Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
14.9.07 20:19

Mah - taky ti přeju vše nej, nej, i Radce od Ali :huban: .

Ale kluci tedy zlobili více než obvykle, tak přání nezabralo :D . Večer už byli na zabití. :twisted:

Laryngitidu - měl Lukášek, bylo to ale celkem v pohodě, měl ji tak ve 2,5 letech.

No holky, mám tu hafo žehlení, manža v tahu, tak mizím.
 Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.9.07 20:20

Ahojte, tak jsme dneska odpoledne byli slavit toho maleho Radimka co se pred mesicem narodil a Terezka nespala jak mela a tak ej e to videt (to je totiz ta negativni stranka presne najeteho rezimu), takze ted tam vyklada a nemuze zabrat ac si smudli ocicka :(
jinak z nasi natekle pusinky se vyloupla moucnivka jak vysita, dneska uz to ma bile .. takze sem najela gencialku a snad to zabere :( Ale ma to fakt osklive :(
docetla jsem se ze je to ze sladkeho, ale to ja nemela jak dlouho a pak z dudliku .. :(ze je olizuje, takze zrejme i z hracek.. :( ale ja je nedavno prevarovala :(
 chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
14.9.07 20:38

Baru, uvidíš, že už bude líp, Anny ji měla v roce, fuj, pamatuji si na tu zběsilou jízdu autem já blbka s ní jela sama…nyní pořád jezdíme s Rektodeltem, to je ten čípek do zadečku, co uvolnuje svaly při sevření hrtanu…ale musím se Vám přiznat, kdykoliv zakašle tak mi nastupuje husí kůže, a jsem schopná se mračit, když kdokoliv zakašle v její přítomnosti!!!!

Jinak u nás stále stejné, těším se na víkend, rodinně jedeme na ryby a pak na hrnčířský jarmark, těším se na klidný víkend s celou rodinou! Pa N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.9.07 21:10

Jeje - moučnivka ze sladkého když jíš ty nebo když jí malá? Mě doktorka jednou řekla, že moučnivka je z nesterilního prostředí. Což by odpovídalo, když ti mrňousci všechno pořád olizujou. Tak ať je Terezka brzy fit.

Jani- o té epiglotitidě vím, ale jen díky tomu, že ji měl můj táta skoro v 50ti a všichni doktoři se tomu smáli, že je to nemoc malých dětí. No, nám to tenkrát k smíchu moc nebylo, bo se taky skoro udusil. Na té laryngitidě mě překvapilo to, že se musí chladit, ale vlastně je to logický. Jenže já fak netušila, co se děje, takže jsem si ještě - já blbka - říkala, zatopím mu, ať se ta rýma spustí. No, a to h nejspíš dorazilo. Tak jsem pak měla příšerný výčitky.

Jo, a ještě znovu mám dotaz ohledně zaheslování mimiúnorových stránek, nějak mi to uteklo. Já to heslo neznám, ale dala bych tam nějaké fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.9.07 21:30

Baruli: no spise asi ja - jako z koja. ALe pokud mala, tak te prece take sladke nedavam.
takze asi z toho jak porad olizuje nejake hracky ? :(
jsem z toho spatna.. je mozne ze by to mela i na samotnych dasni??
v miste spicaku to ma take probelene, jenze nevim zda je to natekle a bile kvuli zubum, nebo jestli je tota moucnivka :(

HA KONECNE JSME USLI! TO BYLO DRSNE DNESKA. Jdu se konecne najist!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
14.9.07 21:43

Slyšíte to ticho.....
Dneska spratečci perlily.Lucka věčně řvala,nejedla,nespala,no katastrofa.Vůbec nevím co po mě chce,rýma už skoro žádná není,tak že by se nám zas něco vyklubalo?No a aby byla doma sranda,tak Lenda plakala,protože jí bylo líto že plače Lucka :roll: ,prostě úžasná atmosféra.
Taky jsem si užila odmítání maminčina prsika,to vám řeknu,to je teda pocit,když vás to dítě nechce.Jenže já jsem matka hyena a tak jsem ji nechala vyhladovět a večer slupla obě prsa málem aji s hrudníkem :wink: .
Manža měl přijet ve 3 a práce se mu protáhla tak přijel až v 8 a musel si jít odpočnout na pívo.A abych si ho nahodou moc neužila tak zítra ráno odjede a vrátí se až v neděli odpoledne.Naštěstí jede pracovat,protože další jeho odpočinkový víkend bych asi s chladnou hlavou neunesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.9.07 21:44

Hezky vecer,
jdu vas taky pozdravit, ale koukam, ze vas tady moc neni.

Sticko - gratuluji k veletoci, ted uz to pujde vse raz na raz,treba :wink: a mozna mas pravdu,ze na nejaky cas vy:,–(it to cviceni muze mit naopak kladny vliv. A uplne si Te umim predstavit, jakou mas radost,ze manza prijede o den driv,to chapu. A uz dlouho :) Ti chci napsat at pozdravujes Helika.

JInak dnes se u nas moc hezky uslo,ale zase behem dne jsem mela dceru protivku. No ovsem kdyz jsme si vyzvedly tatinka z prace tak Ivca pookrala a byla uz zase samy usmev,takze jsem byla „dost urazena“ ze na tatinka se tak smeje a na mne prdi . No ale pak cestou domu to bylo moc prijemne,stavili jsme se na cerstve mrkvove stavicce a mlecnem koktejliku na Flore a pak jsme (sli jsem hrbitovem :roll: ) sbirali kastany. A doma si manza hral s malou a nejvetsi sranda a zabava byla hazet si s pocuranou zabalenou, k vyhozeni pripravenou plenou. No mely jste je videt, blazny dva, ale moje nejmilovanejsi :srdce:

JEJE -tak at s moucnivkou zatocite raz dva, ja mam pocit,ze bych snad ani moucnivku neroreznala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.9.07 21:47

Leni tak koukam, ze u vas se doma dnes taky protivnicilo.
Tak si ted ,kdyz mas i manzu pryc, dej neco dobreho a nozky hore :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.9.07 21:50

Jeje - já teda nevím, ale já fakt doslova žeru sladký po kilech - tabulka čokolády denně není problém, přesnídávky, ovoce. Spíš bych sázela na ty bakterie z olizování. Může to být v celý pusině, na tvářích, dásních, patru, jazyku, právě proto je to tak nepříjemný. Mě doktorka říkala: No, ale vy máte domauklizeno, co by tam mohl chytit. Tak jsem jí na to odvětila, že jelikož máme doma psa, spíš bych se divila, kdybysme měli doma sterilno a bez bakterií. Taky pořád pusu kontroluju, ale nejsem si jistá, že bych moučnivku poznala. :oops: znám jen z doslechu.

Jo, a už nám vylezl druhý zoubek . Jenže máme trošku jako křivý, mi přijde. Rostou do v směrem dovnitř. Nebo to tak má být???

Jeje- ještě prosím o to heslo k www

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.9.07 21:53

TIKO: ja take radeji volala doktorce. Sestra mi dle popisu reka ze je to moucnivka, ale pokud se to do pondelka nespravi tak to chce pro jistotu videt.

Lenyo: no s tim odpocinkovym vikendem.. ehm. ja tez asi nemam prave chladnou hlavu!!!
Manzel dneska sel dat krev. Samo ze dycky potom musi jit doplnovat tekutiny a to OD RANA!!!!
Ve 20 se ozve:A co delaji milackove?
a protoze nemam cas tak neodpovidam, bo mi tu terka rvala, pak sem napsaa, ze nespime. tak na to mi napise, ojojo, to budou asi zoubky. NO to uz supim. Tak mu pisu, ze kdy se hodla milospan vratit a on mi na to napise, zda po nem uz touzim. a dal, ze stejne bude muset spat v obyvaku. Na to pisu, co ma jeho navrat spolecny s jeho spankem v obyvaku .. a on ze nic, ale ze stejne urcite sedim u pocitace.
tak mu odepisuji, ze nesedim, ze uspavam mládě a ze jsem jeste nejedla. ze nekdo se o to dite starat musi.
A misto toho aby ho napadlo proste prijet domu, tak on mi napise: to je pravda. A ty jsi nejlepsi mamka kterou znam, lepsi mamku si nase Ogi a ja nemuze prat. Jsem rad, ze jsi takova skvela mamca :-* miluji te.
ZABIT MALO FAKT! splha aby mohl zustat dele! No to se ovsem prehmatl dchlapec, protoze mne to stve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
14.9.07 21:54

Teda moučnivka-fuj fuj.Lucka taky pořád všechno ožužlává a ty megalitry slin :roll: .Už má celou bradu opupínkovanou jak vášnivá puberťačka.Dokonce ji jeden den měl manža na zemi a pár vteřín,ale opravdu pár vteřin ji nehlídal a ona se mu s chutí pustila do špinavých pantoflí.No jako zas tak špinavý nejsou,nosí je jen na doma,ale přece jen,že :poblion: .

A taky jsem dneska prubla tu klokanku a supéééééér :pankac:

A ještě Lucka vynalezla bezva zábavu,vypouští z pusy kilometry slina co jí v tlamičce zbyde tak z toho dělá bubliny.Tak jako že otvírá pusu a mezi otevřenými rty se jí dělá jedna velká bublina.Je u toho prčovně soustředěná a vydrží to dělat pěkně dlouho v kuse.No ale to co mezi tím odkape je hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
14.9.07 22:00

Jeje no co na to říct,manža perlí.Já naštěstí vím že ten můj je tak do půl hoďky doma a dal si max 3 piva,protože ráno jede a to on je disciplinovanej.

Tiko to víš ze se po takovým dni náležitě odměním.Už tu mám nachystaný zbbytek včerejšího vínka a oříšky a hned jak začnou vyvolení tak vás vypínám a jdu šmírovat je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.9.07 22:01

Leni - Ivca ma taky bradu jeden pupinek vedle druheho,presne jak ji ty sliny tecou,tak to ma jak mapu a ted se ji to dokonce rozlezlo i k nosanku. No vyzera naozaj vela krasne :lol: porad ji to necim matlam,ale ona si stejne slinti dal, a vubec me nevnima :lol:

A Ivce v posledni dobe nejvic chutna veskere obleceni a latkove predmety v jejim okoli a nejvic satek, kdyz satkujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.9.07 22:03

Jo a vinko mame taky otevrene, ale orisky nee,manza je nerad, takze mame megatalir okurky a cherry rajcatek a syr uz je snezen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
14.9.07 22:04

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?… hledam neco o moucnivce a divejte na koho sem tam narazila??? 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí