Poradna duly
Jana Čurdová
stika píše:
bryndak je dobrej, ale ona ho stejne odtahne od krku a zatece ji to na bodycko potvorajzna
Ja uz rezignovala, krmim ve strarem tricku, mam takove tri vyrazene, a tema ji vzdy obmotam, aby nebyla uplne nahata a slouzi mi i jako uterak
takze nejsem smutna,ze mam dalsi oblecek zniceny a Ivca si vesele patla, jak potrebuje, vsak ona se to jednousnad ,musi naucit, prece ![]()
PIPI - a když budu odstavovat až po roce, tak stejně budu dávat sunar?
Ter: já nějak to beru podle toho, co vidim kolem sebe a vim, že kamarádky dávaji mléko ráno a večer a to i po roce věku dítěte. Nevim, kdo to tady psal, ale dítě má snad mít mléko do dvou let, ale to už bych kecala. Proto počítám, že ho určitě budu dávat.
Já dávám Týně mlíko ráno ještě dnes,teda samo už normální a v hrnku.
Když jsem přestala kojit,tak jsem jí dávala lahvičku ráno a večer,jak píše Pipi
kurňa v TV je hovňajs a tady to nějak vázne. Tak když už neuklízim, tak mi věnujte minutočku ![]()
Lucci: tak jsem se tam opět přihlásila, tak jsem zvědavá, jestli se mi tentokrát ozvou ![]()
pipi ty nekoukas na letiste a na VV?
Ja asi taky pujdu dneska driv spat nez ve dvanact, jestli teda usnu kdyz mi to v makovici srotuje
štiko: tak to fakt nekoukám. Manžel mi Vyhulený zakázal už minule a vlastně ani nemusel a Letiště jsem dobrovolně opustila v době, kdy už to na obyč seriál bylo mooooc zamotaný a Anna zemřela.
Čauky,
Peti , video dobrý… ![]()
MaK - Lukáš pije mlíko - normální, ještě i teď ráno a večer (z flašky s dudanem), on to jinak nechtěl pít, hrnek na mlíko prostě ignoruje. A vzhledem k tomu, že hrozně málo pije, tak ať to pije z flašeny, hlavně že nebude odvodněný
.
Pipi - já mám taky ty bonusovky dokonce tři. Snad mi neposlali i tu tvou
.
Školka - už dva dny nepláčem, jupí
. Ale brblá pořád. Ráno doma a celou cestu do školky, že tam nechce. A papaá tam už taky vše, jen si zatím nehraje s dětmi a visí na paní učitelce
.
Já jsem to sice trochu dočetla, ale vím prd
. Jsem hotová, Martin už pár dnů nějak blbě spí. Tak se jdu orachtat a hajat.
papa
Pipi Vyhulený - dobre prejmenovani
stejne je zvlastni, ze clovek by si rekl, ze kdyz teda tu televizku nema, tak se ho zadne serialy a jine blbosti ani nedotknou,ale stejne to na neho vsude ciha, noviny internet, az mu to prijde blbe.
Tak Vám tu dávám slíbené vííídeo ![]()
TADY je začátek koupání ![]()
TADY je pokračování ![]()
TADY je závěr ![]()
Tak kdo chce,ať jukne ![]()
Tiko , tak mně je to odpolko celkem fuk, tak řekni, v kolik se ti to hodi a kde se setkame ![]()
Snad tam někde zaparkuju, v pondeli jsem tam krouzila asi 15 min. ![]()
Pet ,
super video, Lukášek je božskej, pěkně prdí na mamku a na nás krásně vystrkuje prdku. Je super jak ho všechno zajímá.
Pipi … jestli jsi jim poslala i rodny list, tak by se ti ozvat meli.
Mliko … budu davat i po odstaveni. Tak do dvou let a pak kravsky, uvidime.
Mam manzu doma, tak valim spat. ![]()
Aliku tak treba ve tri ,treba pred hotelem Olsanka? Nebo pred vchodem na hriste Viktorka Zizkov? Ja nevim totiz,kde presne se budes vyskytovat, nebo kde to pro Tebe bude vyhodne z hlediska budouciho presunu ![]()