Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
13.9.07 00:21

Terča je protivka od te doby co se nam prorizly ty dva.
ale dalsi take nejak nevidim. Tak nevim co to ma byt.
je fakt, ze sem byla zvykla ze si terka dokazala vystacit sama, ale tedka uz take potrebuje pozornost. Tedy ne az tak moc, dlouho vydrzi sama, ale pak ji to uz take nebavi. dneska sem ji mela v kuchyni na dece protoze mne proste potrebovala videt.
zabavi se hrackama, koukanim, zkousenim pohybu na brisku..ale jeste moc to neumi zpatky tak se po ctvrt hodine rozciluje..

jooo a dneska byla pri jidle terka take zrala na vystrel hooooodne daleko do vesmiru.
davala jsem ji poprve tu veklou presnidavku masovo-zeleninovou a je tedy fakt, ze byla vic husci nez na ktere je zvykla - nevim jestli to bylo tim.
kazdopadne v jidelni stolicce to byla katastrofa, takze jsme se jeste presunuli (abych mela co uklizet) na lehatko a zasvistene jsme byli obe i okoli (STIKO, teda terka byla dycky aktiva a bylo to o nervy, ale tentokrat sem si na tebe VZPOMNELA, ze jestli tohle mate kazdy den, tak teda potes koste).
kynklala se tam a zpet, ruce jak chobotnice naprosto vsude, a pusu neotevre a neotevre!
no takze nakonec to mela na obliceji, v usich, na hlave, cely bryndak zasvihany, plenu … a ja rifle, pohovku .. no des! dite po chvili hladove.. sem zvedava na zitrek 8O to to budeme dojidat.

a ted uz jdu spat :)
kazdy den se snazim to zkracovat a zatim se to dari :)
ze bych zitra sla o pulnoci?? :lol: :lol: asi ne co! :D

tak dobrou noc me mile!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.9.07 06:56

cau kocky,
Pet, ten je fakt sladkej, je fakt ze oblict ho do saticek tak si budu myslet ze je holcicka, je takovej sladkej, treba z nej bude metrousek jako ten nas beckham :lol: :lol: :lol: , neber to spatne :wink:
tak u nas se dneska spalo v pohode, usnula v pul desaty a vzbudila se jen ve dve a v pul sesty kocinka. :)
ted pujdeme ven, babi leto je tady a ma byt slunicko a osumnact stupnu, tak jsem zvedava jestli to vyjde.
Zjistila jsem ze jsem zase nakoupila tolik hadyrek pro ni ze se ji to nevejde do skrinky, bo ty zimni veci jsou tlusty a nevim, jestli to unosi. asi ty nejosklivejsi dam do sekacku a nejak to vyselektuju, jsem magor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.9.07 07:11

jojo Jeje, to je potom krmeni hotovej adrenalinovej sport :lol: , proto my jime kasi pred koupanim, bo to ma vsude :lol: .
Holky v jak teply vode je koupete? Ja davam 34 stupnu a mama rve ze je to studeny, tak teda nevim. no na me je to taky studeny, ale manza ji otuzuje at neni v zime nemocna, jen at neni nemocna z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
13.9.07 07:27

Dobré ráno,

Luci , no zasytí je potom podle mě to maso a další kombinace… třeba s bramborem.
Pipi , já jsem byla taky přihlášená na DM a nic… tak jsem jim napsala mail… a nakonec jsem se k tomu dohrabala… a řekli, že nestíhají, že toho mají hodně, ale tu původní registraci tam snad vůbec neměli :roll: Zkus si zavolat na tu infolinku.
Jo a já mám ty bonusové knížky dvě…a využiju minimum (snad jen ty skleničky) :? Tak jestli chceš ty slevy na sunary či něco jiného, tak písni.

Ještě jsem zapomněla ke srazu - nakonec je teda předběžně změna plánu a my v Třebíči spát nebudem. Plánovali jsme v říjnu nebo listopadu ještě letos jednu cestu k našim, tak jsme se s manžou dohodli, že to spojíme a stavili bychom se v sobotu v Třebíči a večer abychom byli v Ostravě… Tak snad tam už někdo z vás přes poledne v sobotu bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.9.07 07:41

Dobre rano.

Zuzi … no Jenik plive i brambor, tak dnes dostane mrkev s ryzi, uvidime. 8O A v sobotu v poledne uz bych teda v Trebici byt chtela. 8)

Stiko … skoda ze mas holku, mozna bych si od tebe neco koupila. :lol: Kolik ma voda na koupani nevim, uz to nemerime, ale tech 32-34 si myslim. Presne jak rikas, otuzujem, navic kdyz to prckovi nevadi, tak proc davat teplejsi? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
13.9.07 07:46

Pet , videjka krásná! A Lukys to měl pěkně na háku :lol: :lol: :lol:

Štiko , s vodou souhlas s Lucci, už to nejsou novorozenci aby měli 37 :wink:

Jdu balit na plavčo. Dneska mám premiéru sama, tak mi držte palce a pokud se tu večer neukážu, tak jsem to nepřežila nebo si lížu rány :lol: A teď tak přemýšlím, že nejen plavčo… ale taky jízdu autem sama s klukama… no to bude maso :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
13.9.07 07:49

Lucci , vím, že všude píšou, že se má zkoušet postupně jednotlivá zelenina… ale to bychom se nikam nedostali, takže já jsem zkusila 4 dny mrkev a pak už jsem postupně po třech, čtyřech dnech jen přidávala… tzn. plus brambor, plus brambor a cuketa, plus brambor, cuketa a půl skleničky špenátu a tak… No a teď jim to různě jen obměňuju… místo cukety dýni :-) a tak podobně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
13.9.07 08:35

Čau holky,

tak já jsem byla včera úplně odrovnaná!!!!! :twisted:

Tak jsem ve tři vyzvedla Anetku ze školky a ještě předtím jsem poprosila mamku jestli by mi nepohlídala péťu,abych mohla jít jenom s Anetou na ty mažoretky,ta nakonec pohlídala(zaplať pánbůh - jinak nevím,nevím!!!),tak všude hledám deštník,který jí měl samozřejmě ráno Petr vytáhnout z auta,aby jsme odpoledny nezmokly a samozřejmě deštník nikde - panáček na to zapomněl…tak jsem dala Anetě deštník svůj a sama jsem si dala kapuci…jdeme přes celé město,aby jsme došly do školy do tělocvičný,malá strašně natěšená,už ráno prý hnedka paní učitelce ve školce povídala jak jde tancovat s holčičkama na mažoretky..no a tam jsme potkaly od sestřenky dceru,díky které jsme vlastně přišly na ty mažoretky a tak vzala Anetku za ruku a šla s ní do tělocvičny,Anetka stále v pohodě…pak Michalka odešla,páč měla trénink před námi - to Anetka lehce znejistěla.....pak vyhodily i maminky - což Anetka poněkud více znervózněla…po pěti minutách za mnou přišla na chodbu s brekem,jak tam nechce být.....bylo mi hrozně…tak jsem se ptala paní jestli tam můžu na chvilku s malou jít a ona nerada mi to povolila,šla jsem do koutku a koukala jsem…bylo tam snad čtyřicet holčiček,které už věděly co a jak a naší postavila úplně dozadu a nikdo se jí nevěnoval,neřekl jí co mám dělat,takže po chvilce vidím slzičky a jak je nešťastná,tak jsem na ní kývla,vrátily jsme paličku a šly domů.....
Hrozně se mi omlouvala,ale prý se jí tam nelíbí,že tam nechce chodit,ať se na ní netlobím,prý myslela že bude chodit s Michalkou…po cestě se uklidnila a mluvila jsem se sestřenkou a ta říkala,že bysme to třeba mohli ještě zkusit příští týden,kdy by s ní šla na celou hodinu Michalka a sama by jí učila.....
No byla jsem včera hrozně překvapená,nikdy by mne nenapadlo,že by mohla mít Anetka problém s novým prostředím,dyž ze školky jsme jí nemohli dostat…
Ale řeknu Vám,být tam i s malým,tak by mi asi ruply nervy a tak lehce bych to nerozdýchala,kdybych je tam konečně dostala a po pěti minutách bych šla pryč… :oops:
Tak jsme byli alespoň popřát mamce k svátku a malej mamánek tam plakal,tak s ním usela ven do kočáru a uspat ho.....
No prostě den blbec,večer jsem byla úplně hotovson…

Pak tady Anetka večer tancovala aerobik,jak ho na dvojce večer opakují a tak mě napadlo,že bysme chodily cvičit spolu,pamatuji si když jsem chodila na aerobik tak maminy si tam braly i hlčičky,tak vybereme něco v přijatelnou hodinu a alespoň budu mít parťáka na cvičení a nebudu se moct vymlouvat,že necvičím,páč nemám s kým…

Jinak Vám přeji krásný den a ten román klidně nemusíte číst,omlouvám se!!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
13.9.07 08:43

A taky jsem naštvaná,páč mám asi zanesené hlavy ve videu,takže Růžovka je celá rozklepaná a nedá se na to dívat…jsem včera volala bratránkovi jak to vyčistím a on mi po telefonu poradil tak doufám,že až ho budu dneska čištit,že ho totálně nezničím… :? :roll:

sedátko do vany tak já jsem ho v pondělí objednala a okamžitě zaplatila a přišlo mi až další týden v pondělí nebo úterý.....

Holky neobjedávaly jste něco v poslední době u Quelle??? Já že jsem si minulý týden v pondělí něco objednala a je další týden čtvrtek a nic tu není…??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.9.07 08:46

Listi … ani se teda Anetce nedivim, ze se ji tam nelibilo, kdyz ji postavi dozadu a nereknou, co ma delat. To je fakt divnej pristup. Zkuste to jeste s tou Michalkou, ale myslim, ze je chyba v pani ucitelce co to vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
13.9.07 08:49

Lišti , to teda bylo… ale musím napsat, že jsi skvělá máma!!! A ještě jednou to třeba zkuste, pokud jí to nešlo a nikdo jí neporadil, tak se nedivím, že jí to nebavilo :?

My frčíme ven a pak na to plavčo… ach jo, už teď z toho mám husí kůži… a to jsem se vždycky těšila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
13.9.07 09:03

Holky mě to přišlo že to má fakt paní na háku,páč je tam hodně holčiček,které už to umí,protože buď chodily už loni nebo tam chodily jejich sestřičky a tak už vědí co a jak a teď to září je zadarmo,aby si to holčičky zkusily a zjistily jestli jim to půjde a bude je to bavit…ta paní je asi jinak hodně šikovná,protože trénuje :,-( všechny kategorie a teď byla s tou skupinou malých holčiček kam chodí michalka na mistrovství evropy a holky byli bronzový…ale tady to bylo divný,defakto mi nic pořádně neřekla, a když viděla že Anetka pláče a já ji odvádím tak se smála…
ještě přemýšlím zda to příští týden zkusit ,protože ani v nejmenších bych nechtěla své děti nutit do ničeh co nechtějí dělat,teda co se týče nějakých kroužků samozřejmě!!! :D
No uvidíme,petr říkal,že se nic nestane když budetřeba na kroužky chodit až půjde do školy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.9.07 09:06

listi, to sis teda uzila, no ze ji taky chuderku strcej dozadu? ja bych udella to samy. Jsem zvedava jak bude mala snaset kolektiv, chtela bych ji pomalu socializovat od toho roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
13.9.07 09:09

Štičko… mě totiž přišlo že malá snáší kolektiv moc dobře…a myslela jsem,že je osobnost,páč když příjde do školky tak za ní běží holčičky,hned jí chytají za ručičku a chtějí aby si s nimi šla hrát a příjde mi docela oblíbená,takže tohle mě trošku zaskočilo a bylo to poslední co bych čekala,že se stane… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
13.9.07 09:10

Dobré ráno,

tak manža odfrčel na tři dny na nějakou firemní akci utužovat kolektiv,tak jsem ráno musela do školky,stavila jsem se pro snídani a teď se tu rozvaluju s čajem a koláčema :)

Lišti to je fakt divnej přístup a nedivím se,že se tam Anetce nelíbilo.A tys to zvládla skvěle :! Asi bych to zkusila ještě jednou a podle toho bych se rozhodla,ale ta včerejší hodina by mě teda naštvala :?

vodu napouštím odhedem,ale taky spíš chladnější

Jeje tak ať jste dneska s obědem úspěšnější :wink:

Zuzi já doufám,že tam taky budem takhle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest