - super video :D Mala je srandovni, jak pisti, ale pritom tak jakoze potichu :-) jo a JEJE, uz ani nepamatuju, kdy Giovi lezel klidne na zadech :-) Mozna kdyz ho premluvim na flasku :-)

PET - at je Lukaskovi brzo lip, chudatko. A ty taky! Myslime na vas!

Vsem ostatnim AHOJ :-) a hezky den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
10.9.07 06:10

Cau kocky,
Zanet, na prsu prdi kaja taky, hlavne pri jidle a pak do ni nic nedostanes.
dneska jsem kojila ve dvanact, v pul treti a v pul sesty. chtela bych nejak odbourat to prostredni kojo, ale nevim jak poradte baby :wink: .
zase se vnoci prevarovat s vodou, nebo delat cajik to je jeste na dyl nez vytahnout prso.
Uz tu mam mamku, prijela vcera v jedenact vecer a zatim je to v poho, jen jsme se prave diskutovali o tom nocnim koju, ze ji nemuzu krmit tak casto, ze ji z toho pak boli to bricho.
Tak at se nemocnym mimiskum brzo ulevi a nemocnym koziskum taky.
pokud nekdo neco slavi, vse nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
10.9.07 07:29

Ahojte.

Diky za odpovedi na rucniky. Tetra osusky mam taky, ale v ty je taky malo mista, ja nevim. :nevim: I v rucniku s kapsou na hlavu, tam snad jeste min. 8O Asi neco delam blbe. :D

Na lustru jsou podle nozicek ptacci a podle tlamky mysky. :-P

Aliku … Jenik taky neotevira pusu a jazyk ma taky tak divne, proste mu to asi musi dojit. :)

Muze Jendu po mrkvi bolet bricho ??? Mam dojem, ze min kadi, hodne prdi a vecer se dost kroutil a brecel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
10.9.07 07:47

Dobré ránko :-) ,
tak noc byla už lepší,možná díky čípku,co Luky dostal do prťky :wink:

Jani,Zanet,
děkuju Vám za účast :) Lukymu se rýma spustila snad ještě víc,odpoledne jdeme k dr.,ať ně něj raději koukne!

Lu ,
taky mám na Lukyho ten ručník s kapsou,ale bývají různé velikosti - jeden je ještě tak obří,že ho nepoužíváme…jinak s těmi ručníky - žehlíš je?? Tím taky změknou,tedy ne nějaký drsňák,ale normál ručník trochu jo…nesmí se nechat přeschnout a vyžehlit,pak jsou super :D A s tou mrkví..no nevím,ale bolet bříško z mrkve by nemělo,ne :nevim: Nesnědla jsi něco Ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
10.9.07 07:49

MaK,Zanet,
ať jsou prska brzy O.K. :!
Já mám bradavky na padrť…už si na tu bolest začínám zvykat :?

Utíkám nakapat Lukýskovi do frňáčku,tak zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.9.07 08:15

Dobré ráno,
tak jsem drahoušky vypravila do školky a teď si tu pěkně v klídku snídám :potlesk:

Aliku Davča dělá to samý,ale oni na to přijdou.Jinak celou skleničku nesní ani náhodou,maximálně půlku :roll:

Ondráškovi k půlnarozeninám vše nej :-)

Žanet tak ať je koza co nejdřív zase ok a moučnivka fuč :! To je pořád něco,že :roll: ?

Luci po mrkvi by bolet břicho nemělo,ale jestli dlouho nekadil,tak to může být od toho.Zkus mu o příkrmu kápnout trošinku oliv. oleje

Pet ať je Luky zase jako rybička :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
10.9.07 08:35

Druhá třída po prázdninách.
Paní učitelka vítá děti ve škole a > ptá se, codělaly o prázdninách.
Hlásí se Alenka: „Prosím, já > jsem si hrála na písku.“
„Výborně, Alenko. A když napíšeš na tabuli bez chyby > PÍSEK, dostaneš kousek
koláče.“
Alenka se soustředí, > napíše PÍSEK, a za chvilkusi už
pochutnává na velkém slaďoučkém kousku koláče.
Pak se hlásí Pepíček: „Prosím, > já jsem si hrál na písku s Alenkou!“

„No to je pěkné, Pepíčku. Teď napiš na tabuli HRA, a když to
bude bez chyby, dostaneš také koláč.“
Pepíček na druhý pokus napíše třesoucí se rukouHRA a už cestou do lavice
se zakusuje do koláče.
„A copak jsi dělal ty, Dežíku?“,ptá se paní učitelka.
„Prosím, chtěl jsem si > hrát s Alenkou a Pepíčkem,ale oni po mně házeli kamení!“

"No to se tedy opravdu zachovali nepěkně!
Ale když napíšeš bez chyby
BEZPRECEDENTNÍ DONEBEVOLAJÍCÍ RASOVÁ DISKRIMINACE ROMSKÉ MENŠINY,
dostaneš koláč i ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
10.9.07 08:37

MaK … v moji vareny mrkvi jsem olej mela, v kupovany asi je, ne? :nevim: On kadi, ale o dost min, nez kdyz byl na mliku. Uvidim, dnes mu dam brambor. :) Jo a pul sklenicky nesni ani nahodou. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
10.9.07 08:42

Dobré ránko!

Mrkev - po mrkvičce bříško bolet může, někteří mrňoousci si na ty příkrmy těžko zvykají. Když to bude častější, zeptejte se u doktora, dávají na to kapičky (sab simplex), prdíky pak líp odchází a bříško tolik nebolí. Jonášovi to už pár dní dávám a je to mnohem lepší. Pak nám taky doktorka doporučila zavádět příkrmy pokaždý delší dobu, postupně, aby si tělíčko zvyklo.

Rýma - máme zase rýmu, takovou vodovku, teče z nosu i ven a celou noc to polykal, no paráda. Těžko říct, kde k tomu přišel. Zatím nc nekapu, dokud teče, je to , myslím, dobrý.

Tak ať jsou všichni mimísci co nejdřív zdraví a maminy taky.

zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
10.9.07 08:44

Ahojky,

tak já jsem dneska musela jít do školky s malou já a alespoň si nesu čerstvé koláčky!!! Já jsem věděla,že mi něco chybí krom vození Anetky do školky?!!!!! Sníďa!!!!!
Taky jsem byla za ředitelkou,že když jsme v loni nastupovali tak říkali kolik je ve školce kroužků a ničeho jsem si nevšimla,tak jsem jí byla říct,že chci aby malá chodila do sborečku a ona,že to vybírá paní učitelka…tak mě to docela zarazilom,páč pokud si jí nevybrala,tak mi pak jsou ty jejich kroužky k prdu… :nevim:

Všem mimískům co jsou nemocní přeji brzké uzdravení a všem bolavým prsinům taky samozřejmě!!!!! :srdce:

A už nevím co jsem chtěla,ale je to pohoda,když je Anetka ve školce,dneska už na ní čekaly kámošky za dveřma a pořád mě popoháněly…ale je to krásný když pak každá čapla Anetku za ruku a už si šly pro kočárky a šly si hrát na maminky!!!!! mě to tak dojímá… :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
10.9.07 08:46

Oni si zvyknou na hamání,Péťa taky ze začátku měl problém sníst půlku malé skleničky a teď už sní skoro celou velkou skleničku!!! :D Anetka to předevčírem ochutnala a jak mazala to vyplivnout do ubrousku,prý to není dobré a nechápe jak jsme jí mohli něčím tak nedobrým krmit!!!! :D Já nevím,ale mě to chutná a chutnalo i za Anetky,vždycky jsem to dojídala!!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
10.9.07 09:09

Bré ránko,

tak konečně se můžu po delší době opět aktivně zapojit. Doufám, že máte radost :-) .

Rýmy, moučnivky a bolení všeho možného pryč! My jsme naštěstí v pohodě, Vojta přestál první záchvěv zimy na jedničku.

Luci určitě ho může bolet bříško po mrkvičce. Je to pro jeho trávicí systém strašná změna. Vojta teď prdí jak z kanónu a bobky jsou tuhý jak broky :roll: . Prostě si na to musí nejdřív zvyknout :wink: . A do ručníku se mi Vojta v pohodě vejde, jestli ty nemáš doma obříka :lol: .

A ještě vám musím napsat, jak jsem stará, tak jsem blbá. Představte si, že jsem zapomněla ráno Vojtu nakrmit :oops: . Dala jsem ho na deku a on hned začal brečet. Tak si ještě říkám, že mě teda čeká dneska den, když kňourá hned od rána :lol: . Že nejedl mě napadlo asi až za půl hodiny :oops: . Snad mi z toho nezhubne :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
10.9.07 09:17

Hm tak to vypadá, že se moc nezapojím, strašně nám blbne net :twisted: . Chvilku jde, pak zase ne…co s tím krámem zase je?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
10.9.07 09:31

Mah … taky jsem jednou resila, co ze je tak protivnej, a ono hladovej. Sly nam hodiny o hodku jinak, tak sem si rikala, ze ma jeste cas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí