Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3665
12.9.07 20:28

Tiko v kolik chodíte odpo na prochajdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.9.07 20:30

Pipi … pokud jim neposles rodny list prcka, ze je fakt na svete, tak ti nic neposlou. Ja ho naskenovala a poslala mailem a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.9.07 20:31

Lucci: v době těhu stačilo oskenovat těhotenský průkaz a na základě toho to šlo a mohla jsem to využívat už dopředu. Je to v podmínkách. Bohužel nic se nedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.9.07 20:31

Pipi … pokud jim neposles rodny list prcka, ze je fakt na svete, tak ti nic neposlou. Ja ho naskenovala a poslala mailem a v pohode.

A v bonusovce je Sunar Original 800g nebo Sunar Comlex 600g. Vubec cela tahle bonusovka je samy prikrm, my to myslim sezerem vsechno. :-) Jestli teda Jenik zacne vubec jist. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.9.07 20:33

cau kocky, no je to uplne debilni spor a ja uz se nad tim nebudu rozcilovat. manza volal a rikal, ze jsme vsechny tri kravy a proc to vubec resime, ze ji proste budeme rikat kajo a at se ta pubertacka treba pos…, ze se ji nebude furt v zivote ustupovat jako do ted. trosicku ji chapu, taky jsem zarlila na brachu, kterej je o devet let mladsi, kdyz se narodil, ale ja ho mela doma denne a o me se tata prestal zajimat kdyz se mu narodil vysnenej kluk a ja pred tim byla jeho milacek.
no pryc od toho, ale diky za podporu.
nase kaja tady radi na dece a koukame na letiste, to jsem zvedava kdy usne cervik jeden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.9.07 20:33
alik076 píše:
Tiko v kolik chodíte odpo na prochajdu?

Aliku no to je ruzne, ale mezi 14 - 16, zalezi jak Ivca spi , ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
12.9.07 20:35

Štiko ,
tak mě napadlo - není ta Klára dcera toho Tvého nemocného švagra :?:
Páč jestli jo,tak je třeba přecitlivělá a podrážděná,to bych chápala,ale jinak je to jak napsala Pipina :?
Jinak známé Kláře říkáme Klárko,Klári,Kadlo a tak…ale Kájo ne a kámoška má Karolínku a jí říká Lola,Karol,Karolka a tak,ta zas nesnáší,když někdo říká malé Kájo :-P Si nevybereš…každopádně bych neposlouchala 15-leté děcko :roll:

A víc už nevím,co jsem chtěla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.9.07 20:35

Stiko -manza to hezky vyresil a myslim, ze i spravne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
12.9.07 20:38

Ahojky,

Lucci, tak tu odsávačku máme taky doma. všichni mi jí doporučovali, že je nejlepší. škoda jen že se „sra*kama“.

DM , mně dneska taky přišla ta bonusová knížka podruhé.
A mám k tomu rovnou dotaz. Když kojím a kojit budu, budu vůbec někdy třeba ten Sunar dávat? nebo my budeme dávat už jenom kaši????? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.9.07 20:38

Taky si myslim, resit aby se nerikalo kajo jedny, pac ta druha tu byla driv… :roll: I kdyz ja teda taky v tehu resila, ze nechci rikat Jenikovi Honziku, pac mi ten tvar zprotivili, a bala sem se, ze si okoli nezvykne, ale dobry, my rikame Jenicek a ostatni to berou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.9.07 20:40

ter: pokud máš mliko, tak sunar dávat vůbec nemusíš. Ten pro tebe připadá v úvahu teprv tehdy, až budeš chtít odstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.9.07 20:42

štiko: jak vám to teď jde s tim novym bryndákem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.9.07 20:44

pet, jojo je to jeho dcera toho nemocnyho svagra, ona je ale od mala problemova, uz menila skolu, ze se nesnesla se spoluzackama,no je to jeji problem. Manza je nastvanej na celou nasi rodinu i na me, ze se nemusim obhajovat a s nekym to resit, ze se chovam jako oni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.9.07 20:45

bryndak je dobrej, ale ona ho stejne odtahne od krku a zatece ji to na bodycko potvorajzna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.9.07 20:46

štiko: jo holka ta se nenechá voblafnout. Ta bude chytrá. :wink: Teda je!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí