Poradna duly
Jana Čurdová
MaK souhrnem zde - fotky deticek z atelieru jsou prenadherne,opravdu. Teda vlastne ne ty fotky, ale ty deticky na fotkach, tak, ted je to opravdu.
ZUZI - na JAROV chodim casto kocarkovat, da se tam od nas jet hezkou prochajdou skrze park Pece. Teda jestli jsi byla na koleji v tech postrannich baraccich. Na rusnou Konevovu samosebou nejezdime ![]()
Tiko , no my jsme byli kousek dál, myslím, že se to jmenovalo (zastávka tramvaje) „Chmelnice“ a po pravé straně je barevný věžák. Já jsem tomu vždycky říkala „papouškárna“ ![]()
Matessa píše:
VÁHA v 6.mesicich - 7,82. Zmerit si ji musim sama, ale to az zitra
A mam to. 10.srpna, strana 1941 ![]()
Ale Jeje , snad to nevyznelo, ze jsem te nejak zprdla!!! Ja to sem davam proto, abyste si o me nemyslely, ze tady neco nalzu a pak si to ani nepamatuju
Tak se nezlob
![]()
Jdu varit Nellince obidek, dokud spinka ![]()
Matessko, to neni ono, co jsem myslela. Ale hledat to vazne nebudu.
To je v poho
Holky, videly jste nektera ten serial Hrabenky? Ja se na to nemuzu divat
Ta kamera je strasna, tohle me vzdycky dokaze vytocit
To snad natacel nekdo mobilem, nebo co??? To same bylo tenkrat, kdyz Nova tocila nove dily Mista nahore… Misto v zivote se to jmenovalo, to jsem taky nemohla ani cut
Slepa roztrepana babicka s Alzheimerem by to natocila lip!!! (pardon
omlouvam se nemocnym starym lidem
)
Ahoj holky,
vidím, že Betka vyhrála kategorii nejtěžší slečna, teď je to zatím dobré, ale doufám, že to tak nebude i za deset let
![]()
Zuzi -moc pěkný kočárek, kluci budou určitě nadšení. Doufám, že dáš vědět, až budeš v Ostravě, ať ho vidím i v reálu
.A jinak Jarov-úplně na mě padla melancholie, byly doby, kdy jsen tam byla poměrně často
.To už je tak dávno..............
Terko buď v klidu, když jsme byly poprvé na plavání ve vaně, tak jsem se dozvěděla, že mám extrémně vzdorovité dítě, ale to spíš bylo tím, že instruktorku Betka neznala a nechtěla dělat ty divné cviky. To fakt miluju, tyhle rychlé soudy ![]()
Lepek -chtěla jsem se zeptat, od kdy se může? Mám pocit, že co chytrá kniha, to jiný měsíc ![]()
Matessko mám stejný pocit, navíc je tam tragická i hudba, prostě pondělní Letiště to jistí ![]()
Nolen, ja mam za to, ze lepek se muze dat po 6. mesici, kdy jsou uz streva na to pripraveny. Ja uz mam kasi s lepkem, ktera je od ukonceneho 6. mesice.
Muzu dat do polivcicky pro malou i houbu? To asi ne, co. Ta se tezko travi a obsahuje ty tox. latky ci co… Chjo, kdyz ja bych ji tam tak neco noveho dala, uz vsechno mela…
Lepek … je myslim min. od 8.mes, lepsi i pozdeji, ja se budu snazit az od roka. I kdyz nektere vyrobky ho samo obsahuji i driv.
Hrabenky … mi nevadi, ale videla jsem lepsi serialy. ![]()
Matess … taky si to pamatuju, Jeje mysli miru, ne vahu. Davala jsi sem ze Nell meri tech 80 a vsem nam to prislo hodne, ale tys to potvrdila, ze fakt jo, ze je to cara.
ahojky
Honzíkovy míry v 6.měsících - 7,88 kg a 68 cm.
Ještě jsem něco chtěla a nevím co, ach jo asi si to budu muset psát.
Jeje - díky za odkazy na světla. Mě se líbí i ptáčci i tužky, tak Ti asi neporadím ![]()
Holky, ja nevim, ja si ted pripadam jak debil. Doufam, ze jsme treba fakt mluvily jedna o voze a druha o koze
Pamatuju si, ze kdysi jste rikaly, jak je Nellinka dlouha, to vim, pac fakt byla, byla ze vsech nejdelsi, ale to bylo v dobe, kdy vase dety merily kolem 60cm a Nellinka mel necelych 70! Ale pak me uklidnilo, ze Davidek od Nane byl na tom stejne! Tak tohle si pamatuju. Ale Jeje ma ted v tech statistikach vahu z 6.mesice (tech 7,82 a 80cm), coz nevychazi. My se o te „dlouhosti“ Nellinky bavily uz tak ve 3 mesicich…
Ja nejsem keckaaaa, pomoc ![]()
A to jsem si kvuli tomu i prohledavala svoje prispevky v infu o uzivateli ![]()
matesko koukam na metrik, vsechno nej nelince k sedmi mesicum ![]()
Matesko ,
jestli Tě to uklidní,tak já si pamatuju to,co píšeš Ty…o 80 cm vůbec nevím,že bys psala…ale tu délku Nellinky si pamatuju,že se řešila už hodně dávno ![]()
Já stojím při Tobě ![]()
Jinak co se týče těch studených podlah
na koberci taky není úplně vedro
Bacha
Ona ta zem je bezpečná,že mimi nemůže spadnout,ale zase na to nachlazení je zrádná ![]()
Pochopitelně je plovoučka,lino a především dlažba studenější ![]()
No,chce to na ty prcky dávat majzla…
Jo a já mám taky jiné míry,ale předpokládám,že je to proto,že jsme nebyli na KO přesně v půlroce a tak to Jejik nějak zprůměrovala,takže to vlastně souhlasí ![]()
No,tak to byl opravdu plodný výplod ![]()