Poradna duly
Jana Čurdová
Jani díky za radu, zkusím to. Kdyby nešlo, ozvu se.
Mah - nejspíš máš pravdu, dám vědět, až bude prso okousaný ![]()
Jo, jelikož jsem po dlouhý době koukla na stránky mimiunor, zjistila jsem teprv, že neznám heslo. Poradíte??
Žanet , není co závidět
Vždycky je to něco za něco. Gio se to naučí… My to umíme, ale za cenu toho, že jsou kluci od narození dokrmováni a ve finále taky krmeni MM z láhve. Určitě nic neděláš špatně. Uvidíš, to se zlepší
.
S tím špiněním … teď nic a o to víc mě to stresuje. V pátek frčím k doktorovi. Je tady jen 1× za týden ![]()
Štiko , noční krmení je už podle mě u takhle velkých dětí zvyk. My jsme s tím taky bojovali… já jsem je v noci ještě kojila… pak už jsme sice vstávali, ale dali jen dudlíka nebo cucnout čaje… až z toho bylo jedno kojení a nakonec nic. Večer dostanou mezi půl sedmou a sedmou mlíko a pak ráno mezi šestou a půl sedmou mlíko. A v noci jen když je vedro, tak trošku čaje. Trvalo to pár nocí kdy si častěji pofňukali, ale teď už evidentně hlad v noci nemají.
Jo a čajík taky uvaříme večer a na noc ho šoupnu na topení
![]()
Lucci , kluci začli s příkrmy kadit úplně jinak. Mají bobky i když se snažím dávám ovoce jako broskve a tak… Může mu chvilku trvat než si na tu stravu zvykne.
Jéééé Mah !!! Já jsem si říkala, že jsi tady dlouho nebyla!!! Ráda tě tu zase vidím!
Matessko , Nellča je teda číslo
a děda taky
A s tím spánkem tak dlouho asi čekat nebudu… myslím, že začneme dřív, možná to zkusíme kolem osmi měsíců. Kluci se taky budí ze zvyku… stačí dát dudlík a jdu pryč a je ticho.
Fusak emitex - máme a doufám, že letos zase využijeme… ostatně nový kočár už je v chodbě (ještě jsem ho neviděla, protože je v krabici a čekám na manžu
), ale jsem strááášně zvědavá… kde je holomek jeden… ![]()
Luci a šla bych do něj i bez nánožníku!
Baru , gratulace k zubákovi!!!
Aliku, Tiko … jé vzpomínám na koleje na Jarově
To je kousek…
Lu, odkaz na slovo se dělá takhle.
tady to slovo, na který má být odkaz - rozumíš?
Lucci, takhle nějak to vypadá.
Tak jsme zpátky ze školky a z procházky.Jako obvykle jsme zmokli,ale mě to neva,páč jsem si cestou koupila kabát,Týnce tepláky a Davisovi bryndáky ![]()
Majdi ahooooj,vítej doma
Tak a ted jdu dočíst,co jste řešily
Stiko ty mušky myslíš takový ty drobounký,co jdou i na přezrálý ovoce
Já jsem někde četla,že nejlepší mucholapka na ně je dát do misky něco přezrálého,zadělat to papírem,do něj propíchat dírky a ony tam prý vlezou a zpátky se už nedostanou.Ale nezkoušela jsem to ![]()
Mak , dávám do sklenice rozkrojený citron a na to ten papír s dírkama a funguje to.
Baru , gratulace k zoubečku na masíčko.
Tak Lucinka dneska k obědu doslova zdudala z té plastové lžičky asi deset lžiček mrkvičky, pak už jí asi došla trpělivost, že pomalu nabírám a už nechtěla ![]()
bryndáky jsem dnesks koupila takové gumové,takže je nebudu muset furt prát ![]()
Byla jsem v galerce, dětičky rostou do krásy, to je úžasný!!! Něco jsem přihodila od nás.
Mah , fasáda skoro hotová a tam, co ještě dělaj, naštěstí nevidim ani neslyšim.
Vojtíšek je super frája, hele poslyš!
Aliku … chapu, zkusim
Tady budeme v sobotu slavit kamaradky svatbu. ![]()
Funguje to.
![]()
Ahoj etety,
tak já jsem taky zpátky z 2-týdenního výletu.
Bylo to super, drandili jsme po Krkonoších, občas ve sporťáku, občas v šátku a bylo to úžasný. Ještě teda nesedíme, ani moc nelezeme, ale už se mele na všechny strany, tak snad je to otázka času. Fotky taky nějaký dodám, to je jasný.
Majda , .....kdo to je, holky?
Teto, zítra na nás po plavču pěkně počkej, jo? Budeme hned v závěsu. A pak si dáme do nosa a ty na mě už zdáli řvi, jak nám to s Johnym sluší. ![]()
Příkrmy , tak jsem na pěti posledních stranách četla, že už asi skoro každý přikrmuje, co? Je tu ještě někdo, kdo ne?
My jsme dnes byli u MUDr a máme začít i s ovocem a pak i na odpolední sváču s bílým jogurtem. Prďola zatím jí díky bohu vše, tak snad mu to vydrží. A u nás kontrola v 6 mšsících nebyla, MUDr byla prč, pak já v Krkonoších, tak jsme byli až dnes a malej měří 70 cm a váží 7900g , takže taky nejsme žádní obříci.
Fotky v galerce jsou úžasný, všechny mimi jsou krásný.
Na sraz samo taky přifrčíme, s Majdovic hvězdama. ![]()
Ahojte
,
nemám Vás dočtené,tak jdu na to,jen jsem postřehla,že se objevily ztracené dušičky
Majda a Cup ,holky vítejte zpět ![]()
Tak drahý koupe,tak Vás jdu přelouskat…
Jo a Jejiku ,
přišel spací pytel - je úžasný
Jsem nadšená,doufám,že se tam bude Lukáškovi dobře chrupkat
Vyprala jsem ho,tak zítra prubnem..