Poradna duly
Jana Čurdová
uz je zase to slunicko, mala ma dneska domaci vezeni, bo ji vcera mama spalila oblicej
, uz to ale hnedne. cely leto ji uchranim a matka ji v zari spali. Nejdriv ji necha umrznout a ted ji pripali, no a pak ji mam kaju pucovat
jo a mame novej vyraz, vzdycky se kaja vzbudi a celej den rika jedno a to samy a druhej den zase neco jinyho a tamto zapomene nebo co, ted uz to neni mama, baba, bebe ale brm brm
a tata ji ucim dva tejdny a nic, to jsem zvedava aliku jestli u vas se to do navratu tatky povede
Stiko tak to bohužel nevim,já jsem to je n zaslechla,páč jsem tu pobíhala a vypravovala Týnku do školky.Tohle je všechno,co jsem zaslechla a právě jsem si na tebe hned vzpomněla
Jo a Štiko ,
Karolínku jsem taky zhlídla na videu a je skvělá
Jsem se u toho nasmála,jak je tvrdošíjná
Prdelka ![]()
Bry den, (sakrys, me porad nejdou ti smajlove)
jen jsem vam sem prisla napsat, ze jsem dnes kupovala odsavacku hlenu, ano, tu s temi ftalaty. Takze mozna to uz vite, ale ta odsavacka zadne nebezpecne mnozstvi ftalatu neobsahuje, vyrobce ted ke kazdemu vyrobku dodava i prohlaseni o nezavadnosti a bude i podavat zalobu za ty pomluvy. Takze tak. Ale nebyla jsem tu cely vikend, takze mozna to uz davno vite.
Cus bus
Mates dík za info,to jsem nevěděla,každopádně jsem ráda,protože ji mám doma ![]()
Ahojte.
Ja nestiham.
Byli jsme rano na kontrole toho ockovani TBC, jeste ze sem tam sla driv, prede mnou pet maminek, za nama jich naklusalo asi dvacet.
Jenik mi usnul cestou domu, bez jidla, no tak uvidime, kdy se probudi.
Zavaruju houby, dostali jsme dav kosiky.
Odpoledne jedeme na kycle, snad uz naposled. ![]()
Jo a jeste mam delat do prace podelnaky, to teda… ![]()
Cetla jsem co jste nakecali za vikend, resily se
Prikrmy … tak ja ohrivam, Jenikovi to studeny nechutna (me taky ne) pokojova teplota je podle me studeny.
Pet … na piti davam vodu, nekdy caj Cajanek Silacek.
Hezke dopoledne,
koukam, ze ma Stika problemy s vodu, tak abych Te trochu uklidnila, moji mamce taky voda netece, a nikdo ji nikde zatim nebyl schopen rict, do kdy to potece, no a nam se zase pos*** kohout na vodu k pracce ![]()
Zanet u mne taky vitezi kriz s kapsou a vetsinou Ivcu nosim celem k sobe,ale sem tam uz i od sebe, rada se diva. No a jine zatim nee, ale na tech zadech to musi byt moc prima, to budu taky muset brzo vyzkouset.
odsavacka taky ji mam a jsem rada, ze tam neni nic skodliveho, teda pokud ji pouzivame k jejimu puvodnimu ucelu,samo, ze ji nenecham Ivce ocucavat cely den ![]()
Pet tak to jste museli mit hezky vikend , kocarek polity takovyma tekutinama
a jakouze to mas lahvicku,z ktere Lukasek pije? A ty uz davas neco k piti? Ja porad na zizen jen kojim ![]()
Lucci koukam, ze mas dnes celkem shon, tak at tovse stihnete i se spokojenym Jenikem, ale neda mi to a musim se zeptet, ja nevim, co jsou podelnaky
a jak jsem zvedava tak to „musim“ vedet ![]()
Tiko …
To me tesi, ze mas zajem.
Podelnaky jsou podelne profily kanalizacniho potrubi. Jak to bezi vyskove v zemi, vis? Snad to vysvetluju srozumitelne. ![]()
Kousky … jedi uz vam decka kousky? Jenik se s nima spolehlive dusi.
Treba kousek hrozna nebo ryzovy chlebicek… ukousne a dusi se. Asi ne brzo. ![]()
Tiko ,
já doteď jen kojila,ale jak se Luky víc v noci budí a má ty zuby (to už nejsou zoubky,ty horní jsou veliké
),tak je dravý - kouše,víc saje a všecko dohromady…není čas na zahojení prsou a bolí to jak čert,tak jsem si říkala,že by nebylo od věci,kdyby začal alespoň něco bumbat z flaštičky,navíc ho chci začít učit na flašku - má 7 měsíců a neví si s ní rady…
Normálně jsem už přemýšlela,že mu budu v noci dávat UM,páč ty prsa jsou fakt kaput…bolí mě i mít podprdu
Takhle je z kojení pro mě horor a ne potěšení,víš… ![]()
Ale řekla bych,že když budou ty noci lepší a on mi nechá chvíli na odpočinek a regeneraci,tak to třeba nebude nutné …no uvidíme,každopádně už chci,aby věděl,na co flaštička je…
Sem tam na zklidnění,navíc se blíží počasí,že když bude mít žízeň a budeme venku,tak ho už nebudu moct vytahovat a kojit…zatím pohoda,ale za pár dní (snad týdnů
) bude zase zima jak čert… ![]()
No jsem se rozepsala,dítě mi bečí,dovezou mi za chvíli pizzu (jsem uvařila
),musím kojit…
Jo a máme tuhle
Jo a Lukášek si začal v postýlce stoupat,tak nevím
mám se radovat
![]()
Lucci dekuji
presne vim,co budes dnes delat
Pet tak to chapu, ze to je skoro nutnost ,aby si prsiska odpocala, jasne.Vis ja jen premyslela, jestli jakoby neni „skoda“ucit Ivcu na lahev s dudlikem,kdyz ho nikdy nepoznala, jestli nejit rovnou cestou pitek, hrnicku a tak, protoze kdyz ji obcas zkusim dat napit z meho hrnicku vodu,nebo z kelinku, hezky si lokne a dokonce spolkne, tak abych ji v te hlave nedela galimatijas, kdyz ma co delat se lzickou ![]()
(jo a ja minuly tyden taky varila po telefonu
![]()
Pet raduj se, jedna se o pokrok a k tem patri gratulace, takze gratulejšn
Cau kocky,
tak uz nam tece voda, tak mam hotovy knedliky, zeleninovou polivku s nokama a cinu pro tatku ![]()
mama uz odjela a zubare jsem prehodila na zitra, bo jsem nemela kde si cistit zuby
Pet, gratuluju k pokroku, ja maly taky nedavam nic pit jinyho nez MM ale budu davat asi uz od osmyho mesice prevarenou vodu z hrnicku, nebo z flasky s tim gumovym pitkem, bo hrnecku se boji
.
Ty jo to vase moravsky bo je super, je to tak kratky nez psat nase protoze, i v sms to ted zabralo min mista ![]()
jo figl s talirkem dneska nefunguje a snedla dve lzicky opet, asi cejti ze jsem nervni z prijezdu tatky, bo furt mruci, nebo ze by prvni zub? Nevim ![]()
jinak to spani horor, spi jen se mnou v posteli, nebo u me v naruci no otrocina