Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
15.9.07 21:44

je to tady, ale asi vam to nepujde pustit, nevim

http://www.onetruemedia.com/…auth_preview?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
15.9.07 21:48

Jeje ,
já jsem dávala čerstvé jablíčko, broskev a nektarinku a vždycky jsem to nastrouhala na takovém skleněném struhátku, co mám od babičky. Ale upřímně, přesnídávka mu jede víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
15.9.07 21:48

Štiko , mně to teda spustit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
15.9.07 21:51

Štiko, mě to taky nejdeeeeeee ee ee, jsem zvědaváááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309

Jeje , a taky jsem zkoušela mu dát cucat ten měsíček z jablíčka a z nektarinky. prostě jsem kousek ukrojila a dala mu to na cucání a to ho bavilo. dvakrát ukousnul (teda neukousnul, páč nemáme zuby) kousek a taky ho v pohodě zbaštil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852

Jeje tak to jsem na tom stejne taky spis jeste pockam, az se poradne po:,–(i sama, ale dnes jsme byli na obede v restauraci na VINICI a tam nam ji pujcili a Ivca byla uplne v sedmem nebi, sedela v cele a mohla vsem "rozkazovat " :D a pripadala mi tam velmi spokojena,no uvidim, ale stejne jeste pockam. No a jak jsem psala, neboj ja taky jen prikrmy kupuju.
Casem, az toho sni vic a vic druhu a bude na to vic uz naucena, budu varit pro vsechny a pro nas to pak jen dokorenim a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785

STIKO: jsem na skype.

Jdu se podivat na ty videjca od Zuziky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
15.9.07 21:53

Kde je Pet? Nebo je ještě brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
15.9.07 21:54

štiko: já to viděla :wink: . Mám ještě schovaný ty tvoje hesla, tak jsem si tam na to videjko pěkně došla :lol: . Malá je super. Jako by říkala a nepovolim a nepovolim.

Jeje: vařim to v malym hrnku a přikreju to pokličkou. Koupila jsem si chlazený kuřecí prsa a nakrájela jsem si to jedno prso asi na 4× a při každém vaření tam frknu jeden ten kousek (jinak je mám zamražený samostatně v pytlíčkách). Pak jsem si koupila celer a ten jsem si rozkrájela na kostičky asi na 5 min hodila vo vroucí vody a po vychladnutí zamrazila. To samé jsem provedla s mrkví a petrželí. Pak už jen vyndám jeden kousek kuřete, 3 kostičky celeru, 3 kostičky petržele, hodně mrve (když použiju čerstvou tak tam dám jednu střední), jednu bramboru a to povařim asi půl až 3/4 hoďky. Prostě až je to měkké a pak to rozkůtruju. A voala mám super blaf pro Alalánka :lol:
Ale s tim zamrazenim je to hned. Jen prostě tomu věnovat tu přípravu a pak je to prostě rychlovka. Pro mě byl problém hlavně ten celer. Prodávaji většinou palici jak fotbalový míč a ty spotřebuješ kůsčik a tak jsem to vyřešila takto.

uf, to jsem se rozkecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.9.07 21:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.9.07 21:55

No aspon to ovoce bych mohla zkusit.
Tak s tim mesickem jablicka to zni slibne. To zkusim, uvidime jak to dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.9.07 21:56

takhle stavkuje a pak zacne vrcet a mlatit rukama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
15.9.07 21:57

ovoce: tak u nás vedou ovocné přesnídávky, ale ještě mu do toho drobim sušenky od Sunárku (jak jinak). Jinak čersvné dávám do cucacího váčku a to banán, broskev, hroznové víno a jahodu (tu nechtěl asi byla na něj moc ostrá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
15.9.07 21:59

doktorka mi říkala, že už m§žu dávat i citrusy, ale bez dužniny. To znamená jen šťávu :?

Jinak jsem koupila kukuřičné křupky. Okamžitě se rozplývají v ústech, tak to teď Martinovi dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.9.07 22:01

PIPI: Diky za popis :D sem si to napsala :)
No takhle nejak si pytlikuji i smesy zeleninove pro nas, takze to nebude nic noveho :-) tak to udelam vsechno pri jednou - berztak nam dochazi zasoby :D
A to ovoce - ja davam take se susenkami ale od nestle. Ty sunarkove obsahuji lepek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí