Poradna duly
Jana Čurdová
Pet … tak jsem prvne slysela tvuj hlas, prislo mi to takovy divny, dyt uz se zname dlouho.
Lukys je super, jak dela hopy hopy, kdyz mu reknes, to Jenikovo paci paci je tak, ze dvakrat tleskne a pak si chytne ruce jak u modleni, jen aby nebyl knez.
![]()
Prikrm … dneska brambor a mrkev, domaci, mackane vidlickou a nechtel to holomek VUBEC!
Ja nevim, na poprve otevre pusu dokoran, zjisti, co dostal a davi se a ksichti a fuj bleee co to do me mamo cpes.
Alespon ze vodu nebo caj pije hodne a rad.
my jsme dneska měli brambor a špenát od Hami a snědl celou malou skleničku
.
holky,kdy budete odbourávat polední kojení a dávat na zapití jen vodu?Nebo už to někdo tak děláte?
MaK … az budu machrovat jako ty a Jenik mi sni celou sklenicku.
Nee vazne… meli by snist 150-200g zeleniny ne? Tak pak. Nebo ne? ![]()
Ahoj, zase vas nemam docteny, ale videla jsem video od Petisky , je super. Máš fakt příjemnej hlas a nejvíc se mi libil ten zaver - A co takhle spat frajer? ![]()
A Luky pěkně sedí - my zatím pořád jen ležíme ![]()
Dnes jsem byla KO pul roku po porodu, sla jsem i s Lucinkou a kdyz me doktor poslal na kreslo a Lucinka me nevidela, tak se ozvalo „máma“. ![]()
No jasně, já už se snad ani nemůžu divit, vždycky napíšu a 3 hodiny se tu nic neděje ![]()
V mojí chytré knížce píšou, že odbourat polední kojení by se mělo tak 3 týdny od začátku přikrmování. Ale asi záleží, jak dítě jí. Myslím, že když sní celou skleničku, že už by nemuselo kójo. Ale to nám zatím nehrozí.
Aliku … ja tu sem, ale nevim co psat.
Mam tu kos pradla, binec z hracek a nic se mi nechce. ![]()
No Alik mi zdrhnul… ![]()
Hele prej jsou zase nekde ftalaty. Konkretne v nejaky plastovych botickach, v plastence a v tyhle hadickovy odsavacce, kterou mam samo doma. ![]()
http://www.lekarna.cz/…s/v/9056.jpg
Luci , tak tuhle odsavacku mam taky doma. Nastesti jeste v krabicce nepouzitou
A co, muzu ji vratit do te lekarny, kde jsem ji koupila a dostanu zpet tech 50 kc, co jsem do toho vrazila? Jinou nemeli.
Ahoj holky,
tak ymě vrtá hlavou kolik toho musí sníst aby už nepotřeboval nakojit. A ještě mám dotaz, za jak dlouho po zeleninovém příkrmu můžu dát masozeleninový?
Mějte se krásně
cau kocky,
tak cela moje rodina me nesnasi, ze maly rikam kajo a ze ta segry ma z toho deprese a je smutna a zarli. ty jo ja ji tak rikat proste budu, rika ji tak doktorka, rehabka, odjakziva se karolinam rika kajo a ne klaram ze?
jsem nastvana, segra me poslala do prdele, ze jeste v tehu jsem slibila ty jeji ze ji tak rikat nebudeme a ted tohle, jenze ta jeji nana pred trema mesicema rekla ze nechce aby se ji tak rikalo, ze si pak lidi myslej ze je karolina a musi to vsem vysvetlovat. ty jo to jsme rodina
![]()
Ahojky,
tak vám sem zase na chvilku skočím. Mám problém
Řešila jsem autosedačku pro Adu, páč kolíbka už mu je malá. Po dlouhým váhání jsem objednala BebeConfort Iseos Safe Sade 0-18kg. Dneska přišla a průser-my ji kvůli krátkejm pásům do protisměru nezapneme a to máme Ford Focus
Nemáte některá z vás zkušenost s prodlužováním pásů v servisu
Fakt nevím, jak to vyřešit. Díky ![]()
Stiko…teda jen jsem ty vaše rodinný záležitosti četla a popadl mě vztek.
Tohle fakt nechápu. Jak si může taková holka dovolit vůbec něco tak hnusnýho vypustit z pusy a máma je ještě taková, že ji chrání? To by mě nestálo snad ani za to rozčilování. Vykašli se na to. Ono to časem vyšumí, teď to neřeš, jen se ještě víc dohádáte.
Kacko …já jsem se dočetla, že masozeleninový se může dát až nahradís celou porci tím zeleninovým-mělo by to být tak za 2-4 týdny, u nás to bylo skoro po třech. Jinka k tomu dokrmování je docela hezkej přehled na www.kojeni.net, snad jsem to dala správně ![]()
Lucci , no supr… tu odsávačku máme taky ![]()
Štiko , je ta tvoje ségra normální? Aspoň ona by mohla mít rozum… Prď na to a říkej prckovi Kajo ať se třeba pos..ou
a už to vůbec s nima neřeš… ten problém mají oni, tak ať se s tím srovnaj.
Olši , s tou sedačkou mě to mrzí. Vůbec netuším co ti poradit. Zkušenost nemám jen o tom problému, že ty pásy jsou občas krátké vím, takže my jsme rozhodnuti ji koupit právě až to vyzkoušíme (máme Mondeo… což bude asi podobné jako ve Focusu… už s vajíčkama občas válčíme
) Jsem ti nepomohla, já vím
, ale holky snad budou vědět ![]()
Jo a ke krmení… my jsme začli dávat maso cca po měsíci příkrmů a s kojením jsem přestala v poledne velmi brzy, protože ti žrouti snědli skoro hned tu malou skleničku a pak i víc
Jen jsem pak dávala mlíko dřív než za tři hoďky… protože ta mrkev je moc nezasytila
![]()
Zuzi … a co je teda zasyti, kdyz mrkev ne? ![]()
Oli … o kratych pasech vim, k nasim do auta nedame ani vajicko. O prodluzovani nevim. ![]()
Manza je na hokeji, Jenik spi a v telce jde prd.
Tak jste tu nekdo? ![]()