Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
17.9.07 08:44

uz je zase to slunicko, mala ma dneska domaci vezeni, bo ji vcera mama spalila oblicej :twisted: :twisted: , uz to ale hnedne. cely leto ji uchranim a matka ji v zari spali. Nejdriv ji necha umrznout a ted ji pripali, no a pak ji mam kaju pucovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
17.9.07 08:48

jo a mame novej vyraz, vzdycky se kaja vzbudi a celej den rika jedno a to samy a druhej den zase neco jinyho a tamto zapomene nebo co, ted uz to neni mama, baba, bebe ale brm brm :lol: a tata ji ucim dva tejdny a nic, to jsem zvedava aliku jestli u vas se to do navratu tatky povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
17.9.07 08:59

Stiko tak to bohužel nevim,já jsem to je n zaslechla,páč jsem tu pobíhala a vypravovala Týnku do školky.Tohle je všechno,co jsem zaslechla a právě jsem si na tebe hned vzpomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
17.9.07 09:06

Jo a Štiko ,
Karolínku jsem taky zhlídla na videu a je skvělá :potlesk: Jsem se u toho nasmála,jak je tvrdošíjná :-P Prdelka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
17.9.07 09:20

Bry den, (sakrys, me porad nejdou ti smajlove)

jen jsem vam sem prisla napsat, ze jsem dnes kupovala odsavacku hlenu, ano, tu s temi ftalaty. Takze mozna to uz vite, ale ta odsavacka zadne nebezpecne mnozstvi ftalatu neobsahuje, vyrobce ted ke kazdemu vyrobku dodava i prohlaseni o nezavadnosti a bude i podavat zalobu za ty pomluvy. Takze tak. Ale nebyla jsem tu cely vikend, takze mozna to uz davno vite.

Cus bus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
17.9.07 09:24

Mates dík za info,to jsem nevěděla,každopádně jsem ráda,protože ji mám doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
17.9.07 10:36

Ahojte.
Ja nestiham. :-) Byli jsme rano na kontrole toho ockovani TBC, jeste ze sem tam sla driv, prede mnou pet maminek, za nama jich naklusalo asi dvacet. 8O :roll: Jenik mi usnul cestou domu, bez jidla, no tak uvidime, kdy se probudi.
Zavaruju houby, dostali jsme dav kosiky.
Odpoledne jedeme na kycle, snad uz naposled. :)
Jo a jeste mam delat do prace podelnaky, to teda… :roll:

Cetla jsem co jste nakecali za vikend, resily se
Prikrmy … tak ja ohrivam, Jenikovi to studeny nechutna (me taky ne) pokojova teplota je podle me studeny.

Pet … na piti davam vodu, nekdy caj Cajanek Silacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.9.07 10:48

Hezke dopoledne,
koukam, ze ma Stika problemy s vodu, tak abych Te trochu uklidnila, moji mamce taky voda netece, a nikdo ji nikde zatim nebyl schopen rict, do kdy to potece, no a nam se zase pos*** kohout na vodu k pracce :evil:

Zanet u mne taky vitezi kriz s kapsou a vetsinou Ivcu nosim celem k sobe,ale sem tam uz i od sebe, rada se diva. No a jine zatim nee, ale na tech zadech to musi byt moc prima, to budu taky muset brzo vyzkouset.

odsavacka taky ji mam a jsem rada, ze tam neni nic skodliveho, teda pokud ji pouzivame k jejimu puvodnimu ucelu,samo, ze ji nenecham Ivce ocucavat cely den :wink:

Pet tak to jste museli mit hezky vikend , kocarek polity takovyma tekutinama :lol: a jakouze to mas lahvicku,z ktere Lukasek pije? A ty uz davas neco k piti? Ja porad na zizen jen kojim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.9.07 10:55

Lucci koukam, ze mas dnes celkem shon, tak at tovse stihnete i se spokojenym Jenikem, ale neda mi to a musim se zeptet, ja nevim, co jsou podelnaky :oops: a jak jsem zvedava tak to „musim“ vedet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
17.9.07 11:29

Tiko:-) To me tesi, ze mas zajem. :) Podelnaky jsou podelne profily kanalizacniho potrubi. Jak to bezi vyskove v zemi, vis? Snad to vysvetluju srozumitelne. :oops:

Kousky … jedi uz vam decka kousky? Jenik se s nima spolehlive dusi. 8O Treba kousek hrozna nebo ryzovy chlebicek… ukousne a dusi se. Asi ne brzo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
17.9.07 11:31

Tiko ,
já doteď jen kojila,ale jak se Luky víc v noci budí a má ty zuby (to už nejsou zoubky,ty horní jsou veliké 8O ),tak je dravý - kouše,víc saje a všecko dohromady…není čas na zahojení prsou a bolí to jak čert,tak jsem si říkala,že by nebylo od věci,kdyby začal alespoň něco bumbat z flaštičky,navíc ho chci začít učit na flašku - má 7 měsíců a neví si s ní rady… :nevim: Normálně jsem už přemýšlela,že mu budu v noci dávat UM,páč ty prsa jsou fakt kaput…bolí mě i mít podprdu :roll: Takhle je z kojení pro mě horor a ne potěšení,víš… :(
Ale řekla bych,že když budou ty noci lepší a on mi nechá chvíli na odpočinek a regeneraci,tak to třeba nebude nutné …no uvidíme,každopádně už chci,aby věděl,na co flaštička je… :wink: Sem tam na zklidnění,navíc se blíží počasí,že když bude mít žízeň a budeme venku,tak ho už nebudu moct vytahovat a kojit…zatím pohoda,ale za pár dní (snad týdnů :? ) bude zase zima jak čert… :roll:
No jsem se rozepsala,dítě mi bečí,dovezou mi za chvíli pizzu (jsem uvařila :oops: ),musím kojit…
Jo a máme tuhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
17.9.07 11:36

Jo a Lukášek si začal v postýlce stoupat,tak nevím :arrow: mám se radovat :wink: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.9.07 11:38

Lucci dekuji :lol: presne vim,co budes dnes delat

Pet tak to chapu, ze to je skoro nutnost ,aby si prsiska odpocala, jasne.Vis ja jen premyslela, jestli jakoby neni „skoda“ucit Ivcu na lahev s dudlikem,kdyz ho nikdy nepoznala, jestli nejit rovnou cestou pitek, hrnicku a tak, protoze kdyz ji obcas zkusim dat napit z meho hrnicku vodu,nebo z kelinku, hezky si lokne a dokonce spolkne, tak abych ji v te hlave nedela galimatijas, kdyz ma co delat se lzickou :lol:
(jo a ja minuly tyden taky varila po telefonu :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.9.07 11:41

Pet raduj se, jedna se o pokrok a k tem patri gratulace, takze gratulejšn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
17.9.07 12:23

Cau kocky,
tak uz nam tece voda, tak mam hotovy knedliky, zeleninovou polivku s nokama a cinu pro tatku :wink:
mama uz odjela a zubare jsem prehodila na zitra, bo jsem nemela kde si cistit zuby
Pet, gratuluju k pokroku, ja maly taky nedavam nic pit jinyho nez MM ale budu davat asi uz od osmyho mesice prevarenou vodu z hrnicku, nebo z flasky s tim gumovym pitkem, bo hrnecku se boji :lol: .
Ty jo to vase moravsky bo je super, je to tak kratky nez psat nase protoze, i v sms to ted zabralo min mista :potlesk:
jo figl s talirkem dneska nefunguje a snedla dve lzicky opet, asi cejti ze jsem nervni z prijezdu tatky, bo furt mruci, nebo ze by prvni zub? Nevim :?
jinak to spani horor, spi jen se mnou v posteli, nebo u me v naruci no otrocina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital