Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3504
11.9.07 07:08

Dobré ránko,

Jeje, Ali, statistiky super!

Žanet , pořád přemýšlím nad těma švestkama :roll: Myslíš, že když rozmixuju normální sušené švestky, že to bude totéž? Mohla bys mi kouknout na to vaše balení jestli jsou to jenom švestky, nebo je to smíchané s něčím jiným? A nevíte někdo, jestli jsou u nás koupené sušené švestky vhodné pro mimča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
11.9.07 07:37

Zuzi … suseny svestky bych dala tak max. BIO, jiny ne. Ale pordavaji se svestkove presnidavky, to nechces?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
11.9.07 07:52

Dobré ránko :D ,
naše pricnátko ještě vyspává…vidíte,to mi připomíná :arrow: nevíte někdo,jak se jmenoval ten spavý princ z pohádky :?: Nevím,o jakou pohádku ale jde… Ali a Jeje myslí,že o „Princové jsou na draka“…pátrali jsme kdysi nad jménem a nevíme :nevim:

A ještě jeden dotaz,takový poněkud techničtější :wink: jak se prosím přepíná klávesnice na jiné písmo :?: Myslím tím,když chci napsat tyto závorky :arrow: [ ] :arrow: nejdou mi psát a nevím,jak se to přepíná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 08:03

Cau Pet, vzdyt ty zavorky pises :lol:
jojo je to z princove jsou na draka, hral ho Labus, ale ted nevim jmeno, nebyl to Baldachyn? fakt nevim
Predstavte si, ze ta nase potvorajzna, kdyz je na dece a nemuze dosahnout na vzdalenou hracku, kterou tam dame at za ni popoleze, tak si normalne nahrabe tu deku pod sebe az je ta hracka u ni, no je vynalezava :lol:

Pet neco pro tebe

http://www.ceskatelevize.cz/…aka-dvd.html

mas to i s karaoke :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.9.07 08:10

Dobré ránko,

tak dneska je Týnka poprvé celé dopoledne ve školce,doufám,že to zmákne,tak strašně se těšila,kočička moje :srdce:

Ali a Jeje díky za statistiky,jste šikulky :huban:

Lu no,jo,Davis to dohnal na váze i za ty nejlehčí mimča asi :lol: .A změřit ho na délku byl celkem oříšek,páč mu s těma kejtiskama nejdou pořádně natáhnout nohy :roll: :-)

Zuzi švestky bych dala spíš jako přesnídávku nebo šťávu,sušený Bio,ty normoš jsou sířený nebo co

Princové jsou na draka tam žádný spavý princ nebyl,ne :nevim: ?Ale ani teda nevim o žádný pohádce,kde by byl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.9.07 08:11

A joooo,tak ten tam je :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.9.07 08:26

Ahojte,
tak mam pocit ze Ivca se nejak tajne s Kuldou domluvila, protoze od pulnoci jsme prosim nespalyv kuse vic jak tricet minut :evil: za to ted,kdyz jsme mely jit ven to vidim blede, neb uz knikala, tak jsem ji dala do postylky a mozna usne.

Jo a hracku si Ivca taky posouva ,pokud ma na cem,obcas se snazi hrabat i na parketach a linu, ale to ji nejak nejde :lol:

Pet myslim, ze Ctr Alt a levy nebo pravy shift-podle toho na jakou klavesnici mas prepnuto ted. Ale jen myslim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.9.07 08:30

TAky jeste Jeje a ALi - dekujem za seznamek, pekny.

MaK tak at se princezne ve skolce libi. Aspon budes mit vic casu,vid?

Lucci -gratulace k nadhermne noci, to je po dnesku bleda zavist :)

A svestky,no radeji bych asi taky dala presnidavku, nebo stavicku. Nebo povarila z vlastnich zdroju a mixla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.9.07 08:33

No bezva uz spi, to zas ze mne budou mit v praci radost, ze se musi schuze posunout. Ale dite se proste budit nesmi, ze? :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
11.9.07 08:36

Petisko ten princ tam je jmenuje se BACHACHA A HRAJE HO lÁBUS!!!! :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 09:10

A jo Listi, ty jsi genius :) , byl tam bajojo, banene, a bachacha ze jo? Oni vlastne chteli ty prince co zacinaji na ba, jako bajaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.9.07 09:11

Holky nechci strasit, ale radeji vam to sem napisu, prece jen uz je chladno a ne vsude se uz topi. Kolega z prace ma o dva tydny starsi holcicku,nez je Iva a od vcera je s maminkou v nemocnici, protoze ma selhani ledvin. A doktory vyrcena pricina - nachalezni. Kolega rikal, ze se u nich doma moc netopi a mala se plazi po zemi a tak, takze predpoklada, ze je to z domova.
Tak jen, abysme si davaly pozor. Je to smutne,kdyz takto maly tvorecek pak musi byt na pristojich :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 09:13

Tiko to je deny, chuderka
Listi priznej se, ze ty mas doma DVD ty pohadky?
Jinak mama sla s malou ven a ja jdu gruntovat, spat nejak nemuzu kdyz vim jekej tu mam bordel a co vsechno musim a pri svetle neusnu, tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
11.9.07 09:15

Ahoj :-) ,

teda vy jste toho naklábosily, zrovna když nám nejde internet :pocitac: . Snad se mi to dneska konečně podaří odeslat…

Včera byl koukám plavací den, my byli taky a bylo to super! Jsem z toho nadšená a Vojtu to děsně baví. Dokonce se už včera (při své 2. hodině) ponořil celý pod vodu! Sice koukal trošku vyplašeně a ustál to bez řevu :wink: .

Terko - jsou 2 možnosti…buďto to ta ženská myslela ze srandy nebo je to slepice :-P . Vojta taky chvilku nepoleží (co by taky ležel, vždyť to dělal až do teď a konečně umí něco jiného), mezi 4 klidnýma holčičkama byl jak loupežník a dle slov instruktorky je to všudybýlek :lol: . O žádném nezvladatelném dítěti nebyla ani řeč.

Cupi nazdárek! Tak co, nezmrzli jste tam? My byli týden v Krušných horách a trošku jsem zapadli sněhem :lol: . Jo a já mám spací pytel, který má zip zepředu. Vojta v něm spí už 5 měsíců a je super. Z boku jsou sice švy, ale měkoučké a Vojtovi ve spaní na boku rozhodně nevadí :wink: .

Zuzi - to jsem ráda, že jsem aspoň někomu chyběla :wink: . Kočárek vypadá krásně, tak ať se s ním dobře jezdí a klukům se v něm líbí!

Pet - klávesnice se přepíná Alt + Shift

Lišti - jak jste vlastně dopadli s kočárkem??? Asi jsi to tu už psala, ale já jsem trošku mimo a zrovna tohle mě moc zajímá :oops: .

Jeje, Hlavi - díky za statistiky! Jste šikulky. Vojta se pěkně propracovává dopředu, už předehnal i Lukáška od Peti a ten měl zpočátku pěkný náskok :D . Žádný drobeček už to prostě není.

A víc opět nevím, mám nějak krátkou paměť či co :oops: .

Jdu se pokusit o odeslání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
11.9.07 09:18

Tiko to je děs 8O . A Vojta si taky hraje na zemi, má sice deku ale každou chvilku se z ní odvalí na plovoučku :? . A opravdu to je jen z nachlazení??? Selhání ledvin z nachlazení je docela silná káva :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí