Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
12.9.07 20:48
stika píše:
bryndak je dobrej, ale ona ho stejne odtahne od krku a zatece ji to na bodycko potvorajzna

Ja uz rezignovala, krmim ve strarem tricku, mam takove tri vyrazene, a tema ji vzdy obmotam, aby nebyla uplne nahata a slouzi mi i jako uterak :lol: takze nejsem smutna,ze mam dalsi oblecek zniceny a Ivca si vesele patla, jak potrebuje, vsak ona se to jednousnad ,musi naucit, prece :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
12.9.07 20:55

PIPI - a když budu odstavovat až po roce, tak stejně budu dávat sunar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.9.07 20:59

Ter: já nějak to beru podle toho, co vidim kolem sebe a vim, že kamarádky dávaji mléko ráno a večer a to i po roce věku dítěte. Nevim, kdo to tady psal, ale dítě má snad mít mléko do dvou let, ale to už bych kecala. Proto počítám, že ho určitě budu dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
12.9.07 21:05

Já dávám Týně mlíko ráno ještě dnes,teda samo už normální a v hrnku.
Když jsem přestala kojit,tak jsem jí dávala lahvičku ráno a večer,jak píše Pipi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.9.07 21:05

kurňa v TV je hovňajs a tady to nějak vázne. Tak když už neuklízim, tak mi věnujte minutočku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.9.07 21:07

Lucci: tak jsem se tam opět přihlásila, tak jsem zvědavá, jestli se mi tentokrát ozvou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.9.07 21:07

pipi ty nekoukas na letiste a na VV?

Ja asi taky pujdu dneska driv spat nez ve dvanact, jestli teda usnu kdyz mi to v makovici srotuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.9.07 21:11

štiko: tak to fakt nekoukám. Manžel mi Vyhulený zakázal už minule a vlastně ani nemusel a Letiště jsem dobrovolně opustila v době, kdy už to na obyč seriál bylo mooooc zamotaný a Anna zemřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
12.9.07 21:14

Čauky,

Peti , video dobrý… :D

MaK - Lukáš pije mlíko - normální, ještě i teď ráno a večer (z flašky s dudanem), on to jinak nechtěl pít, hrnek na mlíko prostě ignoruje. A vzhledem k tomu, že hrozně málo pije, tak ať to pije z flašeny, hlavně že nebude odvodněný :wink: .

Pipi - já mám taky ty bonusovky dokonce tři. Snad mi neposlali i tu tvou :D 8) .

Školka - už dva dny nepláčem, jupí :D . Ale brblá pořád. Ráno doma a celou cestu do školky, že tam nechce. A papaá tam už taky vše, jen si zatím nehraje s dětmi a visí na paní učitelce 8) .

Já jsem to sice trochu dočetla, ale vím prd :roll: . Jsem hotová, Martin už pár dnů nějak blbě spí. Tak se jdu orachtat a hajat.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.9.07 21:21

Pipi Vyhulený - dobre prejmenovani :lol: stejne je zvlastni, ze clovek by si rekl, ze kdyz teda tu televizku nema, tak se ho zadne serialy a jine blbosti ani nedotknou,ale stejne to na neho vsude ciha, noviny internet, az mu to prijde blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
12.9.07 21:21

Tak Vám tu dávám slíbené vííídeo :)

TADY je začátek koupání :wink:
TADY je pokračování :wink:
TADY je závěr :wink:

Tak kdo chce,ať jukne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
12.9.07 21:31

Tiko , tak mně je to odpolko celkem fuk, tak řekni, v kolik se ti to hodi a kde se setkame :-)
Snad tam někde zaparkuju, v pondeli jsem tam krouzila asi 15 min. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
12.9.07 21:40

Pet ,
super video, Lukášek je božskej, pěkně prdí na mamku a na nás krásně vystrkuje prdku. Je super jak ho všechno zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.9.07 21:44

Pipi … jestli jsi jim poslala i rodny list, tak by se ti ozvat meli.

Mliko … budu davat i po odstaveni. Tak do dvou let a pak kravsky, uvidime.

Mam manzu doma, tak valim spat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.9.07 21:49

Aliku tak treba ve tri ,treba pred hotelem Olsanka? Nebo pred vchodem na hriste Viktorka Zizkov? Ja nevim totiz,kde presne se budes vyskytovat, nebo kde to pro Tebe bude vyhodne z hlediska budouciho presunu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí