Poradna duly
Jana Čurdová
Kurňa kde jste všechny!!??? Pěkně na mě prdíte,víte to?????? chjoooo ![]()
Mates
já taky pavoukáče zabíjim sprejem a pak ho ještě přikreju zavař. sklenicí
a čekám na manžu,aby ho vyhodil ![]()
Pet taky jsem zvědavá na Lukyho koupačku ![]()
Lišti
,kam na ty vtipy chodíš ![]()
Lu díky,jdu na to ![]()
Ahojky,
tak jsme zpátky z prochajdy a už jsme i po obýdku. Dneska teda Lukys stávkoval, dostala jsem do něj tak polovinu toho co obvykle, ale určitě je to zubama… roste mu čtvrtý a pátý (druhá jednička nahoře a dvojka nahoře), a je protivný jak veš. O Danym ani nemluvím, tomu roste jednička (nebo obě?!) nahoře a jsou fakt kňoury ![]()
Matessko , a my vážíme 16,5 kg heč
![]()
Jo a na jména nemyslím, ale na miminko ano
, ale nesmím… to bychom nezvládli ![]()
Lucci , Daniel je moooc hezké jméno
![]()
Jé vám chodí samé pozvánky… se neptejte co přijde zítra mě
… já vám to řeknu, ale nechtějte vědět jak se mi to povedlo
.. no přijde mi Klinik Box (to je takový ten balíček z porodnice
)
Štičko , za mamku buď ráda! Já bych za dvouhodinový oddech (třeba jednou týdně) dala nevím co. A taťka na vás určo myslí, uteče to jako voda uvidíš. Z vlastní zkušenosti vím, že nejhořší jsou ty první noci… ale to zmáknete!!! Voláte si aspoň?
Pet , tak videa bych vám taky chtěla nějaká ukázat (zejména jak si ti dva lumpíci okusují hlavy
), ale kameru nemáme a telefon jsem teď reklamovala… a včera mi manža místo telefonu přivezl peníze (nestihli to v zákonné lhůtě)
, tak musím vybrat nový… protože ten starý krunkl co jsem si půjčila neumí nic ![]()
Lišti , tady svítí sluníčko ![]()
Ahoj vsem,mam chvilku ,tak rychle… ![]()
Vychova.....tak Adik se taky stava peknym zavislackem,nemusim chovat,ale chce a vyzaduje moji pozornost,rekla bych ze je to stejne jako pise Lucka
,takze v lehatku vydrzi a kouka na me kdyz varim ,nebo sedim u pc
,kdyz je to uz pro nej dlouhy ..zacne mrucet a dozadovat se presunu jinam,dam ho na deku a je klid,kdyz je ospalej( zatim jeste 2× denne spi,celkem dlouho) dam ho spat ,ale posledni dobou to na me zkousi a rev silenej
,nikdy jsem ho neuspavala ,jen jednou jsem ho vyndala a konejsila ,protoze manza spal po nocni a nechtela jsem aby ho malej vzbudil a normalne si to musel zapamatovat
,ale jsem tvrda a nevyndavam,ale chvilku u nej stojim a hladim po tvari a premlouvam ze si musi odpocinout
a zatim to pomaha,ale nevim jestli kdyz by rval hodne a dlouho jestli bych ho vydrzela nevyndat…asi ne ![]()
Jidlo.....stridam kupovany s domacim ale silene to teda leze do penez,dneska mel treba od Hippu s jehnecim masem a to stalo 32kc a on ji sni tu velkou naraz
,takze i varim,jinak by nas malej zrujnoval
,jo a jogurty davam vsechny co jsou se zivou kulturou a presnidavky ,dle naseho veku,jinak s tim pitim u nas porad stejny a krmitko bohuzel stale ignoruje
,ale verim ,ze jednou na to prijde ,ze to je namka a bude sosat
,takze davam cajik po lzicke,nebo vodu ,to se mu libi
,jeste ze sunar vypije sam
,no vcera ho vypil jen rano a protoze ho pak odmital a ja ho zase nechtela vylejvat ,tak jsem mu tam dala trochu kakaa a vychlastal to jak divej okamzite ![]()
Odpole.jedem k segre ,neter ma dneska rok
,takze zatim koncim a jdu povesit pradlo a vykonat takovy ty dalsi stereotypni blbiny ![]()
Mejte se krasne ,zatim pa ![]()
Pet.....krasne si LUKY hraje,jde mu hezky hopy hopy
,je to sikulka !!!!!!! Supr
Tesim se vecer na video ve vane.....sedatko jen tak mimochodem snad dorazi dnes,jsme jim vcera pohrozili ze ho teda nechcem,kdyz to tak trva a prej ze dnes ho mame,jsem zvedava
![]()
Hlavi taky jsem nadávala jak jim dlouho trvalo poslat to sedátko dovany!!!!
Jinak jsem minulý týden objednávala z Quelle a taky tady ještě nic není!!!! chjo.....
Teda tak jsem se rozhodla,že teda taky zveřejním naše domácí kino…ale nejdříve se musím nechat JeJe proškolit…a to o tom beruška ještě ani neví!!!! ![]()
Pet video je hezký,Luky je šikula ![]()
Ali jsou to mamiňáci,ti kluci,co
.Teda aspoň u Týnky si na tohle nepamatuju,ta vydržela strašně dlouho koukat,jak něco dělám a i se krásně zabavila sama
Lišti já to sedátko ještě nemám objednaný
.Tak jdu na to,jestli jim to teda dlouho trvá ![]()
Já teda zírám,že Vám to sedátko tak trvalo…už jsem psala Ali ,já ho objednala 19.7. a 20.7. mi ho poslali,další den bylo doma ![]()
No teda…nevím v čem to teď vázne ![]()
Musíme ven,Luky je dnes převelice milý a spal tak všehovšudy 30 minut
To dítě je aboslutně nevyzpytatelné
včera prochrupkal celý den a dnes zas nic…co tak zlatá střední,Luky…Ti nic neříká
![]()
Jsem normálně na prášky… teď jsem dělala díry na popruhy do těch fusaků a mě to přišlo tak líto
Úplně jsem u toho krvácela a každou díru jsem si rozmýšlela deset minut
. Já vím, že jsou užitečné, ale ty fusaky jsou tak krásné… a tolik škody
nedej bože, že bych to fikla vedle… ![]()
pet, ten je uzasnej jak dela houpy houpy a uz sedi hezky, to je takovej pusinek sladkej, no my furt lezime a jednu stranu uplne ignoruje
.
tatka nam pise sms rano a vecer a nekdy vola, ale pozde tak kolem jedenacty kdyz se vrati z more. vetsinou nic, bo ma mokry a zmrzly ruce a ja ho zahlcuju sms pres net
, prej dneska je tam vichrice a boure, tak ani nevyjeli na more a vcera je to malem prevrhlo a museli se schovat ve skalach, hlavne at se mu nic nestane, tfuj tfuj tfuj
Jo za mamku jsem rada, ale stve me ze ty jeji konicky jsou vzdycky na prvnim miste a bylo to tak i kdyz jsme byly deti, tak si to asi nejak nesu az do dospelosti.
dneska zase rikala ze ji boli hlava a ja na to, no tak aspon vecer nepujdes na jogu a budes taky jednou s nama a ona, no to prave naopak joga mi na to pomuze, to cisti energii, no jinou odpoved jsem ani necekala
tak jsem konecne nahrala, jak kaja papa, teda spis nepapa a mama to umi drzet sklenicku, lzicku a jeste jeji ruce
. bryndak je krasnej ale stejne mela celej overalek u krku od mrkvicky. Az se to nacte, tak vam to sem hodim, omlouvam se je to tri minuty, ale vychazi to za tu dobu na tri lzicky ![]()
zuziko, ja zase marne hledam fusak uz dva tejdny, vubec nevim kde je a to mame ten od emitexu s tim nanoznikem, boze snad jsme ho nedali do sklepa
![]()
Štiko , taky máme ty Emitexové… ale ty jsem si láskyplně dala do své postele
a celé léto jsem na nich spala ![]()
hm, tak ono to nejde, musim pockat na jeje, nebo se to plati? nevim