Poradna duly
Jana Čurdová
Cup … ja mu davala mixovany uplne do hladka i rozmackany vidlickou a prd. Na oboje se ksichti a nechce to. Asi zkusim kukuricny krupky, treba pochopi, ze je ma drzet v ruce a jist. ![]()
Plavco … by mi stejnak manza nepomohl, kdyz mame oddeleny satny. nejak nechapu, ze to mamka nezvlada sama.
Ale myslim na Zuziku a se dvema detma si to teda neumim predstavit. ![]()
Hele Mah, ja se docetla, ze se nektere deti od pul roka az 9mesicu takhle zacinaji budit, protoze chteji maminku. A muze se to zhorsovat a zhorsovat, nepomuze ani cumel, jen chteji podundat prso a spinkaji dal. Me to mala zacala delat uz davno a ted od pul roka je to horsi, vstavame i 7× za noc, jen aby si pocucla. Pouhe pochovani nam nepomaha. Ja to tak zatim necham, ale az bude mit tak 10mesicu az 1rok, tak tomu udelam pritrz
No, pripravuju se na to psychicky uz ted ![]()
Lilicku, my taky jeste nesedime ani nestojime, neboj
Casu dost, zaostali nejste. Jedna znama ma 10mesicniho chlapecka, ktery uz mesic chodi i jezdi na trikolce a druha ma stejne stareho a ten ani nesedi, ani nestoji, ani neleze. To jen tak pro porovnani ![]()
Me nefunguji smajlici ani dat tucne ani skoro nic…tak snad to aspon odeslu ![]()
Cupi, Mah, dopoledne taky spavame doma, abych neco stihla podelat.
Cupi, gratuluju k odlezenemu centimetru!
Jonasek je sikulka ![]()
Matess … smajlici ti fungujou. ![]()
Manza nasel pisnicku , pri ktery si vzpomnel na Jenicka, no ja taky, napoprve me dostala, i kdyz je stara jak metuzalem. To jen aby jste vedeli, co mi uz tri dny hraje v hlave a nevim, jak se toho zbavit. ![]()
Cup … jojo sem rada alespon za kupovany, postupne to namicham s domacim. ![]()
Mah, ja jen ze jsem si procitala diskuze o tomto „nespacim“ problemu a o separacni uzkosti, tak treba tam taky najdes rady. Je to i tema na emiminovskem foru.
Papa, letim ven
Luci, smajlici mi nefungujou, musim psat rucne jen ty, co si pamatuju… Jako dvojtecku a zavorku, nic jinyho mi nejede. Ale je to mym PC, nejdou mi uz ani pustit vase videa a ja bych tak chtela videt Lukaska od Pet ![]()
Tak hlásím,že ode dneška oficiálně lezeme
Pomalu,pomalinku,ale přece…už se k tomu schylovalo dlouho,ale dnes poprvé ulezl Luky trasu tak,že střídal ručky s nožkama…ale že bych z toho měla kdovíjakou radost…
![]()
Bane,cvrček,jen ať dělá pokroky,ale tak stačilo mi,když jen ležel ![]()
Už tak ho lovím po celém bytě a dávám bacha,ať ho někde nezašlápnu…
Ikdyž on to lezení moc u nás v bytě neužije,páč mu to všude podkluzuje
Takže se plazí jak průzkumník ![]()
No tož tak…
Hororové noci
jak jsem psala ráno,už to u nás trvá nějakou dobu a je to hrůza
Víc vstávám než spím…jako mě stačí k spánku ty 3-4 hoďky,ale tohle buzení je pakárna…vůbec to od Sáry neznám a řeknu Vám,ale co bych Vám povídala
však to znáte…
A taky se u Vás křičí ![]()
On normálně brečí,ale tak srdceryvně,že je mi ho až líto,ale to neznamená,že nechytám nervy
Fakt si ráno pak připadám,že si ho ani nezasloužím,jsem hrozná
![]()
Bože bože…už teď se děsím noci a to máme jet na víkend k babi,jsem zvědavá,jak ho tam budu v noci utěšovat,navíc je to první Lukyho nocování mimo domov
Kdyby mě tak aspoň hrozně nebolely ty prsa,tak ať si s nimi klidně spí celou noc v puse,ale to nejde…chjooo…
Lu ,
písnička je skvělá
Moc se mi líbí
A jde tam nějak opožděně zvuk,že jo??Nebo se mi to zdá ![]()
Pet, gratuluju k lezeni!
A k tem nocem, ja se zase hrozim, jak to budeme mit na sraze?! To s vama ani nebudu moct jit „parit“ v noci, kdyz budu muset byt u male, aby mi mohla ocucavat kozeny…
Ted jsem byla venku mrknout na malou a potkala jsem se s mym 70ti letym dedou - mel zase problem s mobilem. „Ty, jak se dostanu dovnitr, kdyz mi vypadne ten kredit? Jak to tam ma natukat, abych se dostal na to cislo?“ No chapete tu otazku? Ja mu proste nerozumela, co po me jako chce a on z toho mel hrozny nervy. Porad opakoval Jak se tam dostanu, kdyz mi to vypadne, ten kredit? Ty voe, to me vzdycky dostava tohle vyjadrovani
A jeste dela blbce ze me, ze ho nechapu
No a vite na co se me celou dobu ptal? „Jak se zadava ten pin?“ Mazec,co?
Maty ,
já teda nechci machrovat,ale já to pochopila
Tak to víš…starší ročníky…moje babi je zase vždycky na nervy,když ji začne zvonit mobil a ona letí jak o závod,kde je a honem ho chce zvednout…a nedej bože,když to nestihne
Nejsme škodolibá,ale to by jste měly vidět…nechápu,co ji na tom tak ročiluje,vždycky jí říkám,že si zjistí,kdo ji volal a zavolá dotyčnému zpátky,ale to ona nééé - je z toho prostě na nervy…cokoliv s tel. jim dělám já,páč umí jenom zmáčknout tlačítko se zeleným sluchátkem,ale je fakt,že má takovou starou vránu…tak tolik od nás ![]()
Matessko, sedumkrat za noc to uz jses na tom jako ja.
ted jsme prisly ze cviceni a jsem rada i nejsem. jelikoz se ji uz dva tydny zastavil vyvoj, tak ted nemame tri nedele cvicit ze se uvidi, jestli se to nenastartuje, je to fajn, ze si oddychnu od muceni, ale zase ten zastavenej vyvoj me moc netesi a kdyz ctu ty vase pokroky
.
no ale zase je psychicky chytra, rika mama, baba, dela kde je kaja, jak dela pejsek a nenene
.
jinak manza si to tam fakt uziva, bude z neho profesionalni houbar. dva dny nemohli na more kvuli pocasi a kdyz destiva vichrice ustala tak utrhli motor a on musel skocit do more a chytat ho v osmi stupnovy vode
, no a tak uz tri dny chodej na houby, prej jsou tam uzasny houby a desne moc, bo norove je nesbiraj a nejedi. ![]()
lucci, ta pisnicka od zelenkovy me uplne rozplakala ja bych nekdy nejradeji aby mi zustalo takovyhle tulivy miminko na porad
Matessko, sedumkrat za noc to uz jses na tom jako ja.
ted jsme prisly ze cviceni a jsem rada i nejsem. jelikoz se ji uz dva tydny zastavil vyvoj, tak ted nemame tri nedele cvicit ze se uvidi, jestli se to nenastartuje, je to fajn, ze si oddychnu od muceni, ale zase ten zastavenej vyvoj me moc netesi a kdyz ctu ty vase pokroky
.
no ale zase je psychicky chytra, rika mama, baba, dela kde je kaja, jak dela pejsek a nenene
.
jinak manza si to tam fakt uziva, bude z neho profesionalni houbar. dva dny nemohli na more kvuli pocasi a kdyz destiva vichrice ustala tak utrhli motor a on musel skocit do more a chytat ho v osmi stupnovy vode
, no a tak uz tri dny chodej na houby, prej jsou tam uzasny houby a desne moc, bo norove je nesbiraj a nejedi. ![]()
lucci, ta pisnicka od zelenkovy me uplne rozplakala ja bych nekdy nejradeji aby mi zustalo takovyhle tulivy miminko na porad
Chichi
, tak plavací superstar (dík Mah
) je tady… tak jsme to zvládli. Docela mi to přišlo v pohodě. Celé dopoledne jsem měla osypky jak sama to plavčo zvládnu, ale bylo to fakt supr. Takže pokračujem…
Ale u nás taky většinou všechny maminy chodí samy… jen jedna nebo dvě tam mají manžu.
Mah , no a nemůže Vojta spurtovat? Jak jí přes den? Nejí víc nebo častěji? Pochybuju, že má ze dne na den v noci hlad
, problém bude podle mě jinde… buď je to spurt, nebo… nerostou mu třeba zuby?
Majdi , scrapíky obdivuji, leč čas nenacházím… ale Lucci s Jeje a možná i někdo další jsou tady v tom přebornice
![]()
Štičko , míry máš krásné, tak nebreš… ty moje taky nevyloudíš ![]()
Pet , gratulace k lezení, ale tvé pocity chápu. Dany začal lézat regulérně včera a radost z toho taky nemám
, neustále jsou teď v sobě… ![]()
Matessko ,
se tady fakt řežu… to bych taky nepochopila, z toho si nic nedělej
![]()
Ahojky,
tak u nás se taky toho moc nenaspalo.Lucka dostala nějakou rýmku.Žádný velký soplení,ale asi 50× za den si pšikne a vyletí kšandy jak hrom.Od včerejška ji nedávám válet na zem a tak je celá protivná a mrzutá,protože nosit se nechce,má ráda vlastní pohyb a prostor,a v postýlce je ho málo.Dneska dopoledne mě 2× poblila rifle.Komplet jsem se musela převlíct a hrozila jsem se aby mě nepoblila i ty 3-poslední.
Lišti něco podobného co vy jsem si prožila vloni.U nás máme taneční a Lenda tam chtěla jít,jenže už to byla třetí lekce,holčičky už všechno zvládaly a ona tam jen koukalal a nevěděla co dělat.Tak se jí to nelíbilo,byly jsem tam asi 20 minut a už tam víc nechtěla jít.A to jinak taky nemá problémy s hledáním kamarádek a vůbec v kolektivu.No nedá se to lámat přes koleno,jsou to holt osobnosti a nic jim nevnutíme.Ale u nás to máme většinou tak že první kurz je jen na rozhlídnutí s maminkou a pak se teprve zapojuje a maminka platí,takže má možnost se rozmyslet.
Z Quelle jsem taky objednávala-dneska,ale beru od tam často a mají dodací lhůtu 3-4 týdny,takže si holky musíte ještě počkat.
Dneska jsem volala na to sedátko a prý bych už ho měla mít,už je odeslaný,tak doufám že se neztratilo po cestě a zítra dorazí.
Jinak si moc nepamamtuju o čem jste psaly,jen Štiko i když bych se možná mohla s mírama chlubit,tak se nezměřím,nějak se mě nechce zjistit že to není to co bývalo,já jsem spokojená i když se do některých předtěhu věcí nevlezu.A jste šikulky že tak zvládáte vojtovku,myslím že já bych to asi vzdala kdyby mě malá brečela a to by bylo moooc špatně.Tak držím pěsti ať tam už nemusíte.A s neteřinkou,já teda čučím,musí být opravdu pěknej sprateček když si tak dokáže na svou stranu dostat i švícu a babi.Hele a co kdyby jste malé říkaly Kajko.Řekla bych že je to hezčí než Kájo a už by vám na to nemohl nikdo nic říct a přitom by to pro malou nebyla taková změna jména na které už slyší.