Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
12.9.07 21:51

Pet videa vsechna krasna. Opravdu a musim se pripojit ke Stice, ze mne hned zaujal Tvuj prizvuk a nemyslim to nijak spatne, opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
12.9.07 22:00

Tiko , tak ve tři před hotelem Olšanka to beru. Mám černý Jané Slalom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
12.9.07 22:01

Tiko,Teri,
děkuju :srdce:
A vůbec všem,kdo naše minivideo shlídne :wink:

Kurňa,baby,kde jste :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
12.9.07 22:04

Jo a příště budu u natáčení mlčet :-( :-( :-)
Bane,ale já měla ten samý pocit,když jsem slyšela mluvit Štiku :-) Úplná Pražanda :-) Tak každý máme to svoje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
12.9.07 22:10

Pet já jsem tu, ale už jdu spát…Video je prima, přízvuk nehodnotím! N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
12.9.07 22:14

No hura, tak jsem vas docetla :)
Mame se zacina rozjizdet ten obchudek, kazdy den aspon jedna koupe, tak delam co muzu :D
navic se nam zasekali terezciny stranky - nevim proc, takze jsem zridila novou placenou domenu, kde by se nic takoveho nemelo dit,ale musim to nejdriv dotvorit!

NO a par poznatku:
VIDEA PEt, uplne super!!! Jak krasne dela hopy hopy a ve vane jak se plazi :) Uplne to hltam, bo ja mam porad toho ležáčka :-) tak vidim ,co mne ceka :)

PRIZVUK pro mne neni cizi ani sticin prazsky ani petin moravsky bo tady v trebici se tak nejak mluvi smesici techto obou :D

LISTI manzela teda vubec nechapu. Auto by ti pujcit mohl nebo v nejlepsim pripade jet opravdu on!!! Proste bych mu to naridila a hotovo! kdyz ma cas na sebe, bude mit i na dceru!

MATESS tarantuli nezavidim a ja bych teda na to vubec nesahla! FUJ! Uplne mi leze mraz po zadech!

KALMETIZACE vam to prislo ty pozvanky az tedka??? my byli na tom ve 3 mesicich.

DM knizecka jo ja mam take uz druhou. podivam se na to co nevyuziji a dkyz tak take sem napisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.9.07 22:15

Aliku tak super ve tri tam, ja mam cervenou Inglesinu, ale netusim,zda neprijedu v satku. 8)

Pet ja se na Tveho Lukaska vzdy rada podivam. Doufam,ze si to nevemes nijak spatne, ale on ma tak krasnou tvar s jemnyma rysama,az holcici. Ale jako kluk vypada to jo :roll: To je zas veta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
12.9.07 22:16

Holky cucací váček je v aukci, kdo jste ho chtěl???
 http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
12.9.07 22:20

Tiko , tak se zítra budu těšit, na SZ jsem ti poslala muj telefon, kdyby se ti to treba nehodilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
12.9.07 22:20

Jo tak na to koukam na ty SLEVY Z DM jsou tam ruzne veci jako ty lahve, dudliky, hracky, knizecka, koustatka, chladitka, caj pro kojomatky, vlhcene ubrousky od johnsona, kojenecka vyziva HAMI, SUNAR. Takze to je k dispozici.
Pokud byste chtela nektera neco tak dejte vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
12.9.07 22:21

Pet krásný :lol: ,to je Plaváček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.9.07 22:28

Aliku diky za SZ, poslala jsem Ti take svuj mobil, kdyby treba neco a budu se tesit na zitra. A propou uz nikdo nema zitra cestu kolem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
12.9.07 22:35

Žižkov zítra - jo to by bylo prima, kdyby se ještě někdo přidal (hotel Olšanka, 15:00) :-)

Tiko taky děkuju za SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
12.9.07 22:46

Ja cestu kolem nemám :( Želbohu…

Holky ,
děkuju Vám za video :srdce: Lukajs je láska moja veliká,ale dneska je to takové tiché (z jeho strany :-) ),neměl svůj den..
Mám takové podezření,že nám roste další zub :( Něco se tam pod dásinkem dole tlačí…se z toho nevyhrabem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
12.9.07 23:15

Pet ,
Matěj dneska taky neměl svůj den, ale zuby nenahmatám. Spal ráno půl hodiny, v poledne hodinu a pul a vzbudil se před druhou. A potom až do osmi neusnul a byl občas pořádně protivnej. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí