Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
13.9.07 09:25

Listi, nebud z toho smutna, kdyz je ji jinde dobre. taky bych tam svoji holcicku necpala, kdyby tam nechtela byt jen ze pani ma uspechy a holcicky jezdi po svete. Jsi dobra mama a zachovala ses spravne, at se pani klidne smeje, zajimalo by me jestli ma deti.
To je desny normalne ja tloustnu :! :! :! :! , to je z toho jak tu asi sedim u toho kompu a zeru :lol: . Neprijde mi ale ze bych vic jedla a jeste cvicim, no nechapu to, asi se tloustne po tom gravimilku nebo co? Dneska jdeme cvicit vojtovku, to bude zase place, me to trha srdce, ale uz u toho nebrecim. No kdyz ji tam ta rehabka lame zada, je to desny, ale asi je to fakt potreba, uz to platime, bo pojistovna plati jen deset lekci. Sem jasala ze uz nebudeme chodit a budeme cvicit jen doma a manza rekl ne, to zaplatime, mala to potrebuje, aby mela rovny zadicka. Ona tam tak silene place a vzdycky se mipak trese v naruci uklidni se a jedeme dalsi cvik a ona na me kouka jak na zradkyni, ze jsem ji zase dala do rukou ty rehabky. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
13.9.07 09:34

Štiko ale já to nedělám kvůli jejich úsoěchům,ale chtěla jsem aby byla mezi dětmi a tancovala si při hudbě co má hrozně rádaony totiž krom cvičení s paličkou také tancují s třásněmi a jedny od Michalka dostala a jaké kreace tady vytvářela,že jsme usoudili,že by měla zkusit ty mažoretky,protože je tanečně nadaná a prostě to má ráda… no ještě uvidím,však ono se nic nestane kdyby to třeba začala dělat až příští rok… :)
A hlavně s tou Vojtovkou vydrž,musí to být děsný,ale už to za pár měsíců určitě skončí a jednou ti „Kája“ bude vděčná!!!!!

MaK tak mi manža sehnal jiného fotografa,páč ten můj si na mě za tři měsíce neudělal jaksi čas,tak jsem mu ukazovla nějaké fotky jak bych si to představovala a ty vaše se mu moc líbili,tak dou fám že tentokrát to snad vyjde!!!! :oops: :D

Normálně já jsem poslední tři dny večer tak unavená,že nic neslyším ani to že manža příjde do ložnice a to přitom nadělá vždycky hroznýho rachotu,ale já spím jak dřevo!!!!!!!

Včera ve snídani s novou byl nějaký bylinkář a měl tam i meduňku a ptala se nějaká kojící maminka zda může pít meduňkový čaj a on to moc nedoporučoval,že prý by to mohlo mít na dítě sedativní účinky!!!!! Blbec jeden,já už to zkouším půl roku a žádného sedativního účinku jsem se „bohužel“ nedočkala!!!!!!!! :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.9.07 09:39

tak to abych ji listi vzdycky dala stamprdle medunky pred jidlem :lol: .
Tak to je fajn ze je mala nadana na tanecky. no a nemate tam nejake materske centrum,nebo ritmiku nebo tak? no ono ctyricet holcicek je i na me moc :lol: . taky jsem blbe snasela kolektiv. Pamatuju jak na zakladce kdyz jsem mela treba prijit pozde a zaklepat a vejit do tridy s omluvou, tak jsem vzdycky sedela na chodbe do zvoneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
13.9.07 09:47

Lišti tak uvidíte,třeba když tam s ní bude ta Michalka,tak to bude dobrý.Přinejhorším začne později :wink:
Jinak jsem ráda,že se fotky líbily :wink: .Já tu má skvělou fotografku,nechávala jsem u ní před fotit Týnku a pak i sebe v těhu a byla jsem hrozně spokojená.Hlavně má dvě malý děti,takže chápe,že ne vždycky jsou naladěné na nějaké pózování a je hrozně trpělivá.

Stiko musí to být hrozný,ale vydržte to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.9.07 10:12

tak schvalne, jaky mate miry?
ja
pred tehu 92-70-91
ted 99-79-93

fuj, takovej bruch :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.9.07 10:14

Lišti , jsi dobrá! Fakt. Jo, z Quelle jsem minulý týden objednávala a prd, velebnosti, taky zatím nic. Jsou přetížený, když jsme si objednaly obě… :wink:

Jeje , tvé podezření na hubeňoura Barču je naprosto správné, v 6 měsících 5,80 kg. :) Ten barák je nepříjemnej, ale uvidíš, oni myslím dělaj víc technologií a různě to trvá a různě to vrtaj, prasej a tak. Třeba budete mít kliku a půjde to.

Terko, Zuzi , taky jsem po plavču vždycky hotová jak Barča. A příšerně zpocená, než nás obě obléknu. :D

Štiko , to vyrovnaj ty prsa! :D

V úterý tady byl Jonášek na pokec s Baru, děsně mu to slušelo. Akorát nevim, co to měl s sebou za divnou rachomejtli, co ho přivezla… :lol:

Trávím mládí (no… :D ) u digiscrapbooku, děláte to někdo, holky? Mě to děsně chytlo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.9.07 10:15

jo Majdo ted, ale co az zmizej :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
13.9.07 10:17

Ahoj holky

nám nešel infernet,jsem byla jak bez ruk a motala se po bytě…
Nic jsem nedočítala,jen poslední 3 stránky,takže nic nevim,jen to,že Lištička byla s Anetkou u mažoretek a dopadlo to smutně.Je mi to líto,třeba to Anetka bude chtít ještě jednou zkusit a snad to dopadne dobře.Pkud je tanečně nadaná,tak by mohla být dobrá.Jo a ne ten aerobic ji zkus vzít.Základy má z telky…Třeba bude lepší než ty,Lišti :)

Jinak Kačka se nám včera poprvé přetočila z bříška na záda :) :potlesk: :potlesk: Dnes to zkoušela taky,ale je opatrná,spíš se zatím jen naklání na bok a nedotočí to.Včera se bouchla do hlavičky,tak se asi boj.beruška

Dali jsme zkušebně sporťák,bo jak byla ve fusaku,tak tam byla jak sardinka.Jak vám děcka usínají ve sporťáku?My jsme ji,teda mamka,v kočárku uspávali,když jsme byli u našich,teď si to nedovedu představit.I se mi zdá ,že v něm není moc spokojená,byla zvyklá lehat na bříško a koukat ven,teď leží jen na zádech,bo nejde do rovna…Jsem docela zklamaná.Jsem se na něj pořád těšila a teď.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.9.07 10:25

Tak jsem si s Jenikem dnes lehla, pac sem vstala uplne prejeta a samozrejme spal 45min takze ja tak pul hodky. :roll: No ale pomohlo to. :wink:

Jani … gratulace k pretoceni. :potlesk:

Nevim co k obedu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
13.9.07 10:30

Tak Davis koonečně usnul,snad chvíli vydrží,abych to tu mohla trochu pofackovat,pak pro Týnku a pak jedem k mamče.
Večer asi udělám žemlovku,páč tu manža nejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
13.9.07 10:41

Lu ,
já dělám kučecí čínu s rýží a okurkový salát :-)

MaK ,
taky potřebuju uklidit,ale jaksi nemám kdy…musím balit a do toho Luky a ještě k tomu úklid…neslučitelné :?

Lišti ,
jak dobře tohle znám… :) Bude líp,uvidíš…je to něco jiného jít do školky mezi známé tváře a menší počet dětí a takhle se ocitnout v davu neznámých holčin :?
Anetka má na kroužky času dost :wink: Však ona se otrká…Já chci dát Sáru do aerobiku,17.9. je k tomu nějaká schůzka,tak na to myslím…každý jí chválí,jaká je tančnice a miluje hudbu,takže je to na místě :wink: Taky jsem zvědavá,jak zapadne a ja se ji to bude líbit..

Jani ,
neboj,na sporťák si zvyknete obě :wink: Za chvíli budete drandit jedna báseň :wink: A to jste ho zkoušeli doma nebo venku??
A gratuluju k otočce :potlesk:

Štičko ,
míry teda uvvádět nebudu - k tomu by mě nepřinutil nikdo :-)

Jdu začít dělat oběd nebo se pak vzbudí Luky a neudělám nic :roll:
Jo a ten zub pátý mu fakt roste,mě švihne :( Přijde mi,že to jde nějak moc rychle,si chudák neodpočine…sotva vyleze jeden,už jde další :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
13.9.07 10:50

ty vado tak jsem teď opravovala to video a fakt mazec,když jsem očistila ty hlavy a sešroubovala ho tak jsem zjistila že mi nefunguje přední panel,ovládala jsem to pouze přes ovládání,tak jsem ho znova rošroubovala a kupodivu se mi to podařilo,abyto fungovalo. Tak jsem zkusila kazetu a vida,krásně to hrálo…tak jsem ještě zkoušela nahrávat a tragédie,hrozně to skáče,takže te´d fakt nevím velebnosti!!!!!! :nevim: asi budu muset sehnat nějakého profíka!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
13.9.07 11:00

Majdo ty kecko jedna!!!!! :-)

No holky asi budeme teda chodit cvičit spolu......a já budu muset chodit natřásat svýma špíčkama"!!!! :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
13.9.07 11:35

Pet zkoušelijsme to venku,byli jsme v Olmiku,tak že to prubnem.No nejsem moc nadšená,ale musíme si zvyknout.Zlatá hluboká.jestli mi v něm nebude chtít spát,tak ji vrátím a malá holt bude mít stísněný prostor :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
13.9.07 11:42

Listi, nech Anetku, nabídni ji, že tamještě jednou zajdete, třeba se jen kouknout, nemohla bys s paní „cvičitelkou“ promluvit…znám to v takových chvílích jsem jako rozzuřená lvice, ale neboj třeba to anpodruhé bude lepší, ale nutit nemá cenu, znám to!

Já dnes zblajzla rizoto od včera a David měl první maso!!! A vůbec nechtěl, asi byl ještě nehladový…pádíme pro velčáky! Mějte se N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí