Poradna duly
Jana Čurdová
Pet videa vsechna krasna. Opravdu a musim se pripojit ke Stice, ze mne hned zaujal Tvuj prizvuk a nemyslim to nijak spatne, opravdu.
Tiko , tak ve tři před hotelem Olšanka to beru. Mám černý Jané Slalom ![]()
Tiko,Teri,
děkuju ![]()
A vůbec všem,kdo naše minivideo shlídne ![]()
Kurňa,baby,kde jste
![]()
Jo a příště budu u natáčení mlčet
![]()
Bane,ale já měla ten samý pocit,když jsem slyšela mluvit Štiku
Úplná Pražanda
Tak každý máme to svoje ![]()
Pet já jsem tu, ale už jdu spát…Video je prima, přízvuk nehodnotím! N.
No hura, tak jsem vas docetla ![]()
Mame se zacina rozjizdet ten obchudek, kazdy den aspon jedna koupe, tak delam co muzu ![]()
navic se nam zasekali terezciny stranky - nevim proc, takze jsem zridila novou placenou domenu, kde by se nic takoveho nemelo dit,ale musim to nejdriv dotvorit!
NO a par poznatku:
VIDEA PEt, uplne super!!! Jak krasne dela hopy hopy a ve vane jak se plazi
Uplne to hltam, bo ja mam porad toho ležáčka
tak vidim ,co mne ceka ![]()
PRIZVUK pro mne neni cizi ani sticin prazsky ani petin moravsky bo tady v trebici se tak nejak mluvi smesici techto obou ![]()
LISTI manzela teda vubec nechapu. Auto by ti pujcit mohl nebo v nejlepsim pripade jet opravdu on!!! Proste bych mu to naridila a hotovo! kdyz ma cas na sebe, bude mit i na dceru!
MATESS tarantuli nezavidim a ja bych teda na to vubec nesahla! FUJ! Uplne mi leze mraz po zadech!
KALMETIZACE vam to prislo ty pozvanky az tedka??? my byli na tom ve 3 mesicich.
DM knizecka jo ja mam take uz druhou. podivam se na to co nevyuziji a dkyz tak take sem napisu.
Aliku tak super ve tri tam, ja mam cervenou Inglesinu, ale netusim,zda neprijedu v satku. ![]()
Pet ja se na Tveho Lukaska vzdy rada podivam. Doufam,ze si to nevemes nijak spatne, ale on ma tak krasnou tvar s jemnyma rysama,az holcici. Ale jako kluk vypada to jo
To je zas veta.
Holky cucací váček je v aukci, kdo jste ho chtěl???
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
Tiko , tak se zítra budu těšit, na SZ jsem ti poslala muj telefon, kdyby se ti to treba nehodilo ![]()
Jo tak na to koukam na ty SLEVY Z DM jsou tam ruzne veci jako ty lahve, dudliky, hracky, knizecka, koustatka, chladitka, caj pro kojomatky, vlhcene ubrousky od johnsona, kojenecka vyziva HAMI, SUNAR. Takze to je k dispozici.
Pokud byste chtela nektera neco tak dejte vedet.
Aliku diky za SZ, poslala jsem Ti take svuj mobil, kdyby treba neco a budu se tesit na zitra. A propou uz nikdo nema zitra cestu kolem ![]()
Žižkov zítra - jo to by bylo prima, kdyby se ještě někdo přidal (hotel Olšanka, 15:00) ![]()
Tiko taky děkuju za SZ.
Ja cestu kolem nemám
Želbohu…
Holky ,
děkuju Vám za video
Lukajs je láska moja veliká,ale dneska je to takové tiché (z jeho strany
),neměl svůj den..
Mám takové podezření,že nám roste další zub
Něco se tam pod dásinkem dole tlačí…se z toho nevyhrabem ![]()
Pet ,
Matěj dneska taky neměl svůj den, ale zuby nenahmatám. Spal ráno půl hodiny, v poledne hodinu a pul a vzbudil se před druhou. A potom až do osmi neusnul a byl občas pořádně protivnej. ![]()