Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
17.9.07 14:24

No ja prave taky mam v ty knizce, ze cerny caj a hermankovy by deti nemely, ze je to zatez na ledviny a hermanek muze zpusobit alergii, tak nevim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
17.9.07 14:25

Mah , naše okna vydrží taky do Vánoc 8) Ale to přes ně už asi nebude opravdu vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
17.9.07 14:38

Tekutin … davam kolik si rekne. Nabizim casto, a dycky si cucne, nekdy otevira pusinku, ze jeste. Pije z aventackyho hrnku, trvalo asi tyden, nez pochopil jak na to. A pije prevazne vodu.

Kousky … koukam nezvlada jen Jenik. Dat mu jablko na zuzlani asi neprojde. Strka si do pusy kde co, ale jidlo zatim nejak nepochopil. I kdyz mu dam chleba do ruky, sklani hlavu k ruce, ale ze by sla ruka sama do pusy, to ne. :lol: Zatim je zvyklej, ze ho krmim. :nevim:

Jahody … jsem mela v lete, nejdriv dve jako pokus a druhy den uz celou misku. Tak to taky Stiko zkus.

Me desne boli hlava z Jenikovo povidani. :roll: Nerve, ale vypravi… sileny… :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
17.9.07 14:50

Ahojky holky,jak se máte|???

Prosím Vás,ona je tu krom mne ještě nějaká Lištička ,že jí tu radíte něco o kapkách???? 8O

Jinak mi je po v|ás smutno,normálně nám opět zkolaboval počítač,fakt toho kamaráda asi přizabiju,ale počítač je v záruce tak snad nám ho už vymění za nový!!!! :cry:

Je to takový zvláštní když sedím večer sama doma a nemám co dělat a tak ráda bych šla za Vámi.

Teď jsem u manži v práci tak se snažím něco číst,co je tu nového\,,,

\\Všechny Vás moc zdravím'''' :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
17.9.07 14:57

Kur|ňa a tady jako obvykle nikdo,když jsem tu já!!!!!
Pŕoč mě nikdo nemá rád????'''' :cry: :oops: :D

Tak abyste věděli jdu ve středu ke kadeřnici a budu krásná a už nebudu vypadat jako stará metla!!!! :D a ještě předtím jdu k věštkyni sestřenka mě tam objednala tak jsem zvědavá!!!! 8O :D

Jinak jsem včera zabarvila prádlo,takže \pé\´ta má krásné růžové trička a pyžamka!!!!!! A manžovi jsem sprznila košili,ale dneska jsem mu tajně koupila tu samou aby nezjistil jaké jsem tele!!!

Tak já jdu pro Anetku do školky!!! Tak se tu všichni mějte moc hezky!!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
17.9.07 14:57

Tak jsme zpátky z kyčlí a jsou ok,už tam nemusíme,juchjuch :D .Tak ať Lucci dopadnete taky tak :wink:

kousky když mu dám kousat čtvrtku jablka,tak se s případným ukousnutým kousíčkem nějak popere,ale že bych mu dala jako oběd namačkaný na kousky,to neexistuje :roll: .Jednou mi nešel proud,tak jsem zeleninu namačkala a k obědu měl kojo :lol:

Pet no gratulace :wink: .A teď ti končí pohoda :-P :wink:

jahody jsem v létě normálně jedla a prcek na to nic neříkal

tekutiny dávám zatím,jen když je teplo,jinak kojím,ale s tím množstvím pro děti,co jsou už méně kojené,taky nevím

okna ble,chystám se na ně tenhle týden,páč až bude zima,tak by mě už k mytí nikdo nepřinutil :oops: .Ale kdy jsem je myla naposled,vám radši neřeknu :oops: :lol:

Mah díík :! Jdu ho někde najít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
17.9.07 14:59

Lišti ahooooj,už se těšíme,až zas budeš mít PC doma :wink: .Tyjo,k věštkyni,jo??Tak ať ti něco pěknýho vyvěští :wink:
Měj se :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
17.9.07 15:02

Díky za gratulace,ale Luky je ještě takový vibrační..není až tak pevný,abych z toho měla dobrý pocit,proto bych radši,kdyby pěkně hačal a ležel :wink:
Myslím,že nás čeká perné obodbí…postýlka byla taková záchrana,když jsem opravdu potřebovala 100% vědět,že je „uklizen“ do bezpečí :arrow: nyní už ani to neplatí,nevím kam s ním,až budu potřebovat nutně volné ruce :roll: Je rychlý jak … no jak…třeba blesk :-) Všude se doplazí,vleze,na všechno sahá a (tuším) Majdina Barborka není jediná,co leští kola od kočárku :arrow: Luky po nich taky jde…ovšem vůbec se mi to nelíbí,takže když vidím,jakým směrem frčí,tak dělám zátarasy…a pořád dokola vracím červa zpět,aby byl do 2 minut zpátky :roll: No věru zábavné… :-)
Ale o tom to je…že :wink:

Pití :arrow: tak jsem ráda,že někdo smýšlí podobně Leni :wink: ,páč až bude fakt zima,tak nevím,jak bych to s kojem dělala :nevim:
Voda k pití :arrow: je určo dobrá,ale mě se líbí,že třeba právě ty šťávičky od Hami neobsahují žádný ( :! ) cukr ani jiná sladidla,je to z 90% čistá ovocná šťáva,což si myslím,že je jen dobře a taky jsou obohaceny vitamínem C…ale taky stojí penízky,že :? Jasně,že mu je nebudu dávat od rána do večera a že nebude pít nic jiného,stejně si párkrát lokne :wink:

Okna :arrow: do Vánoc vydrží :arrow: musí :-)

Frčím ven, Grehla čeká,papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
17.9.07 15:03

Mah to ergo se mi líbí :potlesk: ,ta cena teda už míň :roll: .Myslíš,že je lepší než krosna :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
17.9.07 16:47

černý čaj: ten pijeme na doporučení lékařky (ten průjem) jinak dávám Spokojené bříško.

Heřmánek: pochybuju, že ho děti nesměji, když ho HIPP dělá a je od 1. týdne dítěte. Doktorka mi ho zasejc doporučila když měl tuhou stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
17.9.07 17:47

Taky kycle mame v poradku, jupi! :dance:
Koupila jsem kukuricny krupky a dobry, jak se rozpusti v puse, tak je Jenik zvlada. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
17.9.07 18:03

LUCCI - super s kyclema. KOUSKY mi Giovi vyplivuje.

PET - stoupani v postylce… hm, tak to ti negratuluju, ale citim s tebou :D Ja jsem taky mela na zacatku strach, kdyz se Giovik zacal stavet. Nemel ty rucicky jeste tak zmakle a parkrat sebou pekne svihl, nastesti nenarazil. Doufam, ze mas postylku uz uplne dole, jinak to totiz nepujde. Jo a s tim lezenim vsude… my jsme mu vyhradili obyvak a na videjkach je videt, jak jsou kousky oplocene. My mame barak takovy cely otevreny, tak to bohuzel nejde jen zavrit dvere, museli jsme to resit takto. Zatim to funguje, jakz takz, i kdyz maly uz vi, ze za plotem je vetsi sranda, proto s nim tak lomcuje :D
STAVICKY - zkousela jsem nastrouhat a vymackat stavu z jablka, to mu chutnalo, ale on tomu piti moc neda. Vodu a stavy mu davam z pitka (NUBY) a mleko porad z normalni flasky. Asi bych Lukaska taky na flasku nezvykala. Koukni na ty NUBY flasky, je na nich super, ze netecou.

PIPI - cerny caj? Ten nepiju ani ja, je tam kofejnu skoro jako v kave. To se mi moc nezda… :?

Jsem rada, ze se vam libily videa. Nekdy si rikam, ze bych byla radsi, kdybych mela jeste lezaka nebo valece sudu ;-) ale co naplacu… :D (Hej, to mi pripomnelo AJKU, ona je ted na dovolene, ze? Jsem zvedava, jak se ji tam libi…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
17.9.07 18:05

pipi s tim cajem to nebyla narazka na tebe :? , ja treba sama mam na hermanek alergii myslim ze kdyz jsme pila kojo caj kde byl tak malou z toho bolelo brisko, ale nevim.
Tak tatu uz mame v berline, jupu jupi, to zase bude nez se szijeme, mame tady ted s malou svuj rezim a nez si tata zase zvykne ze jak mala usne, tak se nesmi mluvit, mit nahlas tv, svitit, sprchovat se a po splachnuti wc na nem sedet, dokkud se tam nenapusti voda a pak teprve otevrit dvere :lol:
Mati uz se tesila domu, ze se vecer bude moct projevovat a sprchovat a sledovat tv, bo u nas ji slysi jen ostrosluch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
17.9.07 18:30

ahoj vsem

tak hlasim u nas se deji velke veci :-) mala zacala lozit po ctyrech a den na to si stoupla v postylce.
Je to teda mazec 8O takze ohradka to jisti.
No a jak uz to jednou zkusila tak uz nechce delat nic jineho nez lozit…

Taky se budime v noci po hodine a pul, horsi nez v porodnici :roll: netusim cim to je…

S jidlem zadna slava :(

Holky, nektera jste se ptala na nositko pro deti, my mame ergo baby a muzu rict, ze jsem s nim vic nez spokojena, a je az do 20 kil. O vikendu jsme ho zkouseli s kamaradcinym 13 kilovym chlapeckem a bylo to skvele, tim jak ma ty popruhy vycpane, je pohodlne a neboli z neho zada.

Jo a koukam Pet, taky valite :lol: gratulace

a vlastne gratulace vsem protoze mame uzasne deti kteri delaji neustale pokroky a radost rodicum i pres probdele noci, atd.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
17.9.07 18:36

Jeste jsem chtela Stice … Jenikovop nadobi meju jarem, je-li mastne, jinak jen horkou vodou a pohoda. A to ticho ti nezavidim, jakoze musite byt ticho, my Jenika hned od zacatku navykli, ze v tichu nespi a jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí