Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
11.9.07 21:12

Koukáte na Všechnopárty???? J e tam nějaká feministka a mluví docela dobře!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063

Jsem trubka,souhlasím se Zuzikou ,samo :roll:

Pet tyjo,4 zuby??Super :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063

Já koukám na Růžovku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
11.9.07 21:14

MaK a já souhlasím pro změnu s tebou!!!! :D Je to hajzlík rozmazlenej,páč tohle se snad ani nedá svádět na pubertu!!!! Co na to tvoje ségra???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
11.9.07 21:15

Já si růžovku nahrávám!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
11.9.07 21:19

Ha to byla reklama,že jste tu na chviličku byly?!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.9.07 21:19

Já tu jsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
11.9.07 21:23

Zdravím všechny,nemáme nových zpráv…

Pet. to se bude Lukymu dobře kousat!

Jo vlastně jsem byla cvičit, dokonce mě to bavilo! Pa N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
11.9.07 21:24

Jo Nane - do bradavek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 21:26

segra to nijak neresi, nevim jestli vubec o tom vi.
Jsem ji napsala tohle

myslim ze je nefer nesnaset malou holcicku ktera je tu jen sedum mesicu a plivat na ni negativni energii. sama jsi posledne na mnisku na nas vyjela ze nejsi kaja ze jsi klara a nechces aby jsme ti tak rikali a tak jsme zmenili nazor a zacali ji tak rikat, jinak jsme to v planu nemeli, to sis mela rozmyslet. to ze jsi to zmenila nevime. Ona na to slysi a nebudu kvuli tobe to miminko blbnout a menit ji zase jmeno, to si nejak vyres. Nemusis na ni zarlit, je malinka a ty za chvili budes dospela a nebude te to vubec tizit a dostanes rozum. svěř se mamce a ona ti třeba nějak pomůže, ale určitě si mě ani strejdu nezískáš tím když budeš hnusná na naší holčičku, to jsem klidně ochotná přerušit k vůli tobě s vámi všechny osobní kontakty a to by asi rodiče mrzelo a nás taky, ale nechci aby byl někdo na moje dítě hnusnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
11.9.07 21:33

Štiko ,
myslím,že jsi ji to napsala dobře…se mnou by asi cloumal vztek - dítě nedítě a byla bych tvrdší,než bych vychladla… :oops: Já bych ji mohla naspat až druhý den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.9.07 21:46

No Stiko, to si to napsala jeste dobre.
Ja jsem horka hlava jako Pet :D Bych ji to napsala pekne z vostra!
Navic Karolinkam se bezne rika KAJO! Mnohem bezneji nez Klaram! To slysim prvne. Je to z prominutim pubertalni kravka!

Jo dneska jsem Terce koupila zateplene laclove manzestracky za 210 - coz je super. Akorat jsem sehnala jen ruzove. Ja chtela sede nebo hnede. Coz sede mely presne dle mych predstav, ale moje spolukocarnice je chtela tez a mely posledni :-( No tak jsem ji je prenechala, ale ted si rvu vlasy no :,-(
Takove krasne byly.. no snad jeste nejake dostanou.
No a na ten popud jeste beham po MMB zda nenarazim na neco a zabredla na original straneckach NEXTU a ja se snad uslintam! Proc je to sakra tak drahe ? :,-( Chjo..
No sem si postezovala a dju zase na MMB :D

Jooo PET: Moc gratuluji ke 4.zubakovi! Snad na chvili budete mit pokoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.9.07 21:47

Jo a udelalo se mi jecne zrvno na oku :,-( Bobo ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 21:54

Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.9.07 21:55

Dik holky,
ja jsem uplne vztekla, bych rozkousala pocitac, nana jedna. V nasi rodine je osum mirku a nikdo to neresi. prej to je neco jinyho ze to je prezdivka, at jde do haje. ona proste na malou zarli, ze uz neni rodine benjaminek a nejvic na myho manzu. je do nej zamilovana a vzdycky mu celou navstevu sedi na kline a visi na krku az me to vzdycky sralo a ted ma manza v naruci nebo na kline malou. jezis ja jsem vztekla, jsem zvedava co na to mama az prijde z toho carodejnickyho seminare.
Mi napsala tohle

no jasně 14 let mam tohle méno a přijde nějaký mimino a jee to všechno v …kopru! Najednou předtim,než se narodila,tak sem řikala,že nechci,aby se jmenovala tak jako já!A vy ste řikali,že jí budete řikal Kudla,nebo jak..Tak newim,co tady řikáš já nemůžu za to,že mi rodiče řikali kKája a vždycky sem byla Kája jenom já a ted sme dvě,ale jako promin to musíš pochopit,že sem naštvaná! Jako jo možná to potřebuju trochu vyřešit,ale prostě,když sem vám to řekla 10000 krát a ještě ste mi to líbily.O strejdu mi vůbec nejde stejně vás moc už nevidim,což mně docela mrzí.Vim,že je to jeho dcera ne nejsem blbá! Jo přiznávam to žárlim na ní!No a sem prostě žárlivej člověk no a co?Ale já to klidně přiznam.Tak žárlim no,protože se každej chová uplně jinak,celej muj život se změnil všechno v něm!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí