Poradna duly
Jana Čurdová
No ja prave taky mam v ty knizce, ze cerny caj a hermankovy by deti nemely, ze je to zatez na ledviny a hermanek muze zpusobit alergii, tak nevim ![]()
Mah , naše okna vydrží taky do Vánoc
Ale to přes ně už asi nebude opravdu vidět.
Tekutin … davam kolik si rekne. Nabizim casto, a dycky si cucne, nekdy otevira pusinku, ze jeste. Pije z aventackyho hrnku, trvalo asi tyden, nez pochopil jak na to. A pije prevazne vodu.
Kousky … koukam nezvlada jen Jenik. Dat mu jablko na zuzlani asi neprojde. Strka si do pusy kde co, ale jidlo zatim nejak nepochopil. I kdyz mu dam chleba do ruky, sklani hlavu k ruce, ale ze by sla ruka sama do pusy, to ne.
Zatim je zvyklej, ze ho krmim. ![]()
Jahody … jsem mela v lete, nejdriv dve jako pokus a druhy den uz celou misku. Tak to taky Stiko zkus.
Me desne boli hlava z Jenikovo povidani.
Nerve, ale vypravi… sileny…
![]()
Ahojky holky,jak se máte|???
Prosím Vás,ona je tu krom mne ještě nějaká Lištička ,že jí tu radíte něco o kapkách???? ![]()
Jinak mi je po v|ás smutno,normálně nám opět zkolaboval počítač,fakt toho kamaráda asi přizabiju,ale počítač je v záruce tak snad nám ho už vymění za nový!!!! ![]()
Je to takový zvláštní když sedím večer sama doma a nemám co dělat a tak ráda bych šla za Vámi.
Teď jsem u manži v práci tak se snažím něco číst,co je tu nového\,,,
\\Všechny Vás moc zdravím'''' ![]()
Kur|ňa a tady jako obvykle nikdo,když jsem tu já!!!!!
Pŕoč mě nikdo nemá rád????''''
![]()
Tak abyste věděli jdu ve středu ke kadeřnici a budu krásná a už nebudu vypadat jako stará metla!!!!
a ještě předtím jdu k věštkyni sestřenka mě tam objednala tak jsem zvědavá!!!!
![]()
Jinak jsem včera zabarvila prádlo,takže \pé\´ta má krásné růžové trička a pyžamka!!!!!! A manžovi jsem sprznila košili,ale dneska jsem mu tajně koupila tu samou aby nezjistil jaké jsem tele!!!
Tak já jdu pro Anetku do školky!!! Tak se tu všichni mějte moc hezky!!!! ![]()
Tak jsme zpátky z kyčlí a jsou ok,už tam nemusíme,juchjuch
.Tak ať Lucci dopadnete taky tak ![]()
kousky když mu dám kousat čtvrtku jablka,tak se s případným ukousnutým kousíčkem nějak popere,ale že bych mu dala jako oběd namačkaný na kousky,to neexistuje
.Jednou mi nešel proud,tak jsem zeleninu namačkala a k obědu měl kojo ![]()
Pet no gratulace
.A teď ti končí pohoda
![]()
jahody jsem v létě normálně jedla a prcek na to nic neříkal
tekutiny dávám zatím,jen když je teplo,jinak kojím,ale s tím množstvím pro děti,co jsou už méně kojené,taky nevím
okna ble,chystám se na ně tenhle týden,páč až bude zima,tak by mě už k mytí nikdo nepřinutil
.Ale kdy jsem je myla naposled,vám radši neřeknu
![]()
Mah díík
Jdu ho někde najít ![]()
Lišti ahooooj,už se těšíme,až zas budeš mít PC doma
.Tyjo,k věštkyni,jo??Tak ať ti něco pěknýho vyvěští ![]()
Měj se ![]()
Díky za gratulace,ale Luky je ještě takový vibrační..není až tak pevný,abych z toho měla dobrý pocit,proto bych radši,kdyby pěkně hačal a ležel ![]()
Myslím,že nás čeká perné obodbí…postýlka byla taková záchrana,když jsem opravdu potřebovala 100% vědět,že je „uklizen“ do bezpečí
nyní už ani to neplatí,nevím kam s ním,až budu potřebovat nutně volné ruce
Je rychlý jak … no jak…třeba blesk
Všude se doplazí,vleze,na všechno sahá a (tuším) Majdina Barborka není jediná,co leští kola od kočárku
Luky po nich taky jde…ovšem vůbec se mi to nelíbí,takže když vidím,jakým směrem frčí,tak dělám zátarasy…a pořád dokola vracím červa zpět,aby byl do 2 minut zpátky
No věru zábavné… ![]()
Ale o tom to je…že ![]()
Pití
tak jsem ráda,že někdo smýšlí podobně Leni
,páč až bude fakt zima,tak nevím,jak bych to s kojem dělala ![]()
Voda k pití
je určo dobrá,ale mě se líbí,že třeba právě ty šťávičky od Hami neobsahují žádný (
) cukr ani jiná sladidla,je to z 90% čistá ovocná šťáva,což si myslím,že je jen dobře a taky jsou obohaceny vitamínem C…ale taky stojí penízky,že
Jasně,že mu je nebudu dávat od rána do večera a že nebude pít nic jiného,stejně si párkrát lokne ![]()
Okna
do Vánoc vydrží
musí ![]()
Frčím ven, Grehla čeká,papa ![]()
Mah to ergo se mi líbí
,ta cena teda už míň
.Myslíš,že je lepší než krosna ![]()
černý čaj: ten pijeme na doporučení lékařky (ten průjem) jinak dávám Spokojené bříško.
Heřmánek: pochybuju, že ho děti nesměji, když ho HIPP dělá a je od 1. týdne dítěte. Doktorka mi ho zasejc doporučila když měl tuhou stolici.
Taky kycle mame v poradku, jupi! ![]()
Koupila jsem kukuricny krupky a dobry, jak se rozpusti v puse, tak je Jenik zvlada. ![]()
LUCCI - super s kyclema. KOUSKY mi Giovi vyplivuje.
PET - stoupani v postylce… hm, tak to ti negratuluju, ale citim s tebou
Ja jsem taky mela na zacatku strach, kdyz se Giovik zacal stavet. Nemel ty rucicky jeste tak zmakle a parkrat sebou pekne svihl, nastesti nenarazil. Doufam, ze mas postylku uz uplne dole, jinak to totiz nepujde. Jo a s tim lezenim vsude… my jsme mu vyhradili obyvak a na videjkach je videt, jak jsou kousky oplocene. My mame barak takovy cely otevreny, tak to bohuzel nejde jen zavrit dvere, museli jsme to resit takto. Zatim to funguje, jakz takz, i kdyz maly uz vi, ze za plotem je vetsi sranda, proto s nim tak lomcuje ![]()
STAVICKY - zkousela jsem nastrouhat a vymackat stavu z jablka, to mu chutnalo, ale on tomu piti moc neda. Vodu a stavy mu davam z pitka (NUBY) a mleko porad z normalni flasky. Asi bych Lukaska taky na flasku nezvykala. Koukni na ty NUBY flasky, je na nich super, ze netecou.
PIPI - cerny caj? Ten nepiju ani ja, je tam kofejnu skoro jako v kave. To se mi moc nezda… ![]()
Jsem rada, ze se vam libily videa. Nekdy si rikam, ze bych byla radsi, kdybych mela jeste lezaka nebo valece sudu
ale co naplacu…
(Hej, to mi pripomnelo AJKU, ona je ted na dovolene, ze? Jsem zvedava, jak se ji tam libi…)
pipi s tim cajem to nebyla narazka na tebe
, ja treba sama mam na hermanek alergii myslim ze kdyz jsme pila kojo caj kde byl tak malou z toho bolelo brisko, ale nevim.
Tak tatu uz mame v berline, jupu jupi, to zase bude nez se szijeme, mame tady ted s malou svuj rezim a nez si tata zase zvykne ze jak mala usne, tak se nesmi mluvit, mit nahlas tv, svitit, sprchovat se a po splachnuti wc na nem sedet, dokkud se tam nenapusti voda a pak teprve otevrit dvere ![]()
Mati uz se tesila domu, ze se vecer bude moct projevovat a sprchovat a sledovat tv, bo u nas ji slysi jen ostrosluch ![]()
ahoj vsem
tak hlasim u nas se deji velke veci
mala zacala lozit po ctyrech a den na to si stoupla v postylce.
Je to teda mazec
takze ohradka to jisti.
No a jak uz to jednou zkusila tak uz nechce delat nic jineho nez lozit…
Taky se budime v noci po hodine a pul, horsi nez v porodnici
netusim cim to je…
S jidlem zadna slava ![]()
Holky, nektera jste se ptala na nositko pro deti, my mame ergo baby a muzu rict, ze jsem s nim vic nez spokojena, a je az do 20 kil. O vikendu jsme ho zkouseli s kamaradcinym 13 kilovym chlapeckem a bylo to skvele, tim jak ma ty popruhy vycpane, je pohodlne a neboli z neho zada.
Jo a koukam Pet, taky valite
gratulace
a vlastne gratulace vsem protoze mame uzasne deti kteri delaji neustale pokroky a radost rodicum i pres probdele noci, atd.. ![]()
Jeste jsem chtela Stice … Jenikovop nadobi meju jarem, je-li mastne, jinak jen horkou vodou a pohoda. A to ticho ti nezavidim, jakoze musite byt ticho, my Jenika hned od zacatku navykli, ze v tichu nespi a jde to.