Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
18.9.07 10:33

Tiko jestli to nebude tím,že mám velkou rodinu a že je dost pravděpodobné že někoho z rodiny potkám,i když jsme rozhání po celé ČR a Slovensku tak mám přece jen 14 sestřenic a 18 bratránků a nepočítám kolik mám sestřenic a bratránků z druhého pokolení… :D

Lucci a MaK buďte v klidu na srazu Vám ho ukážu!!!! :D

Raduš dobře že nejsi netečná,kdyby mu něco bylo,tak jsi mu mohla zachránit!!! Holka šikovná!!!! Teda vy už hamáte téměř všechno!!!! 8O

Já jsem taky v pátek volala městkou polici,páč jsem potkala rotvajlera bez páníčka,ale to jsem asi v pátek psala… :D ale taky jsem sama zjistila,že to byl pes mého skorobývalého švagra!!! bych ho utloukla!!!

Dneska jsem si koupila tu odsávačku na vysavač,holky kdo ji máte,jak jste s tím spokojené??? Já jsem jí pořád ještě nevyzkoušela…mě to pořád příjde divné,že se to dává na vysavač… 8O :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
18.9.07 10:35

Tiko děkuju,šikulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
18.9.07 10:36

Tady je krásně a teplo. :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
18.9.07 10:36

LISTI -jasan to jste teda opravdu velka rodina, a mam dojem, ze je to taky tim,ze tady v Praze se vsichni tak nejak rozutecou a ani nemaji naladu se vic stykat, coz treba mne je moc lito, ale tak to musim zachranit ja a vytvorit velkou rodinu :lol: a co to zpetne lomitko ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
18.9.07 10:37

Však to k vám taky dorazí zítra… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
18.9.07 10:39

Prosím, prosím napište mi někdo heslo na naše stránečky. Kuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
18.9.07 10:40

Tady taky od pul devaty prsi a prsi a uz jsem nervni, ze bych chtela jit ven a vlastne musim jit ven a dest ne a ne ustat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
18.9.07 10:44

Raduš ,
jsi svkělá a já se teda musím přiznat,že jak jsem začla číst,tak jsem myslela,že píšeš o svém chlapovi :oops: Posléze mi to došlo :wink:
Nevšímavost je častá,ale já za sebe můžu říct,že mám dobrou zkušenost - když jsem sebou 2× švihla v těhu se Sárinkou (a nebylo na mě ještě nic poznat),tak se kolem mě slítlo dost lidí a všichni mi pomáhali,byli hodní :) To bylo péče :wink: Taky si mohli myslet ledaco :nevim:
Tož tak…

Teda teď se stydím,měla jsem jít kočárkovat s kámoškou a usla jsem s malým… :oops: :oops: :oops: :oops: To se mi stalo poprvé,že jsem byla na něco domluvená a kvůli mě to takhle padlo,to tak nemám ráda.. :roll: No,musím se ji omluvit :!

Tiko ,
drahý už je normál v práci,zbývá mu posledních 14 dní,pak putuje na výcvik :( Dík za optání :wink:

Jdu kuchtit rychle oběd :arrow: Leni :arrow: kotlety s vajíčkem a omáčkou a rýží :-) Takový dobrotka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
18.9.07 10:48

Holky ,
proč nechodíte v dešti ven :?:
Já si s Grehlou koupila pláštěnku,páč je to 100× pohodlnější než s deštníkem a kočárkujeme i za deště :pankac:
Ale to byla taková obyč za 70,– , teď jsem si koupila lepčejší,za 195,– a ta je perfektní i líp vypadá :potlesk: Takže nás déšť nezastaví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
18.9.07 11:12

Pet , já v dešti ven chodím… ale když vím, že nebude pršet dvě hodiny v kuse a takhle vydatně… Jenže já mám ještě Barču a ta by byla jak myš… No a vlastně posledně už mě i naštvali kluci, protože začli rvát pláštěnky když jsem je dala na kočár :roll: Tak jsem zvědavá jak v novém :wink: třeba na ni tady nedošáhnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.07 11:15

Tiko … ty mas asi stejny notasek jak ja, taky mam zpetny lomitko a pod nim Fn. :lol: Jo a poLednaky delam, spravne. :pankac:

Obed … uklohnila jsem si volske oko, Jenik sedel se mnou a jedl dve krupky. Vyjmenovat na cem krupky nemame je rychlejsi nez to, na cem je ted mame. :roll: :D

Listi … mam odsavadlo na vysavac a pohoda, ma regulaci, takze i na nejvyssi vykon saje malo a fakt funguje. Za deset sec hotovo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
18.9.07 11:20

Já v dešti taky chodím ven :pankac: ,ale jsem tady u nás asi jediná :oops: .A chodila jsem i když jsem kočárkovala s Týnkou,no,teď chodíme koukat na žížaly a šlapat do kaluží a tak :-)

Na oběd mám rajskou omáčku od…aninevímkdy :lol:

Jdu do školky,tak paa

Joo,spací pytel už je doma a vypraný, Pet,Jeje už v něm mrňousci spí :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.9.07 11:58

Ahoj!

Pet - díky moc za heslo. Jen se chci zeptat, jak jsi psala, že chodíte ven i za deště a žes koupila pláštěnku - na kočár nebo sobě??? Ke kočáru byla, ne? Hm, tak si odpovím sama - na sebe, viď? :oops: No, já jsem taky chodila právě v dešti a nejvíc mi vadí, že jsem pak já mokrá jako houba, ale jinak déšť miluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.9.07 12:02

Jo, a kvůli tý laryngitidě jsme koupilli zvlhčovač vzduchu na bázi studený páry a dnes dorazil. Tak budeme mít v ložnici jako v zimní sauně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
18.9.07 12:06

Baru ,
nemáš zač :wink:
A správně sis odpověděla :potlesk: - koupila jsem pláštěnku sobě,průhlednou a je fakt super :arrow: v klídku si vozím kočárek a jediné,co to schytává jsou nohy,ale ohrnu si rifle a beru si boty,co vydrží déšť,takže pohoda :pankac: Sice vypadám fakt exklusivně,ale hlavně,že jsme venku,Luky většinou krásně spinká,takže ani trhání pláštěnky od kočárku nehrozí (a teď určitě začne,když jsem to tu napsala :roll: )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí