Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
15.9.07 13:14

no ona vzdycky neco treba trosku sni, tak to nakoupim jako ze ji to chutna tak aspon neco a druhej den mi to zase ta potvorajzna neji. ted mela zeleninu s krutim masem, posledne snedla trictvrte sklenicky a dneska pet lzicek nasilim, asi jeste nema hlad nebo nevim, ale naposled jedla v osum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591

hele Gabri,že to tvoje dítě spí? :) :) Moje kvičí a prská v lehátku.je po o,ale vstávala v půl 12,tak počkám tak půl hodinky a vrznu ji do postýlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509

Jo Jani neohřívám to jenom když cestujeme, a malej se na to moc netváří, má to radši teplý, jinak ovocný samo neohřívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.9.07 13:15

zejtra dopoledne zkusim jablko, nebo hrusku a uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.9.07 13:15

Tak moucnivka se nam trochu spravila, zato mame vsechno fialove … no si clovek nevybere :) Hlavne kdyz to bude mit lepsi :)

Ja teda skladuji presnidavky ve spisce - nedavam je do lednicky (ANI V OBCHODE JE NEMAJ V LEDNICI, nechapu proc je tam davas STIKO???), tzn. kdyz je beru poprve, maji pokojovou teplotu a kdyz ji nedoji, tak ji dam do lednice a druhy den ohreju ve vodni lazni a to uz to doji.
Navic, kdzy rikate ze ji jen ty male zatim,tka to ti akorat tak na tech pet lzicek na dvakrat vyjde.
Promin Stiko,ale mne prijde, ze to nekdy prehanis az moc a ze strasne plytvas. Myslim ze v tomhle pripade je to vazne zbytecne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
15.9.07 13:16

aha, tak to já myslela, že zelenina nevadí, když je v pokojový teplotě. tak to jsem Matěje ochudila. Matěji, promiň.

mimochodem, dneska jsem mu zkoušela dát mrkev s bramborem a dostala jsem do něj stěží 2 lžičky, strašně se u toho šklebil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591

štičko po 5h by měla mít hlad 8O Kačky by nevydržela.Po příkrmu vydrží 3h a už se sápe na další jídlo.Jen po UM vydrží trochu dýl.Kulda chce být modelka 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509

Jo Jani spí, teď jsem se na něj byla podívat, dneska trhá spací rekordy, no asi ví, že mám do práce hotovo, tak naschvál, ale pšššššš nechválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.9.07 13:21

Jani: prosim te jaky je rozdil mezi presnidavkama a prikrmem??
ja myslela, ze v presnidavkach jsou ty prikrmy :lol:
teda ja rikam, ze v poledne davam prikrm, ale davam ji tu presnidavku - at uz davam zeleninove, ovocne se susenkami nebo masovozeleninove…
nebo presnidavky josu jen ty ovocne?? Ja myslela ze i prikrm muze byt ovocny.
mam v tom gulage 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
15.9.07 13:26

¨jo a teď mě napadlo, byla jsem ve čtvrtek v Ikea a byla jsem strašně překvapená, kolik tam mají přesnídavek. myslím, že to bylo od Hippu, ale spoustu z nich jsem v krámě v životě neviděla. vanilkový nebo čokoládový něco jako pudinky, spoustu ovocných mixů. fakt nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
15.9.07 13:28

Aha Jeje,tak já si to dělím tak,že přesnídávky jsou ovocné a dávám je dopoledne a příkrmy jsou zeleninové nebo masozeleninové a dávám je na oběd.Jestli je to tak opravdu ,to nevim,ale já měla vždycky přesnídávku jako ovocnou :roll: ,co jsem jídala já.Teda jsi mi zamotala hlavu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
15.9.07 13:29

Ty jo, holky, jestli já dnes toho malého spraťoura nezastřelím, tak budu dobrá :twisted: . Bože, ten mi pije krev od rána :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . Řve, řve, nejí, nespí, Lukášek začal řvát taky a já, týden pořádně nevyspalá, řvu zase na děti :roll: . No, manža si vzal Lukáška na den Nato do Ostravy a Martin usnul, jdu si léčit nervy a musím to aspoň napsat a postěžovat si.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.9.07 13:32

jeje, asi plytvam, ale tam je napsany ze pokud se to jednou ohreje, nema se to uz skladovat a dat znovu :? . v lednici to mam protoze my tu mame stale 25 stupnu a ty sklenicky se maji uchovavat v nizsi teplote. ty ovocny mam na policce, ale ty masozeleninovy v lednici.
No asi budu ohrivat tak jen dve polevkovy lzice v nejaky umyty sklenicce ze vcera. no je to des s tim jidlem nechapu to vnoci ji kazdou hodinu a pres den skoro vubec. Asi to bude anorekticka po mamince.
Vcera nesnedla nic k obedu, tak jsem tu sklenicku do ni nalamala v pet odpoledne a v osum kasi a bolelo ji brisko. Jsem zvedava cona to ovoce, jestli to nebude lepsi, musim se poradit s mudrou co s ni. Je fakt, ze uz podle me tolik nepribira uz nema ty faldy a sysli tvare. Ja ji krmim pres den po tech trech max ctyrech hodinach, ale ona nema vubec hlad, nechapu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
15.9.07 13:32

ahojte!

Štiko - já taky (stejně jako Jana) ohřívám jen pár lžic, Jonáš mi toho taky ještě moc nesní, zbytek zase ve sklenici zavřu a jíme to leckdy i tři dny. Na některých přesnídávkách píšou, že se mají po otevření spotřebovat do 3dnů, jinde do 2. Tak se tím řídím. A když ti nechce baštit, tak zkus od jiné firmy, my jsme taky dlouho hledali, než nám zachutnalo :lol: neboj, ono to příjde.

Přesnídávky - zkoušíme dávat ovocné, moc nejedou, jen Frutapura, jsou takové lehčí a bez cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
15.9.07 13:34

Radko ,
tak si běž taky zdřímnout, práce neuteče. odpočiň si, jestli malej spí. A ještě si přilepši čokoškou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí