Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a ještě zkoukla jsem všechny videa,všichni jste naprosto úžasní.Ale nejvíc se mě líbil Lukášek jak putoval po prázdné klouzavé vaně
dokonalý kapřík.
lenyo, no kajka je zajimavy, ja ale neustoupim. mama uz ji taky tak rika a uznala ze se nemusim obhajovat a ptat rodiny jestli tak muzu maly rikat, akorat kdyz ty dve budou nekde spolecne tak ji muzu rict karolinko nebo kulisku, a just ne, jen at si ta pubertacka zvyka ze se z ni vsichni nepos jako driv, ze je tu uz taky nekdo jinej, kdo potrebuje nasi lasku.
jo Luky je bozan jak se klouze ve vane, ze ho to nestudilo co?
Štičko tak to je fajn že si tak stojíš za svým,máš recht,hezky jí ukaž že nebudou všichni skákat podle ní.
A ještě se musím pochlubit,Lucinka dává úžasný vlhký pusinky na požádání.Dostala dneska panenku a vždycky když jsem řekla tak jí dlala hubana,potom to ukázala i tátovi a Leničce a na mamku se vyprdla,dacanka.
No nic musím jít,už mě tu stepuje Lenďa že sem chce a já mám pc celý dopoledne pro sebe.To asi nechápe že lítám kolem vaření,praní,žehlení,školky a Lucinky.
Mimochodem máte školčátka taky takový prasátka?U nás letí oblečení každý den totálně špinavé do koše,už mě dochází tepláky a trpělivost.
Lenyo, to je teda sikulka, jo abych nezapomela pozdravuje vas helik, bydli u kamosky v pujcenem baraku, kterej postavili a jeste tam nebydlej, nebo tak nejak. ![]()
Nazdarek tak to jidlou bylo dneska uz lepsi ![]()
Asi si zvykla, ze je ta presnidavka hustci nebo to bylo tim ze sem ji od zacatku mela v lehatku a ne v te jidelni zidli.
Majdi Baru je tedy vazne hubenour, pak ji musim zaradit ![]()
Scrapy delam a tez mne to bavi, jen ted neni toilk casu ![]()
A co se tyce baraku, vcera oskrabali bocni zatepleni a dneska navezli ty lodzie. a zitra co se bude dit je ve hvezdach…
JANI no terce spocatku jak ji do toho sportaku dam se ji to take nelibi, bo je tam take sardinkozni
prvni dny to byl des nez si na to zvykla, aleted uz je to dobry.
CUPI Szelivcce se podarilo asi po 2???mesicich a ja ho jeste neprodala.
MAH a co nez si mu davala tu kasi???
Muez to byt opravdu cokoliv.. pres spurt, nebo mu je zima??? teplo??
kazdopadne kazdou hodinu jist, to mi prijde fakt hodne.
A pres den spi jak? kdyz rikas ze k osme ti usina dobre a pak se za pul hodky vzbudi, normalne bych se mu zkusila zavenovat - aby se co nejrychleji a na co nejdyl unavil.
ale asi bych to neresila porad jidlem, aby si nezvykl.. nevim no..tady je asi kazda rada draha ![]()
cauves, koukam tady ticho po pesine, asi uspavate co? To ja az tak za pul hodky, mala je ted nejcilejsi a hraje si ted s moji propiskou a lezi tu u me na lehatku a cucime na VKV, mati sla na brisni tance
Jo predstavte si, ze mi odesla pracka. Prala jsem moje veci a najednou se prestala tocit, zacala vrcet a smrdet jako prepalenej fen. pradlo bylo uplne varici a to peru na ctyricet.
Ty jo,štiko to by mě asi kleplo.Já peru tak 2-3× týdně.Každý den jedno body,plína…Se spálil motor nebo co,
Já čučím na VKV,malá spí,manžel v práci,Ordinaci nahrávám…Zatím pohoda
ohodnoťte svou nemocnici ![]()
http://www.hc-institute.org/…nice2007.php?js=1
My spime uz pres hodinu.
Ordinaci nahravam (bo bych u toho musela zehlit tak to si necham na nejake dopoledne) a delam tu pate pres devate.
Stiko: ja nedavno resila neco podobneho, akorat ze mi to neodstredovalo a nezdimalo.
Mame tu pracku po puvodnich majitelich - tzn i bez navodu.
MOdlili jsme se aby oprava nebyla draha aneabo vubec abychom nemuseli kupovat novou.
Opravar prisel po ukecavani ze mame male dite hned brzy rano druhy den, byl tu asi tri minuty, skasl nas o 200, ale pracka funguje.
Slo ciste o nejaky ukon bezne udrzby. Proste oddelal nejakou spodni listu zatocil nejakou vrtulkou, voda se odpustila a zacala zdimat
Sem rada ze to tak dopadlo!
Jani dík že jsi sem dala ten dotazník.Viděla jsem v televizi že to má být a chtěla jsem ho hledat,takže jsi mě ušetřila práci.
Jeje mě už tohle pračka udělala několikrát.Poprvé jsem tu měla opraváře-byla ještě v záruce-vysvětlil mě co s tím a od té doby si to opravuji sama.V našem případě to byl jen spadlej klínovej řemen.
Ordinaci si budu muset taky nahrávat ,posední dobou ji stíhám až od půlky a ještě při práci nebo emiminu.Nějak mě ale připadne že to tam teď přehání.Ta jejich story s přirozenýma porodama a zvláštně upraveným pokojem mě přijde divná.Já jsem rodila 2× a vždycky jsem byla celou dobu jen s PA a na podobně zařízeným pokoji s možností výběru polohy.Jsem vyjímka?Připadne mě to že chtějí ženský oblbnout že tohle není normální a jestli jimt ot jejich porodnice umožňuje tak si jí mají vážit.
No nic,jdu si dát lambrusko a korbáčky,hodím nohy nahoru a ani se nehnu.PAPA
no tahle pracka je uz pres dvacet let stara, je po manzove babicce, po ktery mame tenhle byt. budeme muset koupit novou, coz se nam nechtelo, bo se na jare stehujeme a budeme stejne kupovat velkou. taohle je ctyricitka a je v kuchyni, v koupelne neni misto na nic, jen sprchovej zlab, umyvadlo a policku.
Leni teď je to normál,mi připadne,že tam jsou jak v době,kdy se to teprve začalo zavádět…Jsem o tom přemýšlela…nějak jsem nestíhala u porodu.V 13 kapačka,kolem 15h sprcha a míč,v 16 epidurál a v 17 Kačenka
Vůbec mě nenapadlo chodit,věšet se,být na žebřinách nebo něco.Jsem byla ráda,že jsem v klidu a můžu dejchat.Mě teda chodila Dr kontrolovat a i mě rodila.PA mě kontrolovala monitor a držela a utěšovala u epidurálu.Ale si z toho moc nepamatuju.jsem byla oblblá Dolsinem a furt se mi chtělo spát.90% času jsem měla zavřený oči ![]()
Já neuspávám,já psala komentáře k fotkám v galerce
Ufff,tam se to množí
Ale to je dobře,ráda okukuju naše únorňátka ![]()
Leni ,
já Sáru rodila starým způsobem,tedy celou dobu na porodním sále (žádný útulný pokoj) a k dispozici byl jen a pouze skákací balon,který mi dělal hrozně zle a to bylo vše…Ale sama jsem byla,sem tam se na nás koukla doktorka a rodila mě taky dr.
Teď u Lukyho už to bylo jiné - v menším sále tedy spíš pokoji a bylo tam útulno
,byli jsme taky sami,ale rodila mě PA a dr. u toho byla taky…Jé,teď jsem si uvědomila,že mě rodily v obou případech ženy ![]()
A já si spíš myslím,že na to chtějí poukázat,že ty možnosti jsou (stejně jako s tím očkováním děložního čípku a tak) a tak to tam nějak zamotali
Ale věřím tomu,že těm doktorům to není vždycky až tak příjemné…jako z jejich pohledu…ne z mého
To je zas věta,ale tak snad to chápete… ![]()