Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
Jeje, Ali, statistiky super!
Žanet , pořád přemýšlím nad těma švestkama
Myslíš, že když rozmixuju normální sušené švestky, že to bude totéž? Mohla bys mi kouknout na to vaše balení jestli jsou to jenom švestky, nebo je to smíchané s něčím jiným? A nevíte někdo, jestli jsou u nás koupené sušené švestky vhodné pro mimča?
Zuzi … suseny svestky bych dala tak max. BIO, jiny ne. Ale pordavaji se svestkove presnidavky, to nechces?
Dobré ránko
,
naše pricnátko ještě vyspává…vidíte,to mi připomíná
nevíte někdo,jak se jmenoval ten spavý princ z pohádky
Nevím,o jakou pohádku ale jde… Ali a Jeje myslí,že o „Princové jsou na draka“…pátrali jsme kdysi nad jménem a nevíme ![]()
A ještě jeden dotaz,takový poněkud techničtější
jak se prosím přepíná klávesnice na jiné písmo
Myslím tím,když chci napsat tyto závorky
[ ]
nejdou mi psát a nevím,jak se to přepíná ![]()
Cau Pet, vzdyt ty zavorky pises ![]()
jojo je to z princove jsou na draka, hral ho Labus, ale ted nevim jmeno, nebyl to Baldachyn? fakt nevim
Predstavte si, ze ta nase potvorajzna, kdyz je na dece a nemuze dosahnout na vzdalenou hracku, kterou tam dame at za ni popoleze, tak si normalne nahrabe tu deku pod sebe az je ta hracka u ni, no je vynalezava ![]()
Pet neco pro tebe
http://www.ceskatelevize.cz/…aka-dvd.html
mas to i s karaoke ![]()
Dobré ránko,
tak dneska je Týnka poprvé celé dopoledne ve školce,doufám,že to zmákne,tak strašně se těšila,kočička moje ![]()
Ali a Jeje díky za statistiky,jste šikulky ![]()
Lu no,jo,Davis to dohnal na váze i za ty nejlehčí mimča asi
.A změřit ho na délku byl celkem oříšek,páč mu s těma kejtiskama nejdou pořádně natáhnout nohy
![]()
Zuzi švestky bych dala spíš jako přesnídávku nebo šťávu,sušený Bio,ty normoš jsou sířený nebo co
Princové jsou na draka tam žádný spavý princ nebyl,ne
?Ale ani teda nevim o žádný pohádce,kde by byl ![]()
Ahojte,
tak mam pocit ze Ivca se nejak tajne s Kuldou domluvila, protoze od pulnoci jsme prosim nespalyv kuse vic jak tricet minut
za to ted,kdyz jsme mely jit ven to vidim blede, neb uz knikala, tak jsem ji dala do postylky a mozna usne.
Jo a hracku si Ivca taky posouva ,pokud ma na cem,obcas se snazi hrabat i na parketach a linu, ale to ji nejak nejde ![]()
Pet myslim, ze Ctr Alt a levy nebo pravy shift-podle toho na jakou klavesnici mas prepnuto ted. Ale jen myslim:)
TAky jeste Jeje a ALi - dekujem za seznamek, pekny.
MaK tak at se princezne ve skolce libi. Aspon budes mit vic casu,vid?
Lucci -gratulace k nadhermne noci, to je po dnesku bleda zavist ![]()
A svestky,no radeji bych asi taky dala presnidavku, nebo stavicku. Nebo povarila z vlastnich zdroju a mixla.
No bezva uz spi, to zas ze mne budou mit v praci radost, ze se musi schuze posunout. Ale dite se proste budit nesmi, ze?
![]()
Petisko ten princ tam je jmenuje se BACHACHA A HRAJE HO lÁBUS!!!!
![]()
A jo Listi, ty jsi genius
, byl tam bajojo, banene, a bachacha ze jo? Oni vlastne chteli ty prince co zacinaji na ba, jako bajaja
Holky nechci strasit, ale radeji vam to sem napisu, prece jen uz je chladno a ne vsude se uz topi. Kolega z prace ma o dva tydny starsi holcicku,nez je Iva a od vcera je s maminkou v nemocnici, protoze ma selhani ledvin. A doktory vyrcena pricina - nachalezni. Kolega rikal, ze se u nich doma moc netopi a mala se plazi po zemi a tak, takze predpoklada, ze je to z domova.
Tak jen, abysme si davaly pozor. Je to smutne,kdyz takto maly tvorecek pak musi byt na pristojich ![]()
Tiko to je deny, chuderka
Listi priznej se, ze ty mas doma DVD ty pohadky?
Jinak mama sla s malou ven a ja jdu gruntovat, spat nejak nemuzu kdyz vim jekej tu mam bordel a co vsechno musim a pri svetle neusnu, tak pa
Ahoj
,
teda vy jste toho naklábosily, zrovna když nám nejde internet
. Snad se mi to dneska konečně podaří odeslat…
Včera byl koukám plavací den, my byli taky a bylo to super! Jsem z toho nadšená a Vojtu to děsně baví. Dokonce se už včera (při své 2. hodině) ponořil celý pod vodu! Sice koukal trošku vyplašeně a ustál to bez řevu
.
Terko - jsou 2 možnosti…buďto to ta ženská myslela ze srandy nebo je to slepice
. Vojta taky chvilku nepoleží (co by taky ležel, vždyť to dělal až do teď a konečně umí něco jiného), mezi 4 klidnýma holčičkama byl jak loupežník a dle slov instruktorky je to všudybýlek
. O žádném nezvladatelném dítěti nebyla ani řeč.
Cupi nazdárek! Tak co, nezmrzli jste tam? My byli týden v Krušných horách a trošku jsem zapadli sněhem
. Jo a já mám spací pytel, který má zip zepředu. Vojta v něm spí už 5 měsíců a je super. Z boku jsou sice švy, ale měkoučké a Vojtovi ve spaní na boku rozhodně nevadí
.
Zuzi - to jsem ráda, že jsem aspoň někomu chyběla
. Kočárek vypadá krásně, tak ať se s ním dobře jezdí a klukům se v něm líbí!
Pet - klávesnice se přepíná Alt + Shift
Lišti - jak jste vlastně dopadli s kočárkem??? Asi jsi to tu už psala, ale já jsem trošku mimo a zrovna tohle mě moc zajímá
.
Jeje, Hlavi - díky za statistiky! Jste šikulky. Vojta se pěkně propracovává dopředu, už předehnal i Lukáška od Peti a ten měl zpočátku pěkný náskok
. Žádný drobeček už to prostě není.
A víc opět nevím, mám nějak krátkou paměť či co
.
Jdu se pokusit o odeslání…
Tiko to je děs
. A Vojta si taky hraje na zemi, má sice deku ale každou chvilku se z ní odvalí na plovoučku
. A opravdu to je jen z nachlazení??? Selhání ledvin z nachlazení je docela silná káva
.