Poradna duly
Jana Čurdová
Tiko jestli to nebude tím,že mám velkou rodinu a že je dost pravděpodobné že někoho z rodiny potkám,i když jsme rozhání po celé ČR a Slovensku tak mám přece jen 14 sestřenic a 18 bratránků a nepočítám kolik mám sestřenic a bratránků z druhého pokolení… ![]()
Lucci a MaK buďte v klidu na srazu Vám ho ukážu!!!! ![]()
Raduš dobře že nejsi netečná,kdyby mu něco bylo,tak jsi mu mohla zachránit!!! Holka šikovná!!!! Teda vy už hamáte téměř všechno!!!! ![]()
Já jsem taky v pátek volala městkou polici,páč jsem potkala rotvajlera bez páníčka,ale to jsem asi v pátek psala…
ale taky jsem sama zjistila,že to byl pes mého skorobývalého švagra!!! bych ho utloukla!!!
Dneska jsem si koupila tu odsávačku na vysavač,holky kdo ji máte,jak jste s tím spokojené??? Já jsem jí pořád ještě nevyzkoušela…mě to pořád příjde divné,že se to dává na vysavač…
![]()
LISTI -jasan to jste teda opravdu velka rodina, a mam dojem, ze je to taky tim,ze tady v Praze se vsichni tak nejak rozutecou a ani nemaji naladu se vic stykat, coz treba mne je moc lito, ale tak to musim zachranit ja a vytvorit velkou rodinu
a co to zpetne lomitko ?
Prosím, prosím napište mi někdo heslo na naše stránečky. Kuju
Tady taky od pul devaty prsi a prsi a uz jsem nervni, ze bych chtela jit ven a vlastne musim jit ven a dest ne a ne ustat ![]()
Raduš ,
jsi svkělá a já se teda musím přiznat,že jak jsem začla číst,tak jsem myslela,že píšeš o svém chlapovi
Posléze mi to došlo ![]()
Nevšímavost je častá,ale já za sebe můžu říct,že mám dobrou zkušenost - když jsem sebou 2× švihla v těhu se Sárinkou (a nebylo na mě ještě nic poznat),tak se kolem mě slítlo dost lidí a všichni mi pomáhali,byli hodní
To bylo péče
Taky si mohli myslet ledaco ![]()
Tož tak…
Teda teď se stydím,měla jsem jít kočárkovat s kámoškou a usla jsem s malým…
To se mi stalo poprvé,že jsem byla na něco domluvená a kvůli mě to takhle padlo,to tak nemám ráda..
No,musím se ji omluvit ![]()
Tiko ,
drahý už je normál v práci,zbývá mu posledních 14 dní,pak putuje na výcvik
Dík za optání ![]()
Jdu kuchtit rychle oběd
Leni
kotlety s vajíčkem a omáčkou a rýží
Takový dobrotka ![]()
Holky ,
proč nechodíte v dešti ven ![]()
Já si s Grehlou koupila pláštěnku,páč je to 100× pohodlnější než s deštníkem a kočárkujeme i za deště ![]()
Ale to byla taková obyč za 70,– , teď jsem si koupila lepčejší,za 195,– a ta je perfektní i líp vypadá
Takže nás déšť nezastaví ![]()
Pet , já v dešti ven chodím… ale když vím, že nebude pršet dvě hodiny v kuse a takhle vydatně… Jenže já mám ještě Barču a ta by byla jak myš… No a vlastně posledně už mě i naštvali kluci, protože začli rvát pláštěnky když jsem je dala na kočár
Tak jsem zvědavá jak v novém
třeba na ni tady nedošáhnou ![]()
Tiko … ty mas asi stejny notasek jak ja, taky mam zpetny lomitko a pod nim Fn.
Jo a poLednaky delam, spravne. ![]()
Obed … uklohnila jsem si volske oko, Jenik sedel se mnou a jedl dve krupky. Vyjmenovat na cem krupky nemame je rychlejsi nez to, na cem je ted mame.
![]()
Listi … mam odsavadlo na vysavac a pohoda, ma regulaci, takze i na nejvyssi vykon saje malo a fakt funguje. Za deset sec hotovo. ![]()
Já v dešti taky chodím ven
,ale jsem tady u nás asi jediná
.A chodila jsem i když jsem kočárkovala s Týnkou,no,teď chodíme koukat na žížaly a šlapat do kaluží a tak ![]()
Na oběd mám rajskou omáčku od…aninevímkdy ![]()
Jdu do školky,tak paa
Joo,spací pytel už je doma a vypraný, Pet,Jeje už v něm mrňousci spí ![]()
Ahoj!
Pet - díky moc za heslo. Jen se chci zeptat, jak jsi psala, že chodíte ven i za deště a žes koupila pláštěnku - na kočár nebo sobě??? Ke kočáru byla, ne? Hm, tak si odpovím sama - na sebe, viď?
No, já jsem taky chodila právě v dešti a nejvíc mi vadí, že jsem pak já mokrá jako houba, ale jinak déšť miluju ![]()
Jo, a kvůli tý laryngitidě jsme koupilli zvlhčovač vzduchu na bázi studený páry a dnes dorazil. Tak budeme mít v ložnici jako v zimní sauně ![]()
Baru ,
nemáš zač ![]()
A správně sis odpověděla
- koupila jsem pláštěnku sobě,průhlednou a je fakt super
v klídku si vozím kočárek a jediné,co to schytává jsou nohy,ale ohrnu si rifle a beru si boty,co vydrží déšť,takže pohoda
Sice vypadám fakt exklusivně,ale hlavně,že jsme venku,Luky většinou krásně spinká,takže ani trhání pláštěnky od kočárku nehrozí (a teď určitě začne,když jsem to tu napsala
)…