Poradna duly
Jana Čurdová
Jo jinak svarovi se zase pritizilo a nasli mu neco v krvi, prej to mozna nebude kliste, ale nejaka exoticka nemoc co prenasej komari, dneska jde na odber kostni drene chudak ![]()
Pet ted jsem zjistila, ze ja prepinam klavesnici dole na liste. TAky to tam urcite mas tu ikonku s EN nebo CS
Mahony píše:
Tiko to je děs. A Vojta si taky hraje na zemi, má sice deku ale každou chvilku se z ní odvalí na plovoučku
. A opravdu to je jen z nachlazení??? Selhání ledvin z nachlazení je docela silná káva
.
No takle mi kolega rikal,kdyz jsem pred pulhodkou volala do prace. Vcera jim delali vysetreni a vyptavali se na vse mozne a jako jedinou pricinu oznacili to, ze prochladla. Protoze pry holciciky jsou na to jeste vic nachylne. Ovsem otazka je do jake miry je jejich Verunka odolna vseobecne,ale ted si na to budu davat mnohem vetsi pozor, taky me to dost zarazilo .
Tiko tak hlavně ať je holčička v pořádku ![]()
Stiko totéž přeju švárovi ![]()
Mah hele,mě jsi náhodou taky chyběla ![]()
Lišti dala jsem ti po 100letech
do galerky pár fotek z toho ateliéru.
Tiko , tomu nachlazení docela věřím. Já se snažím kluky udržet v obýváku na koberci, ale už mi zdrhají do jídelny kde je plovoučka a dál kde je dlažba
A protože mají v pokojíčku jen plovoučku, budem kupovat právě kvůli tomu chladnu koberec. Loni jsem tady měla synovce (měl 11 měsíců) a jak furt lozil po té zemi a dlažbě, tak pak z toho prcek marodil
Ono se to nezdá, ale zkus si lozit chvíli rukama po zemi a uvidíš, jak tě budou studit ruce … a oni tak lezou celý den ![]()
Nazdarek,
no hned takove zpravy po ranu .. a jeste o ledvinach - bojim bojim.
je fakt od od zeme strasne moc tahne
Jdu ji zatopit ![]()
PET: no tak zahada vyresena vid ? ![]()
jinak nic nevim - TRADICNE ![]()
Jezismarja JEJE , Nellinka nema 80cm
Jestli jsem to nekdy psala, tak jsem se asi prepsala
My byly min. ctvrtek v poradne, takze mela necelych 7mesicu a vazi 8,48kg a meri 74cm! Ona sice byla dlouhatanska, ale ted uz roste pomaleji a je tak zhruba stejna jako ty vase slecny.
Jdu pokracovat v docitani…
MaK to je nádhera!!!!! Máš moc krásné děti!!!!!!!
Děkuji jsi hodná!!!!!!
MaH no psala…
na kočárek byl na reklamaci tři týdny a ve finále mi krom zasouvací rukojeti nic neuznali!!!! Ale košíček mi vyměnili zadarmo za nový,přední kolečko promazali,rukojeť opravili,ale protože paní neposlala prý s podvozkem sportovní nástvabu (i když já jsem dávala kočárek komplet a jí v Libfinu říkali,že stačí poslat jen podvozek) tak nemohli posoudit jízdní vlastnosti mnou popisované…čili tam byl tři týdny k prdu a vozím ho od sebe. Ale třeba teď když je tak hnusně bych ho o to raději vozila natočeného k sobě!!! ![]()
Jinak jsem ráda,že jsi zase mezi námi!!! ![]()
Štiko tak já se přiznám,věděla jsem že scháněli někoho podobného jménu Bajaja a věděla jsem že je to Lábus ale nevzpomněla jsem si na přesné jméno,tak jsem samozřejmě vytáhla dvd a mrkla jsem na to a byl to bachacha!!! ![]()
Cupoušku ty stará vojno,jupíííííííííííí konečně jsi zabloudila zase mezi nás!!!! už mi chyběli tvoje postřehy!!!!
Moc Vám to s manžou a malým slušákuje!!! ![]()
Tiko to je mazec,naštěstí já topím a všude máme koberce!!!
Ale koukam, ze stejne zustane nejdelsi, lec ty budes muset prepsat ty nejtezsi a vyskrtnout…ted nevim koho…mozna tvoji Terezku? Haha, kys-kys ![]()
Matessko, tehda kdyz si to napsala, tak jsem se te ptala asi dvakrat, zda to je pravda, bo jsem ti neverila, ze ma 80 a 2× si mi to potvrdila.
A to je statistika v 6M ne v 7..takze nevyskrtnu, i kdyz by mi to nevadilo ![]()
Jeje, tak to jdu teda najit
Protoze to jsem teda musela byt nejaka zfetovana
My fakt byly v poradne az min. ctvrtek a predtim to bylo mesic a pul zpatky, prze Dr. mela dovolenou. ![]()
a nemyslela jsem treba, ze uz davno nosi obleceni cislo 80? No ted uz i 86-92, prze nam to nejak nesedi, mala je oproti tomu cislovani dlouha, ale hubena…
Matessko, asi sme si vazne tehda nerozumnely.
Uvadela si kilogramy a tech 80cm s tim ze si myslela trebas ze nosi vel. 80. a ja se te ptala, zda opravdu ma tech 80 a tys mi to dvakrat potvrdila. a kazda jsme pritom mluvily o necem jinem ![]()
To je jedno, tak mi kdyz tak napis, kolik mela tedy pred tim mesicem a pul ![]()
MaK - super fotky, že je to paráda, ty dvě děcka, jak nezlobí
.