Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
11.9.07 10:19

MaK souhrnem zde - fotky deticek z atelieru jsou prenadherne,opravdu. Teda vlastne ne ty fotky, ale ty deticky na fotkach, tak, ted je to opravdu.

ZUZI - na JAROV chodim casto kocarkovat, da se tam od nas jet hezkou prochajdou skrze park Pece. Teda jestli jsi byla na koleji v tech postrannich baraccich. Na rusnou Konevovu samosebou nejezdime 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
11.9.07 10:31

Tiko , no my jsme byli kousek dál, myslím, že se to jmenovalo (zastávka tramvaje) „Chmelnice“ a po pravé straně je barevný věžák. Já jsem tomu vždycky říkala „papouškárna“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
11.9.07 10:34
Matessa píše:
VÁHA v 6.mesicich - 7,82. Zmerit si ji musim sama, ale to az zitra

A mam to. 10.srpna, strana 1941 :D

Ale Jeje , snad to nevyznelo, ze jsem te nejak zprdla!!! Ja to sem davam proto, abyste si o me nemyslely, ze tady neco nalzu a pak si to ani nepamatuju :! Tak se nezlob :wink: :srdce:

Jdu varit Nellince obidek, dokud spinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.9.07 10:38

Matessko, to neni ono, co jsem myslela. Ale hledat to vazne nebudu.
To je v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
11.9.07 10:49

Holky, videly jste nektera ten serial Hrabenky? Ja se na to nemuzu divat :evil: Ta kamera je strasna, tohle me vzdycky dokaze vytocit :evil: To snad natacel nekdo mobilem, nebo co??? To same bylo tenkrat, kdyz Nova tocila nove dily Mista nahore… Misto v zivote se to jmenovalo, to jsem taky nemohla ani cut :evil: Slepa roztrepana babicka s Alzheimerem by to natocila lip!!! (pardon :oops: omlouvam se nemocnym starym lidem :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.9.07 11:00

Ahoj holky,
vidím, že Betka vyhrála kategorii nejtěžší slečna, teď je to zatím dobré, ale doufám, že to tak nebude i za deset let :lol: :lol:

Zuzi -moc pěkný kočárek, kluci budou určitě nadšení. Doufám, že dáš vědět, až budeš v Ostravě, ať ho vidím i v reálu :wink: .A jinak Jarov-úplně na mě padla melancholie, byly doby, kdy jsen tam byla poměrně často :-) .To už je tak dávno..............

Terko buď v klidu, když jsme byly poprvé na plavání ve vaně, tak jsem se dozvěděla, že mám extrémně vzdorovité dítě, ale to spíš bylo tím, že instruktorku Betka neznala a nechtěla dělat ty divné cviky. To fakt miluju, tyhle rychlé soudy :evil:

Lepek -chtěla jsem se zeptat, od kdy se může? Mám pocit, že co chytrá kniha, to jiný měsíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.9.07 11:02

Matessko mám stejný pocit, navíc je tam tragická i hudba, prostě pondělní Letiště to jistí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
11.9.07 11:13

Nolen, ja mam za to, ze lepek se muze dat po 6. mesici, kdy jsou uz streva na to pripraveny. Ja uz mam kasi s lepkem, ktera je od ukonceneho 6. mesice.

Muzu dat do polivcicky pro malou i houbu? To asi ne, co. Ta se tezko travi a obsahuje ty tox. latky ci co… Chjo, kdyz ja bych ji tam tak neco noveho dala, uz vsechno mela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
11.9.07 11:20

Lepek … je myslim min. od 8.mes, lepsi i pozdeji, ja se budu snazit az od roka. I kdyz nektere vyrobky ho samo obsahuji i driv.

Hrabenky … mi nevadi, ale videla jsem lepsi serialy. :wink:

Matess … taky si to pamatuju, Jeje mysli miru, ne vahu. Davala jsi sem ze Nell meri tech 80 a vsem nam to prislo hodne, ale tys to potvrdila, ze fakt jo, ze je to cara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
11.9.07 11:22

ahojky

Honzíkovy míry v 6.měsících - 7,88 kg a 68 cm.

Ještě jsem něco chtěla a nevím co, ach jo asi si to budu muset psát.

Jeje - díky za odkazy na světla. Mě se líbí i ptáčci i tužky, tak Ti asi neporadím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
11.9.07 12:05

Holky, ja nevim, ja si ted pripadam jak debil. Doufam, ze jsme treba fakt mluvily jedna o voze a druha o koze :cry: Pamatuju si, ze kdysi jste rikaly, jak je Nellinka dlouha, to vim, pac fakt byla, byla ze vsech nejdelsi, ale to bylo v dobe, kdy vase dety merily kolem 60cm a Nellinka mel necelych 70! Ale pak me uklidnilo, ze Davidek od Nane byl na tom stejne! Tak tohle si pamatuju. Ale Jeje ma ted v tech statistikach vahu z 6.mesice (tech 7,82 a 80cm), coz nevychazi. My se o te „dlouhosti“ Nellinky bavily uz tak ve 3 mesicich… :nevim: Ja nejsem keckaaaa, pomoc :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
11.9.07 12:07

A to jsem si kvuli tomu i prohledavala svoje prispevky v infu o uzivateli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 12:49

matesko koukam na metrik, vsechno nej nelince k sedmi mesicum :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
11.9.07 12:57

Matesko ,
jestli Tě to uklidní,tak já si pamatuju to,co píšeš Ty…o 80 cm vůbec nevím,že bys psala…ale tu délku Nellinky si pamatuju,že se řešila už hodně dávno :wink:
Já stojím při Tobě :-)

Jinak co se týče těch studených podlah :arrow: na koberci taky není úplně vedro :wink: Bacha :idea: Ona ta zem je bezpečná,že mimi nemůže spadnout,ale zase na to nachlazení je zrádná :roll:
Pochopitelně je plovoučka,lino a především dlažba studenější :?
No,chce to na ty prcky dávat majzla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
11.9.07 12:59

Jo a já mám taky jiné míry,ale předpokládám,že je to proto,že jsme nebyli na KO přesně v půlroce a tak to Jejik nějak zprůměrovala,takže to vlastně souhlasí :-)
No,tak to byl opravdu plodný výplod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital